- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.161
Hayırlı sabahlar canım sanada. Iyilik sen nasılsın?hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar canım sanada. Iyilik sen nasılsın?hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi
Oh maşallah sana hep böyle enerjik ol inş![]()
ne güzel yaa. ben evde olsam hayatta çıkamazdım bu saatte heralde. takdir ettim![]()
iyiyim canım oturuyorum hava güzel bugün camlara dalasım var kendimi tutuyorum hava güzel olunca insan temizlkik yapmak istiyoraylardır silinmedi bu camlarHayırlı sabahlar canım sanada. Iyilik sen nasılsın?
çok cabuk geçyr cnm aslnda heranının tadını çıkar :) hamile olmak çok güzel :))Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize![]()
Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize![]()
Aynen valla ama yeni iyileştim kendimi yormak istemiyorum haftaya kadın çağırcam mutfak dolapları felanda yapılcakiyiyim canım oturuyorum hava güzel bugün camlara dalasım var kendimi tutuyorum hava güzel olunca insan temizlkik yapmak istiyoraylardır silinmedi bu camlar
iyi sabhlar cnm :) bugun hava iyi moraller iyi :) sen nasılsnhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi
Benim doktorumda demisti bi kere minoset içme çok acil durumlarda parol iç demiştiHanımlar minoset içenleri okudum bi kaç kez bildiğimi paylaşıyım dedim. Eşimin Arkadaşı Nöroloji uzmanı benim başım çok ağrımıştı gittik minoseti önermedi içme onu dedi sadece Parol dayanamadığın anda dedi. Minoseti önermiyorum kesinlikle demişti. Söylemek istedim eğer çok kullanan varsa iyice sorup içsin bence.
:)))) inşallah çıkmaz canım hayırlsıı allahdan herşeyde bi hayır vardır bakalım bu sefer gidicekmisin bende beklıyorum yarınıYarın bi hastalık aksilik olmazsa alışverişe gidicezgitmeden inanmıycam
bende iyiyim canım hava güzel kendimi dip köşe temizlik yapmamak için zor tutuyorum :))iyi sabhlar cnm :) bugun hava iyi moraller iyi :) sen nasılsn
canm benm migrenm var bana kadn doğm doktorm onu verdi içeblrsn dedi bak şimdi içime kurt düştü içtm bide yaHanımlar minoset içenleri okudum bi kaç kez bildiğimi paylaşıyım dedim. Eşimin Arkadaşı Nöroloji uzmanı benim başım çok ağrımıştı gittik minoseti önermedi içme onu dedi sadece Parol dayanamadığın anda dedi. Minoseti önermiyorum kesinlikle demişti. Söylemek istedim eğer çok kullanan varsa iyice sorup içsin bence.
evet canım ben kullandım. kabızlık yapıyor.3. ay da kullanmıştım sadece 1 ay. hala düzene girmedi kabızlık devam ediyor. dengemi bozdu benimteşekkür ederim canımhepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee
ay çok alakasız ama bu smile cok hoşuma gitti
portakal soyup yiyor. burda bile yiyecek ile ilgili bir şey buldum
bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?
nette kabızlık vs bir şeyler yazıyor.
cnm bende gezmk istyrm ama işteym :) nedense hiç temzlk yapasm yok evi değiştrcm ya ondn sanrm bu evi benmseyemyrm artk.bende iyiyim canım hava güzel kendimi dip köşe temizlik yapmamak için zor tutuyorum :))
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım keyifler yerindemi
Canım çok içmek durumunda kalıyorsan bence iyice bi danış. Çünkü kesin bir ifadeyle kesinlikle önermiyorum minoset içemezsin dedi bana bende şaşırmıştım bir Sürü kişiden duydum içtiklerini. Görünce söylemeden geçemedim tehlikeli olabilircanm benm migrenm var bana kadn doğm doktorm onu verdi içeblrsn dedi bak şimdi içime kurt düştü içtm bide ya![]()
canım bazı doktorlarda parolu önermiyor bence bu olay doktordan doktora değişiyor ve bazı doktorların ilaç firmalarıyla anlaşması oluyor anlaşmalı olduğu ilaçları öneriyorlar genelde..Hanımlar minoset içenleri okudum bi kaç kez bildiğimi paylaşıyım dedim. Eşimin Arkadaşı Nöroloji uzmanı benim başım çok ağrımıştı gittik minoseti önermedi içme onu dedi sadece Parol dayanamadığın anda dedi. Minoseti önermiyorum kesinlikle demişti. Söylemek istedim eğer çok kullanan varsa iyice sorup içsin bence.
akıntı bende de var canım bu ara. hele iş yerinde çok hareket ettiğim zamankızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?