2015 Temmuz Anneleri

Çok doğru demişsin canım. Önemli olan kv lerden önce eşler. Eşin yanında, arkanda olduktan sonra sırtın yere gelmez.o yanında olmasa asıl o zaman sıkıntı. Bak miniş de gelio :)) Allah ailenize mutluluk , huzur versin. Gerisi dışarda kalanşeyler :))
Amin cnm.Allah hepimizin ailesinden huzuru mutluluğu eksik etmesin.

Cnm ben kanama gecırdıgımde ben daha önce bebe aldırdım bırsey olmaz bile dedi bana.dedim dustumu neden aldırdın.yooo istemiyordum çok çocuğum var diye aldımdım 4 kez hemde dedi.bırsey olmaz falan bile dedi bana.ee günah degil mı dediğimde diger cocuklarımın riskini yıyeceklerdı demesin mı? İyice nefret etmiştim.

yazık günah yaa,nasıl bir düşüncedir bu. diğerlerinin rızkını yicek demek ne demek.
istemiyosan korun be kadın. 4 kez keyfi çocuk aldırmak ne demek :KK20:

Cnm senınkı ıyıymıs.5000 TL çıkarıp vermek ve bıızm kv düşünemiyorum.50 TL vereyim diyor.Maşallah aranız bozulmaz inşallah.hep böyle gitsin.

İnan benim 1 buçuk yılımı heba etmeseydi ben daha çok mutlu olurdum. çünkü aramızda hiç bir sorun yokken beni yapayalnız bıraktı .çalışıyor kendisi hala emekli olmasına rağmen değişik düşüncelere sahip birisi nişan alışverişinde bile karta para yatırdı git ne istiyorsan al dedi yanımda kimse olmadan ne istiyorsam almıştım . Tabi ki maddi açıdan birşey beklemiyoruz ilgili olsunlar yeter

uzak zor oluyor ama benimde 10 yıllık doktorum diye gidiyorum .. zaten gebze medicalde detaylı ultrason yoktu .

Bildiğim kadarıyla var geçen sene arkadaşım yaptırmıştı .

İSterseniz başka bir doktordan da görüş alsın.
Bir arkadaşımızın suyu azalmıştı dinlenmesi için doktor rapor vermişti sonra eski haline geri dönmüştü.
Sezeryan için maalesef doktorlar bizi korkutabiliyorlar.

Bizimkilerde benim çok kırıldığımı anladıkları için kayınpeder bebek odasını ben alacağım dedi.
Baktı ben oralı değilim gidip bakmış beğenmiş alamamış ben beğenmem diye. Parasını vermeyi teklif etti.
Bize hesap numaranızı verin havale edeyim bakın bu mağazalara baktım diyordu. Geçen günde abi söyledi babamın hevesini kırmayın diye.

Bende eşimde almak istemedik parayı ama sonra dedim eşime hevesini kırmayalım torunu için birşey yapmak istiyor . Aldık öyle benim ailemde yapıyor bebek arabasını halı perde vs birçok ihtiyacını aldılar ben onlardan da istemşyorum ama almayınca annem kızıyor . Hevesleniyorlsr işte bizede kabul etmek düşer :)

Çok geçmiş olsun canım kendi doktorlarımızdan allah razı olsun valla insanın içini rahatlatıyor. Devlettekiler neden böyle yapıyprlar anlamıyorum . İmkanı olmayıp onlara gidenler ne yapsın eli kolu mahkum onların dediklerini yapıyorlar . Az biraz daha ilgili biligili olun ya insan sağlığı sonuçda . Senin kuzuyada maşallah az kalmış 2 kiloya biraz kendini toparladın mı rahat rahat o da kilo almaya başlar
Aynen cnm bu devletteki çalışanlar doktorlarda dahil çok bencil oluyorlar genelde,çünkü onlar için bir tanede hasta gelse aynı parayı alacaklar 100 tanede gelse aynı para o yüzden fazla bakmak uğraşmak istemiyorlar vicdan kalmamış insanlarda. Bence yüzdelik olması lazım baktığın hasta kadar ücret alacaksın diye bir düzenleme gelse gör bak nasıl tutuşuyorlar onlar bizim peşimizden koşarlar...

boşver bazen böyle davranmak lazım çok yüz verince tepeye çıkıyorlar.. güle güle kullansın bebişin odasını
Aynen öyle biliyor musun ben zaten o yüzden hayal kırıklığına uğradım kndi annemdn bile daha çok değer veriyordum o yüzden kendi annmin kıymetini bir kez daha anladım kimse kendi annenin yerini tutmaz . Şimdide gözümde değeri yok eşimin annesi diye konuşuyorum eşim kırılmasın üzülmsin diye sırf onun hatrı için dediğin gibi kim olursa olsun haddinden fazla değer vermemek gerekiyor . Bu arada Çok sağol teyzesi

Aynen cnm bu devletteki çalışanlar doktorlarda dahil çok bencil oluyorlar genelde,çünkü onlar için bir tanede hasta gelse aynı parayı alacaklar 100 tanede gelse aynı para o yüzden fazla bakmak uğraşmak istemiyorlar vicdan kalmamış insanlarda. Bence yüzdelik olması lazım baktığın hasta kadar ücret alacaksın diye bir düzenleme gelse gör bak nasıl tutuşuyorlar onlar bizim peşimizden koşarlar...

Aynen öyle tamam hepsi belki öyle olmayabilir ama çevremdende bir tane olumlu örnek görmedim duymadım . İnsanların yüzlerine bile bakmıyorlar

Selam kızlar bi girmiyorum ne kadar çok yazıyorsunuz yaa. okuyamıyorum artık hiç :KK43: herkes iyidir inşallah. ben iyiyim çok şükür :nazar::nazar: bizimda hastanede resmi tatillerimizi aldılar. sadece dini byaramlarda izinli olacakmışız. diğer bayramlarda çalışıcaz mecburen. mesai ücreti alacakmışız. ben para istemiyorum yatmak istiyorum ama ya :KK61:

Hahahaha canımbende baktım bunlara emzik ve emzik zinciri aldım bu markanın. Biberondan son dakika vazgeçtim ama çok uzun sürmez ben de alırım. Bizimde 3 tane biberon var zor tutuyorum kendimi:KK62:
ay iyi tutabiliyosun ben sabahtan beri şirkettekilere yalvarıyorum internetimi kesin yoksa maaşımı bu siyete yatırıcam diye.
hayatımda böyle emzik görmedim bakar mısın bi http://www.bebekhouse.com/?urun-10248-bright-starts-cozy-coo-pembe-emzikli-dostlar

Ayy bunlar ne böyleee :rolleyes: güllü olana bayıldımmm :KK68: canım bu marka iyi bi marka mı ? Ben alıcam sanırım :KK70:

Ooooo bunlar da çok güzel ama ben bir modellerini gördüm bu markanın ağzım açık kaldı tam kız bebek için ama bende hiç markasını duymadığım için araştırıp alıyım dedim o kadar tatlılardı ki anlatamam ben caploonba mağazasında gördüm tarak 3 lü biberon setleri vardı

Back
X