- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.221
Gece uyandığı zaman emziriyorum kesinlikle kendim kaldırmıyorum.kaka yapmamışsa asla değişmiyorum altını. Gazını çıkartmak için 5 dk omuzumda tutuyorum zaten çıkacak gaz 5 dk içinde çıkar sonra yatıyorum emzirirken bazen yatarak emziriyorum o arada uyuyorum ama göğüslerim küçük olduğu için bende bi sorun olmuyo göğsü büyük olanlarda boğulma riski daha çok dikkat etmek lazım. Tabi benim gecem tek bi bebekle değil tam yatıyorum birinin tuvaleti geliyo tam dalıyorum biri su istiyo eşim okadar yorgun geliyo ki bu ara çoğunu duymuyo ben kalkıyorum bu arada toplam nekadar uyuyabilirsem sen hesaplaKızlar bişey sorucam geceleri nasıl bir yöntem izliyorsunuz bebişi doyururken? Ben üç defa dalan 2,5 saatte bir Emziriyorum ama okadar uykusuz kalıyorumki anlatamam emme kısmı, gaz çıkarması, alt açmadı derken baya bi zaman alıyor. Bana da uyuyacak vakit kalmıyor. Bazen emzirirken uyuyakalacakmışım gibi oluyorum biran evvel uyusada ben de uyusam diyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç saatte bir Uyanıyor? Eğer uzun uyuyorsa uyandırıyomusunuz yoksa onun uyanmasınımı bekliyorsunuz?
Birde bizim yanımızda her gece ya kayınvalidem yada annem Bebeğin başında yatıyo ben ona rağmen çok tesirgin uyuyorum sürekli sayıklıyomuşum hatta sanırım o yüzdende uykumu alamıyorum
Canım ilk hafta emzirmede problem olduğu için ve çok uyuduğu için ve sarılımk olmasın diye gece emdikten yattıktan sonra 1,5saat sonra uyandırma çalışmalarına başlıodum. Anca uyanıodu 2-2,5 saatte bir emmiş oluodu. Ama alt açma ve gaz eğer batırırsa üst baş değiştirme işlemlerini kv ya da eşim yapıodu. Ben de uyumasam bile uzanıodum en azından. Şimdi kendi uyanıo zaten. Ama emzirme dışı işlemleri eşime yaptırıyorum valla. Napiim işe gidio filan tamam ama ben de tüm gün boş durmuom neticedeKızlar bişey sorucam geceleri nasıl bir yöntem izliyorsunuz bebişi doyururken? Ben üç defa dalan 2,5 saatte bir Emziriyorum ama okadar uykusuz kalıyorumki anlatamam emme kısmı, gaz çıkarması, alt açmadı derken baya bi zaman alıyor. Bana da uyuyacak vakit kalmıyor. Bazen emzirirken uyuyakalacakmışım gibi oluyorum biran evvel uyusada ben de uyusam diyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç saatte bir Uyanıyor? Eğer uzun uyuyorsa uyandırıyomusunuz yoksa onun uyanmasınımı bekliyorsunuz?
Birde bizim yanımızda her gece ya kayınvalidem yada annem Bebeğin başında yatıyo ben ona rağmen çok tesirgin uyuyorum sürekli sayıklıyomuşum hatta sanırım o yüzdende uykumu alamıyorum
Ooooyyyyy maşallah size valla bizi bile geçmişinizMerhaba arkadaşlar biz bugün bir aylık asimizi olduk.kilo ve boya bakildi oglueumun boyu 59 cm kilosu da 5.400 hemşire ust sınırı da.geçmiş maşallah dedi.ben de dedim çok mu fazla anne sutu aldığından normal.dedi.iri yarı bisey mi olacak ne.:))
Suan kucagimda kitabim 7:00-10-13-16-19-22:00 rutiniyle emzirin gece onun uyanmasini bekleyin altina kaka yapmamissa degistirmeyn diyor. Ama gece uykusu 5 saati gecmiyecek sen uyandircaksin uyanmazsa yaziyor . Adi: bebek bilgeligi .. bebek bakim sorunlarina mucize cozumler diyede bir kitabim var oda ayni gece uykusunda cocuga ilismiceksin oynamicaksin kurcalamicaksin yaziyo kisacasi :) 8 hafta sonunda gece uykusu 5 saate kadar cikiyomus ben bu yontemi deniyorum tabi daha esnek davranarak ve memnunumKızlar bişey sorucam geceleri nasıl bir yöntem izliyorsunuz bebişi doyururken? Ben üç defa dalan 2,5 saatte bir Emziriyorum ama okadar uykusuz kalıyorumki anlatamam emme kısmı, gaz çıkarması, alt açmadı derken baya bi zaman alıyor. Bana da uyuyacak vakit kalmıyor. Bazen emzirirken uyuyakalacakmışım gibi oluyorum biran evvel uyusada ben de uyusam diyorum ama sonra vicdan azabı duyuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Kaç saatte bir Uyanıyor? Eğer uzun uyuyorsa uyandırıyomusunuz yoksa onun uyanmasınımı bekliyorsunuz?
Yenidoğan 2-2,5 saatte bir emmesi gerekmez mi? Hipoglisemiye girmemesi, sarılık olmaması için?Suan kucagimda kitabim 7:00-10-13-16-19-22:00 rutiniyle emzirin gece onun uyanmasini bekleyin altina kaka yapmamissa degistirmeyn diyor. Ama gece uykusu 5 saati gecmiyecek sen uyandircaksin uyanmazsa yaziyor . Adi: bebek bilgeligi .. bebek bakim sorunlarina mucize cozumler diyede bir kitabim var oda ayni gece uykusunda cocuga ilismiceksin oynamicaksin kurcalamicaksin yaziyo kisacasi :) 8 hafta sonunda gece uykusu 5 saate kadar cikiyomus ben bu yontemi deniyorum tabi daha esnek davranarak ve memnunum
Aynen bende aynı şeyi düşündüm...Yenidoğan 2-2,5 saatte bir emmesi gerekmez mi? Hipoglisemiye girmemesi, sarılık olmaması için?
Valla bizimki seyreklesmeye basladı ben de garipsedim. Sorcaktım normal mi diye?Kizlar bebisleriniz ne araliklarla kaka yapiyor?
ŞİMDİ DOKTORUMUZLA KONUŞTUM.NORMALMIŞ ANNENIN SUTUNUN YAĞLI OLMASINDAN KAYNAKLANIYORMUŞ.HERHANGİ BİRŞEY KULLANMAYA GEREK YOK DEDİ.Benim oğlumda da çıkıyo çabucak geçiyo tekrar çıkıyo banyodan sonra geçiyo ama kısa süre sonra yine çıkıyo benceSeymasevde nin dediği gibi terledikleri için çıkıyor oğlum hep kucakta ikimiz de terliyoruz devamlı
15 temmuzda doğdu. 16 günlük deniyor ya galiba. Bugün 12:20de değişmişti mesela altı. Hiç kaka yapmadı bi daha. Az önce emzirirken çiş sızdı değiştireyim dedim. Öncr yeni bezine sıçtı daha alt açma masasındayken. Sonra yenisini takayım derken üstüme üstüne her yere sıçtı. Annem seyrekleşmesi normal dedi. Bi de farkettim ki ben kabızlım çekiosam o da çekio. Yediklerimle alakalı galiba bilemedimKac gunluk bebegin? Bizimde seyreklesmeye basladi 1 gun hic yapmadi mesela sonra ertesi gun pes pese yapmaya basladi falan.kaka yapmayincada sikintisi varmis gibi.aglayarak dertlerini anlatmaya calisiyo yavrular ah bi konusabilseler
Bazan sadece idrar yapıyor o zamanda mı değişmiyorsun CNm bizde defalarca değişiyoruzGece uyandığı zaman emziriyorum kesinlikle kendim kaldırmıyorum.kaka yapmamışsa asla değişmiyorum altını. Gazını çıkartmak için 5 dk omuzumda tutuyorum zaten çıkacak gaz 5 dk içinde çıkar sonra yatıyorum emzirirken bazen yatarak emziriyorum o arada uyuyorum ama göğüslerim küçük olduğu için bende bi sorun olmuyo göğsü büyük olanlarda boğulma riski daha çok dikkat etmek lazım. Tabi benim gecem tek bi bebekle değil tam yatıyorum birinin tuvaleti geliyo tam dalıyorum biri su istiyo eşim okadar yorgun geliyo ki bu ara çoğunu duymuyo ben kalkıyorum bu arada toplam nekadar uyuyabilirsem sen hesapla
Bence çocuğun başında birilerinin devamlı durması yanlış sen ilgilen herşeyle kendi başına kalınca stres depresyon olur kendi kendinize ilgilenin 10 günden sonra Gönderin yanınızdakileri.
Ben florasanları kapatıom ama tv ünitesinin led ışıkları açık oluo. İlk günler hep açıktı.Kızlar bu Dada hep sorcam unutuyorm bebekleriniz gece uyurken ışıkları kapalı mı tutuyorsunuz ben düne kadar hep açıktı ama dün gece lambası açtım , loğusa ve korku bebek karanlıkta tutulmaz derler ya
insallah canim evet bende oyle biliyodum ama neredeyse 1 haftadir bu sorunum var nolcak bilmiyorumSizleri takip ediyorum dogum hikayelerini okuyorum bazen ))cnm ishal doguma yakin olabiliyomus vucut kendini temizliyo olabilir sizlerde dogurun hayirlisiyla sizlerinde hikayelerinizi okuyalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?