Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Merhaba hanımlar. İlk paylaşımım olacak aranızda. Size sağlıklı hamilelik ve kolay doğum diliyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Size sorum bebeğim 6 ıncı haftada. Ben 28 haziranda adet olmuştum en son. İkiz gebelikler 6 ıncı haftada kesin belli olur mu. Yada ilerisi haftalar ikiz gebelik öğrenen varmı yada bilgi sahibi olanlar teşekkür ederim size
Hayırlı olsun. İlk gebeligimde ikiz olduğunu 10. Haftamda öğrenmiştim. keseler arka arkaya gelmiştir demişti doktorum. Ama çoğunlukla ilk haftalarda belli oluyor tabi.

Canım sana birşey sormak istiyorum bu haftalarda karnında sertlik hissediyor musun normali nasıl bilmiyorum ama kasığımın sol tarafında sertlik hissediyorum elime geliyor bebişimdir diye tahmin ediyorum acaba cok mu erken bu mümkün olabilir mi diğer hanımların da bilgisi varsa yardımcı olabilirler mi 🤭🌸
Yok canım henüz sertlik hissetmiyorum. Biraz da göbekliyim zaten belki ondan hissetmiyorda olabilirim🤭

Herkese selam, 5+6 ile ben de bu gruba yeni katıldım ikinci gebeliğim olacak. Doktorum 25 Mart gibi yaparız doğumu dedi 🥰
Geçen sene ileri haftada düşük yaptığım için kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim gibi Oksapar ve aspirin hap kullanan var mı? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar♥️

Hayırlı olsun. İlk gebeligimde ikiz olduğunu 10. Haftamda öğrenmiştim. keseler arka arkaya gelmiştir demişti doktorum. Ama çoğunlukla ilk haftalarda belli oluyor tabi.
10 uncu haftadan önce doktora gitmişmi idiniz. Göremediniz de 10 uncu haftada gördünüz

Herkese selam, 5+6 ile ben de bu gruba yeni katıldım ikinci gebeliğim olacak. Doktorum 25 Mart gibi yaparız doğumu dedi 🥰
Geçen sene ileri haftada düşük yaptığım için kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim gibi Oksapar ve aspirin hap kullanan var mı? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar♥️
Senin haftamız günümüz aynı

Ben bu süreçte baya kilo verdim en son 8+2 de gitmiştim karından duydum kalp atışını ama ilk görmemiştim bile 🥲
Bende 3 kilo verdim canım ama maalesef kilom yinede çok fazla. Dikkat etmeye çalışıyorum ki zaten hiç iştahım olmuyor bazen yemek için yiyorum arada mide bulantısı yokluyor.

Ben bu süreçte baya kilo verdim en son 8+2 de gitmiştim karından duydum kalp atışını ama ilk görmemiştim bile 🥲
Seni hatırladim sürekli bulantısı olan arkadaşsin Allah yardımcın olsun canım senin işin daha zor. Benim bu haftaya kadar hamilelik namına bu belirti yoktu bu hafta ne oldu bilmiyorum hiç enerjim yok uyku yok iştah yok sağdan sola dönerken kramplarim oluyo. Neyse sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz herşeye razıyız 💕🫠

Günaydın herkese,benimdew aynı şekilde çok çok fazla dökülüyor saçım 9+2
Hamilelikte saçların gürleştiğini duymuştum ne zaman düzelecek saçlarımız acaba ya🥲 sizin bebiş nasıl en son ne zaman gittiniz kontrole bende bir düşük var öncesinde sabredemiyorum o yüzden 😔

Hamilelikte saçların gürleştiğini duymuştum ne zaman düzelecek saçlarımız acaba ya🥲 sizin bebiş nasıl en son ne zaman gittiniz kontrole bende bir düşük var öncesinde sabredemiyorum o yüzden 😔
Ben 8.haftada gitmiştim şimdi 11 haftada gideceğim inşallah zaman geçmek bilmiyor hepimiz için :anneadayı:

Back
X