2015 Temmuz Anneleri

Kızlar normalde Süslü püslü gecelikleri hiç sevmem ama bitane olsun yinede dedik siparişi çok Tereddüt ederek verdim lohusa sepetinden. Gecelik takımımız geldi ve ben kumaşına emzirme yerine falan bayıldım. Tesettürlü olduğum için Popo kısmınıda kapattı belli etmiyor. Hala abartılı geliyor danteller falan ama belki giyerim :KK70: sizce abartılı mı ya hastane için :KK43:
canım bence çok şık. dantel çok da abartılı değil güle güle kullan :KK66:

Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur:( bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için

Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur:KK43: bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için

canım hiç moralini bozma. burda pinhan arkadaşımıdı sanırım tek böbreği ola. daha bu yaşında öğrenmiş çünkü hiç sıkıntı yaşamamış bugüne kadar. ki doktor böbreği olmaz diye kesin bile konuşmamış. üzme kendini sen. oğlunda kocaman olmuş maşallah :nazar:

Kızlar sezeryancı doktorlar konuşulmuş.benim doktorumda sezeryancı:) ama bu benim işime geliyor çünkü benim astımım var normal doğum benim için sakıncalı(her astımda degil benim astım turumde böyle bir durum var) hatta epıdural sezeryan yapan bir doktor.Buda benim işime geliyor çünkü hastalıgımdan dolayı bayılmam sakıncalı.yanı kızlar kadının şartlarına gore sezeryan normal değişiyor.normal doğum benim için çok riskli örneğin.yanı her sezeryan doğum kotu degil.

kızlar bu arada doğum ücretlerin ögrendinizmi ? şunu söyliyim bilmiyorum kimler yapabilir ama sgk nın sitesinde hastanenin sizden alabilceği max ücretler yazıyoo . detaylı fatura istemeden ödeme yapmayın faiş rakamlar ödersiniz.
benim 16 mayısta randevum var o zaman gidince sorucam bakalım doğum fiyatları kaç lira olmuş bu sefer pazarlıkta yapıcam çünki dediğin gibi bazen fiyatlar baya uçuk oluyor..
Merhaba kızlar çok yoğun bir hafta geçiriyorum.Bugün anaokulumuzun okul gecesi var akşama çocuklar sahneye çıkıcak biz de çok yoruluyoruz bu esnada..Dün randevum vardı kuzucum 1330 gr olmuş.Biraz canım sıkıldı sağ böbreğimiz sol böbreğe göre daha küçük kalmış.Doktor kötü bişey olduğunu sanmıyorum çünkü kan akışı var.kan akışı görmeseydim fonksiyonu yopk derdim ama var dedi.Ama 8-9 ay önce bi dr. arkadaşın başına da şöyle bişey geldi dedi.Bebeğin böbreğinin teki gitgide küçülmüş ve doğumda yok olmuş yani tek böbrekle doğmuş öyle de olabilir bilemeyiz dedi.3 hafta sonra tekrar kontrol var takip edelim dedi biraz canım sıkıldı ama tek böbrekle bile olsa bişey olmaz benim baldızım öyle ve 2 çocuk sahibi taş gibi dedi. 2 böbrek de olmazsa o zaman diyalize bağlanma oluyomuş..Rabbim hayırlısını versin buna da bin şükür ama inşallah bu problemimiz de hallolur dua edin nolur:KK43: bu arada tesbihi ben bitirdim .Ha bi de dr.a kordon kanı bankacılığı hakkındaki düşüncesini sordum bence gerek yok benim 3 çocuğum var gerek duymadım çünkü ilerde bi hastalık çıksa bile iyi geleceğinin garantisi yok o hastalığa kanıtlanmış bişey yok bence para tuzağı demek istedi.Bir de yenidoğan sünnetini sordum yeni çalışmalara göre yeni doğan bebek te bizim kadar acı duyuyor o yüzden ilk 6 ay önermem dedi ondan da vazgeçtim.Doktoruma güvendiğim için
inşallah kötü bişey olmaz canım rabbim şifasını versin inşallah minik bebişin.. şimdi aklım karıştı sünnet konusunda bende doğumdan sonra hemen yaptırmak istiyordum hayırlsı artık..
işin kötüsü benim doktoruma 1 mayısta geleceksiniz demişler. onunda bileti varmış yurtdışına gidecekmiş. baya bi sinirlendi. çünkü burada gece bile doğumu olsa nöbetçiye bırakmadan gebenin başında sabahlayan tek doktor. şuan neredeyse türkiyedeki çoğu doktor gece gelmemek için ya sezaryen yapıyor yada nöbetçiye bırakıyor. adam bu kadar özveriliyken üstüne buda olunca sınırı dolmuş. gitme ihtimali var ve benim için çok ama çok kötü olur burdan giderse
hmm inşallah anlaşırlarda gitmez eğer çok talep gören bir doktorsa riske atamazlar anlaşırlar inşallahda öyle olur..

canım hiç moralini bozma. burda pinhan arkadaşımıdı sanırım tek böbreği ola. daha bu yaşında öğrenmiş çünkü hiç sıkıntı yaşamamış bugüne kadar. ki doktor böbreği olmaz diye kesin bile konuşmamış. üzme kendini sen. oğlunda kocaman olmuş maşallah :nazar:
Teşekkür ederim canım çok sağol aslında çok takmamaya çalışıyorum çok önmeli bişey değil Allah'a şükür faarkındayım.Daha önemli sorunlar da olada bilir ayrıca kapalı bi kutu sonuçta bilemeyiz ki.Ne gelirse rabbimden razıyım yapacak bişey yok dua etmekten başka.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.. :)

Kızlar sezeryancı doktorlar konuşulmuş.benim doktorumda sezeryancı:) ama bu benim işime geliyor çünkü benim astımım var normal doğum benim için sakıncalı(her astımda degil benim astım turumde böyle bir durum var) hatta epıdural sezeryan yapan bir doktor.Buda benim işime geliyor çünkü hastalıgımdan dolayı bayılmam sakıncalı.yanı kızlar kadının şartlarına gore sezeryan normal değişiyor.normal doğum benim için çok riskli örneğin.yanı her sezeryan doğum kotu degil.

geçmiş olsun tabi ki senin için sakıncalı bi durum. ama bahsedilen normal yapabileceği halde doktor gece gelmesin diye yada fazla para alsın diye planlı sezaryen yapıyor. tepki gösterilen o doktorlarlar. yoksa anneninin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli

Allah yardımcınız olsun canım. sıkma canını hemen. burda geçen bi arkadaş tek böbreği olduğunu yeni anlamıştı.düşün kaç yaşında. demek ki bir sıkıntı olmayabiliyor.kaldı ki henüz sizde böyle bir şey yok.
Dua ederiz bizde size inş.

Yeni doğan sünnetini yaptırcaktım ben yaa :( tanıdıklarım hep yaptırdı. şimdi napsam acaba.

Teşekkür ederim canım çok sağol aslında çok takmamaya çalışıyorum çok önmeli bişey değil Allah'a şükür faarkındayım.Daha önemli sorunlar da olada bilir ayrıca kapalı bi kutu sonuçta bilemeyiz ki.Ne gelirse rabbimden razıyım yapacak bişey yok dua etmekten başka.Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah.. :)

inşallah canım. hep onun için dua ediyoruz. Allah dualarımız kabul etsin

benim 16 mayısta randevum var o zaman gidince sorucam bakalım doğum fiyatları kaç lira olmuş bu sefer pazarlıkta yapıcam çünki dediğin gibi bazen fiyatlar baya uçuk oluyor..

inşallah kötü bişey olmaz canım rabbim şifasını versin inşallah minik bebişin.. şimdi aklım karıştı sünnet konusunda bende doğumdan sonra hemen yaptırmak istiyordum hayırlsı artık..

hmm inşallah anlaşırlarda gitmez eğer çok talep gören bir doktorsa riske atamazlar anlaşırlar inşallahda öyle olur..
Valla canım ben de düşünüyodum yenidoğan acı duymadığı için narkoz verilmiyor çocuğa diye okudum aklıma yatmıştı ama dr.um prof. olduğu için de tanıdığım için de ilmine güveniyourm.ben öyle deyince o da bana bunu söyledi bi de işin kötü tarafı yenidoğan canı acıdığını hiç anlatamaz sadece ağlar zaten yenidoğanlar sürekli ağladığı için anlaşılmaz diyince kıyamadım canım .kafa karıştırmak istemem ama dr.umun dediğini de paylaşmak istedim

Merhaba kızlar:KK66: iyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü
çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine

Merhaba kızlar:KK66: iyisinizdir inş.
Ben 2 gündür doktorlardayım. Salı günü kırgınlık var diyodumya gece çok ağırlaştım saat 4 te acile gittik devlete doğru düzgün bakmadılar bile serum dediler bende güvenemedim taktırmadım. Anneme geçtim ama kızlar Allah kimseye vermesin bildiğiniz felçli gibi bacaklarım tutmuyor kusuyorum bi yandan ateş. Parol içerek 3 e kadar zor dayandım kendi doktoruma gittik sağolsun acil deyince aldılar bekletmeden. Doktorum sinirlendi devlettekilere bu kadar Ateşle Doğumu mu başlatmaya çalışıyorlar diye. Çocuğun gelişmi gerilemiş hemen iki günde. 43 cm boy 1840 kg kilosu genede iyi panik olcak bişey yok dedi. Çok şükür. Ilaç verdi antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici bide bitkisel bi Öksürük şurubu. Faydasını gördüm şuan daha iyiyim . Aman kızlar ihmal etmeyin. Doktorunuza her konuda danışın. Ateşim biraz daha yükselse doğum bile başlarmış farkında değiliz.
Neyse uzun yazdım çenem düştü
cnm çok geçmş olsn dikkat et kendine

KIZLAR GÜNAYDIN. NASILSINZ? BEN KÖTÜ BİR GECE GEÇİRDM. RÜYA GÖRYRDM KOCAMN BİR KÖPEK BENİ KOVALYRDU HANİ ŞU SİVAS KANGALLARI VARYA İŞTE ONDN HAMİLEYM YİNE KOŞAMYRMDA DOĞRU DÜZGÜN KALBİM ÇIKÇK GİBİ ATYRDU BİRDEN UYANDM NEFES ALAMYRM PANİKLE EŞİMEE VURYRM SADECE ÖKSRMEK İSTYRM AMA NEFES ALAMDGMDN NE ÖKSRBLYRM NE SESM ÇIKYR EŞİM FIRLADI SIRTIMA VURYR YAVAŞTAN NEFE4S ALYM DİE BİRDEN NEFES ALDM KUVVETLİ ÖKSRDM BİRKAÇ KEZ BU SEFERDE KASKLARM SANCILANDI ÖKSRMEYİ DURDRMYRM Kİ İSTEMSİZ OLYR NEYSE SU İÇTİM BİRAZ DAH RAHATLADIM SANCIM HALA VAR HAFİFTEN SONRA BİŞEY OLMŞMDR DİE KALKTM GİTTİM SALONA YARIM SAAT OĞLMLA KNŞTM HAREKET ETSN DİE GECENIN 3 Ü OLMŞ SAAT NEYSEKİ OĞLM KIPIRDADI SONRA GİTTİM YATAĞIMA RAHATLA AMA UYUYAMDM SABAHA KARŞI UYUMŞM SANRM Kİ SABAH İŞE GEÇ KALDM. YAVAŞ YAVAŞ GELDM BİDE SANCI VAR KASIKLARMDA ZORLDM SANRM UMRM GECER BUGÜN. NE ÇOK UZUN YAZDM YA KUSURA BAKMAYN ÇÜNKÜ ÇOK KORKTM ÖLYRM ZANNTM.
Relaxxxx :) boyle gecmis olsun canim Allah korusun cevsen al yastiginin yanina birak uyu kalbin ferahlar ruya iste olur oyle . Sen bide beni dusun cocuk bu ara uyumaya basladi :) oksurukten surekli uyanikti bnmde kasiklarim cok agriyor oksurunce :(

geçmiş olsun tabi ki senin için sakıncalı bi durum. ama bahsedilen normal yapabileceği halde doktor gece gelmesin diye yada fazla para alsın diye planlı sezaryen yapıyor. tepki gösterilen o doktorlarlar. yoksa anneninin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli
Kesinlikle öyle.bence öyle bir suphede farklı bir doktora daha görünmek.

Bu arada benim haberim yoktu çok ilginç nasıl öğrenmiş acaba pinhan arkadaşımız tek böbreğinin olmadığını?

Back
X