Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
🙈 Bana da özeldeki doktor 6+4 gittiğimde vajinal kalp atışı duydu. Dedi 11. Haftadan sonra gel. Nasıl durabilirim ki 🙈🙈 araya bir Gemlik devlet hastanesi sıkıştırdım. Pazartesi de şehir hastanesine gidicem. 🤣 Ben zaten şehir Hastanesi'nde doğum düşünüyorum o yüzden orayla özel beraber gidicem 🤣🙈 bekleyebiliyorsan beklemek daha güzel ama.
Cumartesi 3 hafta olacak işte bakalım. Bayılcam meraktan ama artık 😄 bekleyebiliyorum ya. En azından şimdilik 😅

Hahah ben de erken dönmek zorunda kaldim gideyim de doruktaki bedava kontrolümü değerlendireyim🥹
Ben de nasipse 12 13. Haftada doruğa gidicem. Çocukları da götürmeyi düşünüyorum inşallah. Tahmin ediyorlar arada kızım sıkıştırıyor ne zaman bebek kardeşim olacak diye ama net bir şey söylemedik. O zaman görsünler istiyorum 🥹🥰

Cumartesi 3 hafta olacak işte bakalım. Bayılcam meraktan ama artık 😄 bekleyebiliyorum ya. En azından şimdilik 😅
😅 Ben de bu haftalarda da gideyim sonra beklerim gibi geliyor. İlk haftalar daha meraklı geçiyor nedense 🙈 hele hareketlerini hissedeyim bir ay da da giderim sanırım

Keseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesef 😊 en güzeli 11. Haftadan sonra ki nub teorisine göre olan tahminler. O daha çok doğru çıkıyor
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama gönlüm bi tık kızdan yana 🙈🙈 keseyi görünce çok heyecanlandım doktor rahmin sağında diyince kafam karıştı insan çok merak ediyor 😂😂🥰

sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama gönlüm bi tık kızdan yana 🙈🙈 keseyi görünce çok heyecanlandım doktor rahmin sağında diyince kafam karıştı insan çok merak ediyor 😂😂🥰
Aahha 😅 sağ da olursa da erkek diyorlar. Artık Allahu alem 😁 vakti gelince insallah hepimiz bir bir öğrencez

Ben de nasipse 12 13. Haftada doruğa gidicem. Çocukları da götürmeyi düşünüyorum inşallah. Tahmin ediyorlar arada kızım sıkıştırıyor ne zaman bebek kardeşim olacak diye ama net bir şey söylemedik. O zaman görsünler istiyorum 🥹🥰
Ay onlar da heyecanlıdır benim de 2,5 yaşında yeğenim beni bebekli hala diye çağırıyor 🤭
gelip karnımı falan seviyor bebek gelince çok şaşırıcak diyor. Bir ara hala iki tane mi bebek yoksa dedi😂 herkes üzerime oynuyor ahah

Son düzenleme:
Ay onlar da heyecanlıdır benim de 2,5 yaşında yeğenim beni bebekli hala diye çağırıyor 🤭
gelip karnımı falan seviyor bebek gelince çok şaşırıcak diyor. Bir ara hala iki tane mi bebek yoksa dedi😂 herkes üzerime oynuyor ahah
Ya bebekli hala çok iyiymiş 😍🥰.
Bugün bir videoya denk geldim. 2.5 3 yaşında kız kardeşine biberonla mama veriyodu. Kızıma gösterdim. Ben de veririm diyor 🤣 izlerken de gözlerim doldu 🥰 ikiziyle çok kavga ediyor. Diyorum ya bebek kardesin de seni kızdırırsa. Ona kızmam her şeyi anlatırım diyor. Ama bakalım zaman ne gösterecek 😅🤣

Keseye göre kız gibi ama bu haftalarda ki tahminler pek doğru değil malesef 😊 en güzeli 11. Haftadan sonra ki nub teorisine göre olan tahminler. O daha çok doğru çıkıyor
Senin ikiz bebişler ne zaman göstermişti cinsiyetini bende cinsiyet için ne zaman özelden randevu alsam diye düşünüyorum

Senin ikiz bebişler ne zaman göstermişti cinsiyetini bende cinsiyet için ne zaman özelden randevu alsam diye düşünüyorum
16. Haftamda şehir hastanesindeki doktor biri kesin kız ama diğeri kızda olabilir erkekte dedi. 20. Haftamda doğudaki özel doktorum ayrıntılı bakarken diğeri de erkek dedi 😁 geç öğrendim biraz yani.
Belki daha önce özele gitseydim erken öğrenirdim. Devletteki doktorlar 16. Dan önce kolay kolay yorum yapmıyorlar

16. Haftamda şehir hastanesindeki doktor biri kesin kız ama diğeri kızda olabilir erkekte dedi. 20. Haftamda doğudaki özel doktorum ayrıntılı bakarken diğeri de erkek dedi 😁 geç öğrendim biraz yani.
Belki daha önce özele gitseydim erken öğrenirdim. Devletteki doktorlar 16. Dan önce kolay kolay yorum yapmıyorlar
Anladım canım bende 13 14 haftada özele bir gideyim diyorum 😊😊

Cok siddetli degil eve ama ara ara kendini hissettiriyor batmayla beraber. İlk bebegimin kalbi durdugu icin ister istemez panik oluyorum 🥹
Ah canım benim buradaki neredeyse herkesin geçmiş öyküsü var o kadar normalim şuanda öyle hissetmen içini ferah tut Rabbim nasip etmişse muhakkak devam eder ve doğar sen hep dua et ve iyi düşün 🤍🤍🤍

kızlarrr selam, yine sindirim sorunlarım ve ben. gaz ile kabızlık şikayetleri sonrası bugün ishal başladı. ortalıkta da salgın var, gebelikten mi yoksa hastalandım mı kestiremiyorum. başına böyle bir şey gelen oldu mu aranızdaa?😔

7+1 deyim bugun kasik agrim var. Hafif batmalar var normal midir kizlar ya
ben de 7+4’teyim. hapşırırken o kadar batıyor ki kasıklarım bugün gözümden yaş geldi. oturduğum yerden kalkarken falan da oluyor. ama rahmim büyümesi nedeniyleymiş eğer dinlenme ile geçiyorsa. bir de ilk 3-4 ay çok normal diyorlar zaten. bence endişelencek bir şey yoktur🥰

Ya bebekli hala çok iyiymiş 😍🥰.
Bugün bir videoya denk geldim. 2.5 3 yaşında kız kardeşine biberonla mama veriyodu. Kızıma gösterdim. Ben de veririm diyor 🤣 izlerken de gözlerim doldu 🥰 ikiziyle çok kavga ediyor. Diyorum ya bebek kardesin de seni kızdırırsa. Ona kızmam her şeyi anlatırım diyor. Ama bakalım zaman ne gösterecek 😅🤣
İnşallah anlaşırlar küçük bebeklere çok ilgili oluyorlar🥹💜

Back
X