2015 Temmuz Anneleri

canim belki baska bir sorunu vardir sancisi vardir belkide.kusduysa tokdur bence

normal dogum yapan anneler kanamaniz nezaman bitti.dogum yapali 32 gun oldu.20 gunlukken kesildi kanamam ama cokaffedersiniz boyle sarimsi sulu aakintim hala var gunde 3-4 ped deyistirecek kadar geliyor nezaman kesilir yada boyle olmasi normalmi

normal dogum yapan anneler kanamaniz nezaman bitti.dogum yapali 32 gun oldu.20 gunlukken kesildi kanamam ama cokaffedersiniz boyle sarimsi sulu aakintim hala var gunde 3-4 ped deyistirecek kadar geliyor nezaman kesilir yada boyle olmasi normalmi
normal canım benim 35. gün kanamam kesildi sonlara doğru sarı akıntı oldu sonra o da giderek azaldı.

Bide cnm.bebegin durus pozisyonu tam.nasil.oluyor.diklenesine bacak aranami yatiriyosun iki bacagin.ustune yanlmasinami.gunduz naotiysam.uyu
Cnm gundz naptiysam.uyutamdim.senin yontemde bacak arana mi koyuyorsun yoksa iki bacagin ustune yanlamasina mi yayrdin yaptim ama uyumadi bnmki tam.ogrebeyim deneyeyim gene .istiyorumki bu saatte uyumaya alissin.ama yok

canim iki bacagimin ustune yuzukoyun yatiriiyorum ama kafaso yanyatacak sekilde sonra salliyorum oyle.uyuyor benimki

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm darlandim cok kötü.

Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrm darlandim cok kötü.
sen yine iyisin canim ben napayim 32gundur evdeyim bitsin artik bu lohusalik bunaldim aglama nobetleri geciriyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…