2015 Temmuz Anneleri İhtiyaç Listesi Ve Aldıklarımız

oh maşallah ben daha hiçbirşey yapmadım almadım bakyorum sizde alışveriş bitmiş bile
Canim Daha hicbirsey almadiysan hastane cikislari m var kutusunda ve orjinal hali ile el değmemiş yardimci olurum hemde çok uygun fiyata özelden msj atarsaniz resim de gönderirim kkumaş konusunda yardimci da olurum ...

Evet maalesef Maxicosi falan birazcık tuzlu :) Bir de kafam çok karıştı ilk bebek olacağından dolayı, anne olan arkadaşlarım hantal bir şey alma sakın diyor tek elle kapanması hafif olması falan çok önemliymiş. Bugaboo Camelon a da bakayım bir o zaman. Bir de burda konusunu açmışlar önceden bebek arabalarının ama kullandıkları ve önerdikleri modeller artık yok piyasada çok uzun süre önce konuşulmuş tekrar sormakta fayda var dedim ben de :) Teşekkürler :)

Ben daha hicbirsey almadim ya cok gec kalmadim degil mi nisan 12'sinden sonra hizli alisverise baslayacagom diye dusunuyorum ama ne dersiniz baslamis olanlar esyalari bulmakta zorluk yasiyor musunuz cok mu gec olur nisan ayi

Kızlar bana bir araba markası bir de kendim için loğusa geceliği netten alacağım hangi markayı getirteyim. Tecrübeli anneler yardımcı olursa

birşeyler almaya başladım hemen paylaşıcam kızlr

Bugaboo tek elle açılan bi araba değil aslında bakarsan baston araba dışındakilerin hiçbiri öyle tek elle açılır kapanır değil ama hantallık önemli kapalı haliyle kaç kilo geldiği konusunda bilgi alırsan eleme konusunda Avantajlı olursun diye düşünüyorum

Kızlar bana bir araba markası bir de kendim için loğusa geceliği netten alacağım hangi markayı getirteyim. Tecrübeli anneler yardımcı olursa

Ben bugaboo camelon 3 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Lohusa takımlarımı geçen sene bone ve Aqua markalarını tercih etmiştim internette ÇOĞU sitede bulabilirsin ama sonlara doğru indirimli Almanı tavsiye ederim

Kullandığım memnun kaldığım ürünler

Eklentiler

• image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 185
  • image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 183
  • image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 157
  • image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 192
  • image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 176

Bu aralar baston aklıma yatıyor gibi.. Maclarenın baston arabaları artık yenidoğanlar için de tam yatıyormuş :) Bi de 5 kg falanlar beni benden aldılar resmen :)))

Kullandığım memnun kaldığım ürünler

Nuna nın ana kucağına biz de baktık eşimle geçen gün, önce fiyatını görüp bu ne ya dedi :) Uzay mekiği mi :)) Sonra videosunu izledik aa bu süper bişimiş ya kendi kendine sallanıyor bana gerek kalmaz falan dedi, sanki kendi sallayacakmış gibi Ben rahat bir ana kucağı gibi görünüyor ama acaba kullanan var mı memnun kalan diye sormuştum şansa yazmışsın :)

ben daha hiçbir şey almadım pek panik oldum şimdi geçmi kaldım acaba

Baston arabalarda en iyi marka maclaren yeni doğan olunca daha sağlam birşey tercih etmiştim daha doğrusu bugaboo daha sağlam gelmişti Nunanın anakucağını tercih etmemin tek nedeni diğer anakıcaklarının aksine sağa sola sallanıyor olması çünkü bebeklerde Reflü oluşması Yenidoğanda Oluşan bi durum bunu da en çok Öne arkaya sallanma sağlıyormuş

Bende pierre cardin ps805 twist almayi düşünüyorum fiyati uygun üründe kaliteli benimde ilk hamileligim bakalım umarım iyi kullanışlı bir urundur

Ben de şuan Ağrı- Doğubayazıttayım kızlar mecburi görevde Burda hiçbir şey yok ayın 4 ünde İstanbula gidicez o zaman alıcaz inşallah şimdi araştırma yapıyorum bol bol netten. Deneyimli annelerin yazdıklarından fikir alıyorum işte. :) Sağolsunlar :) Hiçbir şey almayanlar grubundayım şimdilik yani..

valla ben 6 ay bir dolsun diye düşünüyorum ayrıca baby shower yapıcam arkadaşlarda dur diyip duruyorar hediye gelirmiş falan filan ama dayanamucam başlayacam gibi:)
Beb de az cok bi dogumdki agirligi tahmin edilebilir olsun diye dusunuyorum ama herkezin aldiklarini gorunce ya yetistiremezsem diye de korkuuorum dogrusu

Beb de az cok bi dogumdki agirligi tahmin edilebilir olsun diye dusunuyorum ama herkezin aldiklarini gorunce ya yetistiremezsem diye de korkuuorum dogrusu

Ben de öyle düşünmüştüm ama sadece bez alırken bi de tulum ve zıbınlarında etkili olacak sanırım o kilo olayı bi de genelde yenidoğan takımları çok almayın dediler bana. 0-3 ay al dediler daha çok

merhaba kızlar bizim de doğum temmuzda inşallah.ufak tefek hazırlıklara basladık ama karyola için henuz erken mı dıye kararsızım bıraz garantıcıyımdır ya kotu bısey olursa dıye korkuyorum ama bakınmadan da edemıyorum :/ bu arada araba olarak bu mantıklı geldı,begendım de.bı bakar mısınız sız de ne dusunuyorsunuz
http://www.kliksa.com/urun/kraft-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-1321-siyah/902397240

Güzelmiş ama benim için 10 kg çok ağır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…