2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Canım benim Sağol seninde hayırlı olsun:) ben bugun gittim 36+2 2800 gr

çatı muayenesi olmayan var mı kızlar ya ben gecen hafta cuma gıttım doktorum yapmadı sordum yapmayacağını gerek olmadığını sancılar geldiğinde sancılarla beraber bakacağını söyledi hem mutlu oldum hemde kafam karıştı son anda sezeryan olmak istemiyorum çünkü

Kızlar 36+3 haftalık hamileyim. Bugün nisanim geldi sabah doktorum çatı muayenesi yaptı 1 cm acikligim varmış bekle sancin gelince gel dedi çok heyecanlıyım daha beklermiyimmm

Kızlar 36+3 haftalık hamileyim. Bugün nisanim geldi sabah doktorum çatı muayenesi yaptı 1 cm acikligim varmış bekle sancin gelince gel dedi çok heyecanlıyım daha beklermiyimmm
Mesajının üstünden neredeyse bir hafta geçmiş genelde nişandan bi kaç gün sonra doğum oluyor diyorlar.. Ne yaptın doğum oldu mu yoksa?

Seninle doğum zamanımız aynı gibi.. Benim doktorum da çatı muayenesi yapmadı.. Zaten önceden yapmak da çok net bilgi vermiyormuş ancak doğum anındaki açılmaya göre net bir şey söylenwbiliyormuş.. Genelde sezeryan yapmak isteyen doktorlar önceden yapıp bahane ediyorlarmıs çatıyı.. Ben de normal istiyorum. Doktorumla da konuştuk bi komplikasyon gelişmediği sürece normalde karar kıldık.

Mesajının üstünden neredeyse bir hafta geçmiş genelde nişandan bi kaç gün sonra doğum oluyor diyorlar.. Ne yaptın doğum oldu mu yoksa?
Yok anam yok kaç gün geçti ama hala tık yok cuma gittim nst çekti doktor sancim cikti baya sancin var dedi. Ama hissetmiyorum aciklik hala 1 cm. Şimdi ne oldu bilmiyorum? Yarın tekrar gidicem

Yok anam yok kaç gün geçti ama hala tık yok cuma gittim nst çekti doktor sancim cikti baya sancin var dedi. Ama hissetmiyorum aciklik hala 1 cm. Şimdi ne oldu bilmiyorum? Yarın tekrar gidicem
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. Yavaş ilerliyor demek ki doğumun.. Sancıyı hissetmemen güzel şimdilik en azından.. Güzel haberlerini alırız inşallah..

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. Yavaş ilerliyor demek ki doğumun.. Sancıyı hissetmemen güzel şimdilik en azından.. Güzel haberlerini alırız inşallah..
İnşallah cnm tsk ederim beklemekten başka çare yok. Baya yavaş ilerliyor hemde.

öle tabi ama son anda sezeryan lafı duymak benı üzebilir sanırım neyse artık hayırlısı olsun bakalım saglıklı olsunlar da

Kızlar benim yatisim yapildi darısı size inşallah sabaha kadar sancim gelmezse suni sanci verecek doktorum 38+2im

Kızlar benim yatisim yapildi darısı size inşallah sabaha kadar sancim gelmezse suni sanci verecek doktorum 38+2im

inşallah canım benım Allah kolaylık versin gözün aydın sıra bizede gelsinnnnn :) ama fırsatın olursa doğumun nasıl gecti vs.detaylar hakkında bilgi ver bizede meraklarımız gitsinnnn :)

inşallah canım benım Allah kolaylık versin gözün aydın sıra bizede gelsinnnnn :) ama fırsatın olursa doğumun nasıl gecti vs.detaylar hakkında bilgi ver bizede meraklarımız gitsinnnn :)
Bilgilendirirm tabiki canim:) 3 te yatisim yapildi suan yatıyorum kanli akintim hala devam ediyor hafif hafif bel agrilarim var. 3 cm acikligim var sabaha kadar siklamazsa suni verilecek dua edin lütfen darısı sizin başınıza inşallah bu zamanları mutlulukla yaşarsınız

Hayırlısıyla kolay şekilde bebişini kucağına almışsındır inşallah.. Benim de nişanım geldi heyecanlandık ama iki gündür tık yok hatta öncekinden iyiyim.. Sen de nişandan sonra baya bekledin.. Hayırlısıyla artık..

Canlarim sağolun. Sabah 6 da suyum geldi kendi sancimla iki saat sancidan sonra 10 cm acilma ile doguma alındım. Oglusum doğdu şükür darısı başınıza biraz zor:) hatta baya zor sanci ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…