2015 Temmuz Anneleri

birşeyler yapmaya çalşyrm elbet ama azınlk olunca olmyr değişmyrlr işte. neyse siyasete gerek yok. ben maalesef hiçte şanslı hissetmyrm.

Gizemcim bunun siyasetle hiç ilgisi yok ki..tam tersine sosyal bir amaç var ortada...yapılmak istenen bişi var ve herkes bu konuda bişiyleri kendi çapında yapıyor.. nese bunlar önemli değil...nese süt izninin resmi gazete tarih ve sayısını biliyor musun asıl sorun bu, ben hala bulamadımmm

Gizemcim bunun siyasetle hiç ilgisi yok ki..tam tersine sosyal bir amaç var ortada...yapılmak istenen bişi var ve herkes bu konuda bişiyleri kendi çapında yapıyor.. nese bunlar önemli değil...nese süt izninin resmi gazete tarih ve sayısını biliyor musun asıl sorun bu, ben hala bulamadımmm
yok sayı olarak bilmyrm gecen biri paylaşmştı yayınalnmş die fece grubunda bende ordn alıntı yapıp buraya yazmştm. tam sayfa bilmyrm yani

Amin canim cumlemize :) Sorma gobegim catlamaya basladi bile ki bastan beri zeytin yagi surmeme ragmen :) Gobegim ucuslarda zaten :) Fotosunu atayim,bu 3 hafta onceydi bide :) Eki Görüntüle 1511760
Kuzulara maşallah :) senin göbüş biraz aşağıda galiba gerçi iki tane olunca normal aşağıda olması :) rabbim hayırlısı ile kucaklarımızı almayı nasip etsin

Valla bende çok araştırdım çok fayiş fiyatlar heryerde farklı...ben bakırköy devlette ücretsiz yaptırdım dr Atilla Çankaya'ya randevu alabilirsen orda yaptır,eğitimde veriyor...

merhaba,atilla çankaya dan nasıl randevu aldınız acaba. mhrs randevu sisteminde görünmüyor. hastaneyi aradığımda da 182yi aramamı söylüyorlar. yardımcı olabilir misiniz?

Canim bizimki baska bir durum sen hic kafana takma oyle seyleri simdiden. Makat gelis deniyor. Onunda bir suru cesidi var bizimki transverse durus yani en kotusu. Bebek belli bir haftadan sonra bas asagi donuyor ya benimkiler donmuyor gep yan kaliyor buyudukce yer kalmiyor tabi ve kafa boyun kaburganin altinda sikisiyor ve kalca garip bir pozisyonda durdugu icin kalcadaki kemik yerine tam oturmuyor o yuzden kalcada da problem oluyor. Ama
Bu durum cok nadir ilan bir durum %3-5 filan yani sizde olmaz merak etmeyin. Birinci oyle olunca maalesef ikincide ayni olmasi ihtimali cok yuksek ve benim ikincide hic donmedi bas asagi buyuk kizimla ayni pozisyonda hep buda donmeyecek sanirim:KK43:
Anladım cnm, inş bunda bir sorun yaşamazsın. Sağlıkla dünyaya gelir. Benim kafama takılmasının sebebi, çift rahimden dolayı, bebeğim soldakinde gelişiyor. Yani sdc sol tarafımı kullanıyor. Sağ tarafım boş. Görüntüsünden bile ayırt edilebiliyor. Sol tarafım büyüdü iyice. Hani yeri küçük gelir mi acaba? Geliyor mu ki? Birde döndüğünü falan anlayamıyorum ki ben. İlk bebek olunca ama sanırım ayaklarını sol göğsümün altına dayıyor bazen. Aman kafanı ağrıtıyorum senin de. En sağlıklı bilgiyi haftaya doktorum verir nasılsa inş. Bakalım ne diyecek. Büyüdükçe de başka konulardan korkmaya başlıyorum.

Ama karnimda degil canim bnmki bildigin sola yan yatariz ya yatar yatmaz yada otururkn basliyo damarim atmaya bebekte hic hareket etmio bugun de korkuyom .gece nasil yatyiysam gene .yarin gidebilirsem baska ile gidicem doktora ins.hersey yolundadr.
Korkma canım bişey yoktur Allahın izniyle, sen stres yaptıkça kıpırdamıyodur belki hem burda ben çok okudum hareket etmiyor diyen çok arkadaş oldu daha sonra hareket etti dediler sen stresli yorgun olunca onlarda yorulurmuş dinlen bol bol aklına kötü şeyler getirme...

Kızlar bebişleriniz mesaneye baskı yapıyor mu ? Benimki bazen öyle bi baskı yapıo ki olmamasına rağmen idrarımı sanki altıma kaçırıcakmışım gibi geliyor. Çok mu erken bunun için ?

Back
X