- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.021
sen yine iyisin canim ben napayim 32gundur evdeyim bitsin artik bu lohusalik bunaldim aglama nobetleri geciriyorum artik
Ya canm bende uzun zamandr evdym iste alisik deglm hiccc bukadr evde olmaya benn offf aglasamda gecmz ki okadr sıkıldm yanii.sen yine iyisin canim ben napayim 32gundur evdeyim bitsin artik bu lohusalik bunaldim aglama nobetleri geciriyorum artik
annemm yanimda deyil canim.eşimde 40in bitsin sonra cikariz diyoYanınd annenle veya eşinle çıksan havalar çok güzel dışarı çıkılmadan evde durmak çok sıkar
bide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyimYa canm bende uzun zamandr evdym iste alisik deglm hiccc bukadr evde olmaya benn offf aglasamda gecmz ki okadr sıkıldm yanii.
Olabilir cnm.bnde hep ewdeyim artik ewde olmayida gectim cocugumun uykusu duzene girsin gazi fln.olmsin ewde olayim diyorum napim.bn ucretsz izne ayrilcm.kizina bakcak kimse yok kucuk diye uzuluyirym ama hergun aglma sinir olma durumum mevcut .bide ustune esim sana uzukuyorum gamileliktede pek bi yere gidemedin.simdide oyle acabasenin.ustune mi yikiyorum tum yuku fln diye konusuyo bni geriyo iyice.Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrmdarlandim cok kötü.
O catlak.niye oluyoki ya bnde hamilelikte oek yoktu dogumdan snra yarik karinla dolasiyorum aynaya bile bakamiyorumbide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyim
Ya az evvel kaka yapti bezinde vok cok az idrar vardi ve cok hafif pembemsi leke kan sanirsam bebek susuz kalinca mi oluyor acaba ay kafayi tirlatacamcanim belki baska bir sorunu vardir sancisi vardir belkide.kusduysa tokdur bence
annemm yanimda deyil canim.eşimde 40in bitsin sonra cikariz diyo
Benim karnım da çok çatladı yaabide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyim
Ben de ucretsiz izne ayrilcam canim 1 yil bebegimde zaman gecirmek annesi olarak bnm bakmam daha dogruO catlak.niye oluyoki ya bnde hamilelikte oek yoktu dogumdan snra yarik karinla dolasiyorum aynaya bile bakamiyorum
Bana da geliyor arada öyle bunalım durumları. çalışmaya alışık olanlar için uzun süre evde takılmak sıkıyor tabii. Ben birinci dönem işe başlamamayı düşünüyorum bebeğime kendim bakabilmek için. Sen ne zaman başlıyorsn?Kizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrmdarlandim cok kötü.
Aynn cnm.kucuk ler simdi anneme bile simdi birskip bi avmye gittim.nasil gidip geldim.bilemedim.bide emmesini girunce acikinca fln baska oluyo insan.Ben de ucretsiz izne ayrilcam canim 1 yil bebegimde zaman gecirmek annesi olarak bnm bakmam daha dogru
Canim dogum parasi için esim aile ve sosyal politikalar bakanligina bi dilekceyle basvurdu.parayi ptt den alicakmisim ben daha gitmedim.sut parasini ben de bilmiyorumOgretmenn arkadaslar dogum parasi ve sut parasi icin nereye basvuru yapiliyor biliyor musuniz
Canm bende catladm okadr olmadi son ayda hatta sin hafta olanlar oldubide dogumdan sonra vucudum maffoldu catlaklar ve sarkik gobekle kendimi hic kadin gibi hissetmiyorum valla depresyona girmek uzereyim
Canm yaa kiyamam aglayncada cok zor elden biseyde gelmyr anlyrm seni bizdede olyr o aglamalar. Esinin farkinda olmasina sevnmelisin benm öküz kocamda keske farknda olsa gecen kavga ettk iyiki bir cocuk bakyrsn delirdn dio.Olabilir cnm.bnde hep ewdeyim artik ewde olmayida gectim cocugumun uykusu duzene girsin gazi fln.olmsin ewde olayim diyorum napim.bn ucretsz izne ayrilcm.kizina bakcak kimse yok kucuk diye uzuluyirym ama hergun aglma sinir olma durumum mevcut .bide ustune esim sana uzukuyorum gamileliktede pek bi yere gidemedin.simdide oyle acabasenin.ustune mi yikiyorum tum yuku fln diye konusuyo bni geriyo iyice.
Kızlar huggies çok sert gazete kağıdı gibi, ve ağır ben prima ve molfiks çok beğendimprima kullaniyorum 2 gundur molfix pişik yapmisti primada bacaklarinda iz birakiyo benimkindede bendemi huggies alsam
Susuzlktan olyrms canm ne ile beslyrsn anne sutu mu mama mi. Eger mama veryrsn su vermelsn cokta sicak anne sutunde su vermene gerek olmyr.Ya az evvel kaka yapti bezinde vok cok az idrar vardi ve cok hafif pembemsi leke kan sanirsam bebek susuz kalinca mi oluyor acaba ay kafayi tirlatacam
Gizem bende öyleydim, git çık bir iki elbise ayakkabı çanta al, saça bir fön , baştan yaptırdım , kendime 500 tl harçlık verdim resmen , çok morelim düzeldi , ağda manikür,Kaş bıyık, inanılmaz rahatlatıyor bak deneKizlarrr yaaa lohusalk bitti ama ben simdi depresyona gryr olablrmym acaba. Kendimi cok sıkılmış hissedyrmm bunaldmm biran öncee işe başlamak istyrmmm oglanla hastane ve anne harici biryere gidemyrmdarlandim cok kötü.
Ben ekim 8 de baslyrm canm. Bazen biran once baslamak istyrm ama sonra oglmdan ayrlcm die uzulyrm karisik yani tam depresf dusunceler benmleBana da geliyor arada öyle bunalım durumları. çalışmaya alışık olanlar için uzun süre evde takılmak sıkıyor tabii. Ben birinci dönem işe başlamamayı düşünüyorum bebeğime kendim bakabilmek için. Sen ne zaman başlıyorsn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?