Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Herkese selam, 5+6 ile ben de bu gruba yeni katıldım ikinci gebeliğim olacak. Doktorum 25 Mart gibi yaparız doğumu dedi 🥰
Geçen sene ileri haftada düşük yaptığım için kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim gibi Oksapar ve aspirin hap kullanan var mı? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar♥️
Hayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda saglikla 😂 Ben de corasprin kullaniyorum tup bebek oldugu icin , kizimda da onlem amacli kullanmistim

Cinsiyet tahmini gelir mi ya 🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_A5E393BB-F85C-49DF-B5D1-4C1117C7E406.webp
    IMG_A5E393BB-F85C-49DF-B5D1-4C1117C7E406.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar günaydın umarım herkes ve bebişler iyidir 🙏🏼🥰 yarın 8+0 olacağım ve aşırı saç dökülmem var sizlerde de oluyor mu yaa
Günaydın ♥️ benim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…

Hayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda saglikla 😂 Ben de corasprin kullaniyorum tup bebek oldugu icin , kizimda da onlem amacli kullanmistim
Sağlıkla gelsinler inşallah ♥️ ben ilk bebeğimi kaybetmiştim çok tedirginim her günüm endişeler içinde geçiyor …

Günaydın ♥️ benim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Benimde çok dökülüyor, sanırım 2.tiremester da duracak dökülme ve doğumdan sonra eski haline dönecek 🙇🏻‍♀️

Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canım 😘

Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canım 😘

Ben de hamile kalmadan once yani gunluk yasamimda asiri cok tursu yiyen biriydim. Simdi kavanozda duruyor bakamiyorum bile uzaktan midem bilaniyor🤣
Benimde öylr 2 gebelikyite turşu yedim kavoz kavoz ağızım sulanırdınadını duyunca şimdi adınınduyunca kusasım geliyor yemeyi bile özlemedim o derece tatlıyorum 2 kızım var bakalım sağlıklı hayırlı evlad olsunlarda bide erkek olırsa iyi olır 🥰😃

Hadi inşallah benim de öyle olur ♥️ ilk gebeliğimde saçlarım gürleşmişti, cinsiyet erkekti ama kucağımıza almak nasip olmadı

Back
X