- Konu Sahibi Hedef65tir
- #42.401
Kızlar park yatağın içine hangi yatağı aldınız ? visco yatak alıcam ama marka olarak hangisi iyi hiç bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar park yatağın içine hangi yatağı aldınız ? visco yatak alıcam ama marka olarak hangisi iyi hiç bilmiyorum.
Kizlar bu lansinoh gogus ucu kremni arkdsdm 8. Ayda.kullnmaya baslams sende basla dior ama sizce baslamalmym
Daha park yatağın kendisine bile karar veremedim kisen hangisini aldın?
bana doktorum kızıma hamileyken garmastan vermişti , doğuma 15 gün kala kullanmaya başladım şükür problem yaşamadım ..Kizlar bu lansinoh gogus ucu kremni arkdsdm 8. Ayda.kullnmaya baslams sende basla dior ama sizce baslamalmym
ben de daha almadım ki :)) yalnız ben sadece 6 ay yanımda yatırıcam park yatakta sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum inşallah :)) o yüzden ölçüsünü 60x120 alıcam. yatak ölçüsü kesin diye daha oyun parkına karar vermeden yatağa bakıyorum :))
İyi geceler annısler.
Artık uyku tutmuyor beni yahu uyuyamıyorumGözümü kapattığım an park yataklar, hasta çıkışları vs ile boğuşuyorum
![]()
Merhaba arkadaslar, tüm gün ugrayamadim bi sürü sayfa birikmis, üstten biraz bakindim ama sayfalar bitmedi.
Bugün kontrolüm vardi, sadece iki haftada 2,5 kilo almisim onun disinda her sey yolunda.Toplamda 8 kilo almis bulunuyorum
,Dr bisey demeden ben dedim cok kilo almisim diye:), Kadin güldü.Bi dahaki randevuda da az alirsin dengelenir dedi,Icimden Insallahhhh dedim de bu bogazla zorrr.Bi de alerji ilaclarimi birakinca normalde de kilo alirdim ondan olabilir mi dedim , evet dedi, cünkü kortizon var icerisinde ve bu aralar tuzu da cok kaciriyorum.Büyük bi olasilikla ayaklarimin sismesi de ondan kaynaklaniyo.Baska bi sorun yok sükür.Yarindan itibaren azar azar yürüyyüse de basliycam insallah.Son 8 haftada cok kilo almayalim bari....Sizde vaziyetler nasil bakalim???
Ben kraftın calipso modelini aldım baktıkça Gözüme daha güzel geliyorBen de 6 ay tutucam odada. İlk 4 ay sepet beşikte yatacak inşallah o hazır. Ama evimiz kira; dolayısıyla oda takımı filan almıcaz ilk etapta. İkeadan ufak yollu birkaç şey alıp öyle belirlicez odasını. Yani eğer oğlumun kendisi de gıcıklık :)yapmazsa 2,5-3 yaşına kadar park yatakta yatıcak.
Karar veremiyorum bir türlü marka ve modele...![]()
Ben bugun eczacıma danıştım, cok güvenirim... Lansinohu onceden kullanmak ise yaramaz dedi, o krem acıyı alip üstte koruyucu olarak kalıyormuş, 8. ayda mustelanin bir kremi varmis onu önerdi, bu cilt altina geçip göğüslerin yarilmasini engelliyormuş... 36. haftada fln alirim heralde ben... 1 ay kala kullan diye önerdi...
Sen büyük bi ihtimalle zayif hamile kaldin , ondan o kadar almissindir.Ama ben zaten cok kiloluydum hamile kaldigimdatütütü maşallah. Ben şimdiden 16kg aldım. Doktorum çok kzııyor. Sürekli kusmama rağmen hem de. kusmam hem dezavantajım hem avantajım oldu. Kusmayayım diye patates ve makarnaya boğuldum. haliyle kilolandım da.
60tım bugün 76ydım tartıldığımda. Ben çok da takmıyorum ama doktor kızıyo şaka yolluSen büyük bi ihtimalle zayif hamile kaldin , ondan o kadar almissindir.Ama ben zaten cok kiloluydum hamile kaldigimda...10 kiloyla biriririm diye heveslenirken iki haftada ikibucuk kilo aldim yahuuu....
Bak lafima geldin zayifmissin, ama bi yerden sonra insan bebgim iyi olsun diye saliyo kendini, her vitamini alsin eksik biseyi kalmasin diye yedikce yiyo.Insallah benimki yine de alerji ilacindandir, yoksa bu hizla oooooo....Bu önümüzdeki iki hafta bakalim ne yapicam, durabilecek miyim bu kiloda:)...60tım bugün 76ydım tartıldığımda. Ben çok da takmıyorum ama doktor kızıyo şaka yollu![]()
bem de lansinohu sipariş ettim. 34. haftada kullanmaya başlayacağım Allah izin verirse. anlam da o tarihlerde başlamıştı hiç problem yaşamadı doğumdan sonra. inşallah biz de yaşamayız. doğumdan önce 1 kere sürmek yeterliymiş önlem amaçlı. ben kullanmayı düşünüyorumMustelanın göğüs ucu kremini ben aldım bikaç ay önce çok acıyordu göğüs uçlarım eczacıda önerdi kullanabilirsin dedi ve birkaç sürmemde acı geçti çok memnun kaldım doğum önceside sürmeye başlıcam. Lansinoh u da doğumdan sonra alıcam eğer göğsümde yara olursa. İnşallah olmaz ama lansinohu da öneriyor kullananlar.