2015 Temmuz Anneleri

Gece uyandığı zaman emziriyorum kesinlikle kendim kaldırmıyorum.kaka yapmamışsa asla değişmiyorum altını. Gazını çıkartmak için 5 dk omuzumda tutuyorum zaten çıkacak gaz 5 dk içinde çıkar sonra yatıyorum emzirirken bazen yatarak emziriyorum o arada uyuyorum ama göğüslerim küçük olduğu için bende bi sorun olmuyo göğsü büyük olanlarda boğulma riski daha çok dikkat etmek lazım. Tabi benim gecem tek bi bebekle değil tam yatıyorum birinin tuvaleti geliyo tam dalıyorum biri su istiyo eşim okadar yorgun geliyo ki bu ara çoğunu duymuyo ben kalkıyorum bu arada toplam nekadar uyuyabilirsem sen hesapla
Bence çocuğun başında birilerinin devamlı durması yanlış sen ilgilen herşeyle kendi başına kalınca stres depresyon olur kendi kendinize ilgilenin 10 günden sonra Gönderin yanınızdakileri.

Canım ilk hafta emzirmede problem olduğu için ve çok uyuduğu için ve sarılımk olmasın diye gece emdikten yattıktan sonra 1,5saat sonra uyandırma çalışmalarına başlıodum. Anca uyanıodu 2-2,5 saatte bir emmiş oluodu. Ama alt açma ve gaz eğer batırırsa üst baş değiştirme işlemlerini kv ya da eşim yapıodu. Ben de uyumasam bile uzanıodum en azından. Şimdi kendi uyanıo zaten. Ama emzirme dışı işlemleri eşime yaptırıyorum valla. Napiim işe gidio filan tamam ama ben de tüm gün boş durmuom neticede

Ooooyyyyy maşallah size valla bizi bile geçmişiniz bizde dün gittik 5 kilo 57 cm olmuş.
Anne sütü alıyo yarıyo demek maşallah Allah nazardan korusun

Suan kucagimda kitabim 7:00-10-13-16-19-22:00 rutiniyle emzirin gece onun uyanmasini bekleyin altina kaka yapmamissa degistirmeyn diyor. Ama gece uykusu 5 saati gecmiyecek sen uyandircaksin uyanmazsa yaziyor . Adi: bebek bilgeligi .. bebek bakim sorunlarina mucize cozumler diyede bir kitabim var oda ayni gece uykusunda cocuga ilismiceksin oynamicaksin kurcalamicaksin yaziyo kisacasi :) 8 hafta sonunda gece uykusu 5 saate kadar cikiyomus ben bu yontemi deniyorum tabi daha esnek davranarak ve memnunum

Yenidoğan 2-2,5 saatte bir emmesi gerekmez mi? Hipoglisemiye girmemesi, sarılık olmaması için?

kızlar merhaba pek giremiyorum herkes iyidir inş.
Biz 1 aylık olduk 2.aşımızı da olduk dün.Kilomuz 4.850
Günler yoğun geçiyor :)
Ben okul açılınca napcam yaa ev işi kalır herhalde :)

Merhabalar taze anneler :)
Hayırlı olsun Allah bağışlasın bebişlerinizi. Doğum hakkında birşey sorcam sizlere. Epidural normal doğum olanlar, önerir mi epidural i ? Yoksa çatır çatır doğur mu dersiniz Doktorum öneriyor doğumun eğlenceli geçmesi açısından ve çok yorgun düşersin diyerekten.. Siz ne dersiniz?

Kac gunluk bebegin? Bizimde seyreklesmeye basladi 1 gun hic yapmadi mesela sonra ertesi gun pes pese yapmaya basladi falan.kaka yapmayincada sikintisi varmis gibi.aglayarak dertlerini anlatmaya calisiyo yavrular ah bi konusabilseler

ŞİMDİ DOKTORUMUZLA KONUŞTUM.NORMALMIŞ ANNENIN SUTUNUN YAĞLI OLMASINDAN KAYNAKLANIYORMUŞ.HERHANGİ BİRŞEY KULLANMAYA GEREK YOK DEDİ.

kirgincicekler canim geldim hast.aciklik yok
Ilk nst de uyuyodu tatli yedim dondurma yedim ikinci nst ye girdim ilk biraz hareketliydi gene uyudu dedi doktr pzrtesi gunu gel kndi doktrunda gorsun dedi buda 3400 olctu kafasi buyuk gbi ama 10 cmi.gecerse o zmn sezeryan.olur fln dedi. Beklicz bnm kiz cok hareketsz insani korkutuyo takip etcm.hareketlerini.artik .sancim sifir bildigin 1 cikti.sende durumlr nedr

Kac gunluk bebegin? Bizimde seyreklesmeye basladi 1 gun hic yapmadi mesela sonra ertesi gun pes pese yapmaya basladi falan.kaka yapmayincada sikintisi varmis gibi.aglayarak dertlerini anlatmaya calisiyo yavrular ah bi konusabilseler
15 temmuzda doğdu. 16 günlük deniyor ya galiba. Bugün 12:20de değişmişti mesela altı. Hiç kaka yapmadı bi daha. Az önce emzirirken çiş sızdı değiştireyim dedim. Öncr yeni bezine sıçtı daha alt açma masasındayken. Sonra yenisini takayım derken üstüme üstüne her yere sıçtı. Annem seyrekleşmesi normal dedi. Bi de farkettim ki ben kabızlım çekiosam o da çekio. Yediklerimle alakalı galiba bilemedim

Bazan sadece idrar yapıyor o zamanda mı değişmiyorsun CNm bizde defalarca değişiyoruz

Kızlar bu Dada hep sorcam unutuyorm bebekleriniz gece uyurken ışıkları kapalı mı tutuyorsunuz ben düne kadar hep açıktı ama dün gece lambası açtım , loğusa ve korku bebek karanlıkta tutulmaz derler ya

Ben florasanları kapatıom ama tv ünitesinin led ışıkları açık oluo. İlk günler hep açıktı.

Slmlar anneler ve kuzulari.biz bugün 12gunu bitiryoruz kizim oğlum ve eşimle basbasa kaldik annmler gitti...yrgenm burdaykn kizim onla oyalanip bana sarmiyordu ama onlar gidince bugün hep bana ve oglusa sardi...hayrlisi inşallah normal duzene girip aliscam iki cocuga:)

Bi de bizde sunneti yaptralm diyoruz ama korkuyorm ben yaptranlar nasıl kac günde toparliyo çok huysuzluk oluyor mu

Sizleri takip ediyorum dogum hikayelerini okuyorum bazen ))cnm ishal doguma yakin olabiliyomus vucut kendini temizliyo olabilir sizlerde dogurun hayirlisiyla sizlerinde hikayelerinizi okuyalim insallah
insallah canim evet bende oyle biliyodum ama neredeyse 1 haftadir bu sorunum var nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…