2015 Temmuz Anneleri

Merhaba herkese...

Eğer daha önce başka bir başlıkta bahsi geçmişse de ben bulamadım :KK61:
Çok zor durumdayım.
Malumunuz sıcaklar başladı ve gelsin pişikler.... :KK34:
Haliyle eskisinden daha kilolu, kalın bacaklıyım.
Sıcakların da etkisiyle bacak aramda tam çamaşırımın kenarlarının denk geldiği yerde pişik oluştu.
Başına böyle bir şey gelen hamiş dostlar var mı burada da:oops:
Nasıl başedilir bununlar? Krem vs tavsiye edebilecek olanınız var mı :KK58:
Bepanthene sur bence tatlım
Çok iyi bir ilac

Insanin hevesini birakmiyolr sacmalio resmn esenin zamanin az kaldi diyeyim sana bu ara erkn dogurmk moda diyo allahim.oldurecktim gicik seyy

He deseydin ben erken doğurunca kına yakarsın sende felaket tellalı mübarek

haha :)) buldm canm çözdk olayı katil do major :))

Deşifre oldu :) görünce ne diyecek acaba :)

arkadaşlar ben sürekli susuyorum hiç geçmio böyle olan var mı bardak elimde dolaşıom:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK50::KK50::KK50::KK50:???

Daha güzel tabi şeker yoksa bende çok su içerim

Merhaba kızlar iyi haftalar bu tatilde baya yoğundum epey gezdim iyi geldi hafta sonu abimdeydim yengem ablam bebek magnetlerini tamamladılar sağolsunlar bana sen dinlen dediler.Kapı süsümü de yaptılar ancak bitmedi son kısım bana ait :) ismi eklenecek tül eklenecek.
işte magnetlerimiz ve kapı süsümüz

Çok güzel olmuşlar bu yükde kalktı üstünden

Bnmde kv bizde simdi ilk geldi he cokta kilo almamisdin bize bi geldiginde pek iri yari geldin gozume diyo.bu nasil dogurck Demis.bnmde omuzlarim genis o yuzden hep bi iri duruyorum boyum fln 1.65 kilo 80 i asti tabi.simdide diyo karnin buyumus .annm dedi en son.kafasina takio oyle soyleyince mirali bozuluyo diede sustu.hos o sussa kizkardesi ariyo karni cok buyukmu die soruyo ne konusuyolrsa aralrinda .amn bitek kndi anam babam bni dusunur gerisi faso fisoo

Böyle bir tecrübe yaşayan yok mu aranızda arkadaşlar? İnşallah yaşamıyorsunuzdur ama bahsi filan da mı geçmedi hiç?

Geçmişolsun canım. Benim pişik değil ama alerji olmuştu bel kısmımda.baya kötüydü kaşıntıdan uyuyamıyordum. Dermatologa gittim . İçinde kortizon olmayan , hamilelikte kullanbilceğim 2 krem önerdi. Fiyatları normal kremlere göre biraz yüksek ama 4 günde tamamen geçirdi alerjiyi. Sen de gidersen muhtemelen durumuna göre bişeyler önerirler.

Stylo turtle mi o. Ben de almıştım gelmedi henüz evet fiyati uygun da ben sanki biraz daha bölme umuyorum. O içinden çıkanlar da sürpriz olmuş ben de bilmeden aldım. Ben unnado dan 51 liraya aldım. 120 liraya 20 tl indirim vardı hatta dayanamadım 70 liralık bişeyler de alivermistim 100 olmuştu total:oops:

Stylo turtle mi o. Ben de almıştım gelmedi henüz evet fiyati uygun da ben sanki biraz daha bölme umuyorum. O içinden çıkanlar da sürpriz olmuş ben de bilmeden aldım. Ben unnado dan 51 liraya aldım. 120 liraya 20 tl indirim vardı hatta dayanamadım 70 liralık bişeyler de alivermistim 100 olmuştu total:oops:
Canm bende mustelalari falanda aldm hepsiburada dan toptan yani. Ben bukadr olcgini dusunmemstm ucuz olnca daha dandik bisey beklyrdm ama iyi

Geçmişolsun canım. Benim pişik değil ama alerji olmuştu bel kısmımda.baya kötüydü kaşıntıdan uyuyamıyordum. Dermatologa gittim . İçinde kortizon olmayan , hamilelikte kullanbilceğim 2 krem önerdi. Fiyatları normal kremlere göre biraz yüksek ama 4 günde tamamen geçirdi alerjiyi. Sen de gidersen muhtemelen durumuna göre bişeyler önerirler.

Sağ ol canım. Eşim getirdi bepanteni sürdüm şimdi. İnş sabaha daha iyi olur. Geçmezse gidicem dermatoloğa.

Kizlar bu lansinoh gogus ucu kremni arkdsdm 8. Ayda.kullnmaya baslams sende basla dior ama sizce baslamalmym

Kizlar bu lansinoh gogus ucu kremni arkdsdm 8. Ayda.kullnmaya baslams sende basla dior ama sizce baslamalmym

Ben bugun eczacıma danıştım, cok güvenirim... Lansinohu onceden kullanmak ise yaramaz dedi, o krem acıyı alip üstte koruyucu olarak kalıyormuş, 8. ayda mustelanin bir kremi varmis onu önerdi, bu cilt altina geçip göğüslerin yarilmasini engelliyormuş... 36. haftada fln alirim heralde ben... 1 ay kala kullan diye önerdi...

Back
X