- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.541
Cnm gobek bakim setlerinin icinde alkol var zaten. Ama düştüyse kanama yada akıntı falan olmadıkça gerek yok bence yaa. Sen bilirsin yinede cnm. kontrole gittiginde bi sor istersenHic surmesem yada gobek bakim seti var ondn mi alsam.ki.bizimkinin.icide karardi herkes kndi kndine yumusar dussr diyo ama bilmiyorum
canım bız gobegı düştükten sonra batıkon surdukTmm cnm.bizede bisey surmeyin dediler saglik oc.hemsire de batikon surun dedi ondn sursemmi dedim de surmiyeyim.
Annem zaten en başından beri tutturmuş senin sütün yaramıyor diye birde böyle birşey duyunca heh tam üstüne geldi dedim valla o öyle söyledikçe bende hiç umursamıyorsun . İşin tuhaf tarafı bende pko Var neredeyse ilaçsız adet olmazdım tedavi ile hamile kaldım.şimdide erken olacağı tuttu :) çok teşekkürlerCanm kirksonu denen bisey var o olmussun muhtemln kızimda oyle olmustm bende 42.gun regl oldum.ve ondan sonra duzenli dvm etti.bence bünye ike ilgili sutun yarayip yaramamsiyla ilgili oldgunu dusunmuyorm.gonlunu ferah tut
Ben benek telsizi ile gittim dışına günlük he sabah yıkanıyorm, gece boyu kan ter içinde kalıyorum, sabah öğlene doğru 10-12 aradı duşumu alıyrm, temiz elbise giyrm , kalem rimel sürüyorum saçlarımı da,en yukarıdan sıkı güzel topızluyrm, öyle güne bakıyrm kızlar yoksa paspal , eşoflçman pijama falan baktım buhran geçircem, yazlık uzun penye elbise , Tayt , tuniz filan giyrm ,eşimde dağınık sevmiyor zaten
CNm bu tüm gün uyanık kalma saati mi , az değil mi
Epidural sezeryan oldum canım. Ertesi günü de preaklemsi nöbeti geçirmişim tansiyon yükselmiş. 3 gün yogun bakımda 20 günde serviste yattım. Allah kimseye vermesin çok zor...Ne sorunun oldu CNmsezeryan mı oldun çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun CNm gerçekten öok zorEpidural sezeryan oldum canım. Ertesi günü de preaklemsi nöbeti geçirmişim tansiyon yükselmiş. 3 gün yogun bakımda 20 günde serviste yattım. Allah kimseye vermesin çok zor...
Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun CNm gerçekten öok zor
Gotrdum cnm simdi akinti vardi da gecmis doktr iyilesiyo bi sknti yok dedi ama krem verdi iki uc gun sur dedi.ustune mi dedi ne dedi.unuttum :)d vitaminine baslayin.dedi 11 gunluk olduk .d vitaminini ne kdr kullncaz bi sene mi.onu.demedi.ya bn cok sakarim cocugu emziriyodum koluma tam yerlestrcektim.bi an.kafsdu hafif kayfi hirt sesi geldi.Cnm gobek bakim setlerinin icinde alkol var zaten. Ama düştüyse kanama yada akıntı falan olmadıkça gerek yok bence yaa. Sen bilirsin yinede cnm. kontrole gittiginde bi sor istersen
Her gün ılık su ile yıka pudra dök biraz açık kalsn cnm
Ne bilim yine de korkuyrm. Filede yüz üstü. Yatırıp yıkadım bir ekimle kulağını tuttum ama filesizdkeb defalarca kamadan yıkadım , kaçmadı annem kaçmaz korkma diyor, yatırıp yıkadımValla bizim file cok gergin amaNasil duser ki. Sizinki kenarlardan kistirmali ve gergin degilmi? Ben sadece kulagina su kacacak diye korkuyorum. Cunku basindan asagi su dokerken tek koluma alip sirtini cevirip diger elimlede suyu dokuyorum. Kulaklarini kapatmaya firsatim olmuyo. Su kacarmiki acaba
Gotrdum doktrada krem verdi baticon surme dedi.niyeyse.ins,duzelirde.hergun bisey cikiyocanım bız gobegı düştükten sonra batıkon surduk
Adetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demiCanm kirksonu denen bisey var o olmussun muhtemln kızimda oyle olmustm bende 42.gun regl oldum.ve ondan sonra duzenli dvm etti.bence bünye ike ilgili sutun yarayip yaramamsiyla ilgili oldgunu dusunmuyorm.gonlunu ferah tut
Cnm bnm 38de fln bitmisti kanamam tamamn sonra 42de normal adet yogunlugunda gelince dr.a da sormustm gerci oyle anladm.mesela bugun29.gunmz ve tamamn kanama kesildi kirktan sonra geln ilk kanamam adet olucak umarm biraz ara verirz cunku raht raht dolssmk isterimAdetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demi, ben bir zaman bebek istemiyrm gebe kalırsam kafayı yerim, spiral taktıram ama onla da gebe kalan duydum , napacaksam
En temizi esinin korunmasi vallaAdetle kopuşa kanaması nasıl nlarınız kızlar? Bşrde ade olunca artık yumurta var korunmak gerek demi, ben bir zaman bebek istemiyrm gebe kalırsam kafayı yerim, spiral taktıram ama onla da gebe kalan duydum , napacaksam
Bende oyle yapiyorum canim bu ara daha sık emiyor erken erken uyaniyor ne bileyimbebeginizi kac saatte bir emziriyorsunuz kizlar ben her agladikca veriyorum memede uyuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?