Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda sagliklaHerkese selam, 5+6 ile ben de bu gruba yeni katıldım ikinci gebeliğim olacak. Doktorum 25 Mart gibi yaparız doğumu dedi
Geçen sene ileri haftada düşük yaptığım için kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Benim gibi Oksapar ve aspirin hap kullanan var mı? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar![]()
Ben de asiri tuz istiyorum kontrolde 9-6 idi tansiyonum genelde dusuk ve halsiz hissediyorumBen de aşırı tuzlu istiyorum ama bence tansiyonumla alakali. Bugün bile 8/5 geldi. Doktor çok iyi dedi yüksek tansiyon zararlı dedi.
Ben de asiri tuz istiyorum kontrolde 9-6 idi tansiyonum genelde dusuk ve halsiz hissediyorum![]()
Benimde düşük suan 7 5 cıktı. Ayakta duramıyorumBen de asiri tuz istiyorum kontrolde 9-6 idi tansiyonum genelde dusuk ve halsiz hissediyorum![]()
Nasıl belirtileriniz var? Benim mide bulantısı henüz başlamadı ve aşırı halsizlik varSenin haftamız günümüz aynı
GünaydınKızlar günaydın umarım herkes ve bebişler iyidiryarın 8+0 olacağım ve aşırı saç dökülmem var sizlerde de oluyor mu yaa
Sağlıkla gelsinler inşallahHayirli olsun canim benimde tahmini dogum tarihi 23 mart gorunuyor , gerci kizim 41 haftalik dogmustu ama bakalim ne olacak bunda sagliklaBen de corasprin kullaniyorum tup bebek oldugu icin , kizimda da onlem amacli kullanmistim
Benimde çok dökülüyor, sanırım 2.tiremester da duracak dökülme ve doğumdan sonra eski haline dönecekGünaydınbenim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canımGünaydınbenim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Ay demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canımGünaydınbenim de bebek yerleştiğinden beri aşırı saçım dökülüyor taramaktan korkar oldum böyle uzun uzun elime geliyor. Bana da bebişim kız gibi hissettiriyor geçer inşallah dökülmemiz…
Bi teoriye göre kesenin sol alt veya sol üstünde ise erkek oluyormuşCinsiyet tahmini gelir mi ya![]()
Benimde öylr 2 gebelikyite turşu yedim kavoz kavoz ağızım sulanırdınadını duyunca şimdi adınınduyunca kusasım geliyor yemeyi bile özlemedim o derece tatlıyorum 2 kızım var bakalım sağlıklı hayırlı evlad olsunlarda bide erkek olırsa iyi olırBen de hamile kalmadan once yani gunluk yasamimda asiri cok tursu yiyen biriydim. Simdi kavanozda duruyor bakamiyorum bile uzaktan midem bilaniyor![]()
Yaa ben de 9+5im inanılmaz saçım kalmadı resmen. Günlük bir avuç dolusu saç dökülüyor. Taramak istemiyorum artıkKızlar günaydın umarım herkes ve bebişler iyidiryarın 8+0 olacağım ve aşırı saç dökülmem var sizlerde de oluyor mu yaa
Hep tersi oluyormuş neyi seversekBen de hamile kalmadan once yani gunluk yasamimda asiri cok tursu yiyen biriydim. Simdi kavanozda duruyor bakamiyorum bile uzaktan midem bilaniyor![]()
Kız doğdu içimeCinsiyet tahmini gelir mi ya![]()
AynısıYaa ben de 9+5im inanılmaz saçım kalmadı resmen. Günlük bir avuç dolusu saç dökülüyor. Taramak istemiyorum artık![]()
Hadi inşallah benim de öyle olurAy demekki ilk trimesterda herkese oluyor, arkadasım var onun da oğluşu oldu. O da ilk 3 ay saçı çok dökülmüş sonra güçlenmiş. Cinsiyet belirtileri ikinci trimesterda daha cok cıkıyormuş bilgin olsun senin de canım![]()