2015 TEMMUZ ANNELERİ BURAYA KIZLARR MUTLUYUSS :)))

Doktor sezeryan dedi her defasinda doktorumun yerine baska doktor geliyor ve artik kime inanicam hangi doktorun dedigini uygulayacagim bilmiyorum

Bir doktor 26 temmuz dogum diyor digeri 6 agustos biri vitamine devam et diyo digeri gerek yok diyor artik sasirdim

Masallah canım hayırlı olsun inşallah doğum ne zaman?

Kızlar sizin bebişleriniz doğum poziyonu aldı mı? Ben 31 haftalıkken daha dönmemişti. Bi de bugün açık sarı yapışkanımsı bi akıntı geldi normal mi sizde de oluyo mu

Kızlar sizin bebişleriniz doğum poziyonu aldı mı? Ben 31 haftalıkken daha dönmemişti. Bi de bugün açık sarı yapışkanımsı bi akıntı geldi normal mi sizde de oluyo mu
O akintilar bende herzaman var:) canım benim bebis 31 haftalikken dönmüştü. Şimdi 34+4 oldum. 5 haziran kontrolum var kasilma başladı bakalım ne olacak

bugun 32.haftamızı doldurduk benim kız da henuz dönmedi ama etrafımdakiler daha erken diyor kızlar

merhaba arkadaşlar benımde artık son gunlerım ama asırı sekılde akıntım oluyo aynı sorunu yasayan var mı bazen dıorum acaba az az suyum mu gelıyor dıye gercı ıkısı arasındakı farkıda bılmıyorum ya:)))

Benim de aşırı akıntım var.. Dogum yaklaştıkça bebişin geçeceği yolun temizlenmesi için faydalıymış araştırmalarıma göre.. Akıntının belirli bir yoğunluğu oluyor suda o olmaz.. O sebepten suyumuz gelince anlarız diye düşünüyorum.

Vallahi bende aynı durumdayım su gibi akintim oluyor. Hele birinde tuvalete girdim daralmistim baya:) bacağımdan ılık bişey akti idrar kacirmadim sanki ah bilsem. Kontrolum var cuma soracam doktora. Akıntı baya arttı sarı kokulu katı kivamda

ben doktora sorcaktım akıntı olayını tabiii yine unuttum oğluşumun suratını görünce herşeyi unutuyorummm ALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsinnn.Soran varsa benide bilgilendirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…