- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #69.121
Sen yine takip et ama bak bizimkilerde aynı.bak sana ne anlatım.hafta sonu kayinvaldeye gittik.benim kız heycanlaninxa falan ayaklarını diğer.KV dediki.doktora sordunuzmu niye böyle yapıyormuş dedi.ben onun gibi cahil biri olsam hemen bunu kafaya takip koşturan kostur çocuğu nrolojiye gotururdum.doktorun günü seslendirdi artık.benim herifte saf eve gelince diyoki hakikaten bu niye böyle yapiyoki diyo. Öyle yanı.en yakının bile olsa .fundr Komşum tutturdu bu zayıflamış.halbuki o gormeyeli kilo aldı.onlami uğraşın hiç ses etmedimBenim ki 3kg 50 cm dogdu benim bebegimle ayni dogan akrabalarin bebekleri daha uzun olunca benimki kisami diye dusundum normal o zaman etrafta sagolsun bunalima sokmaya calisiyorlar aslinda bende minyonum uzun olmasini beklemiyorumda saglikli olsun yeter hipotiroid olunca gelisimini erkiler diye korkuyorum
Haklisin canim her kafadan bir ses cikiyor akrabalarimda ayni zamanda dogum yaptigimiz 3 bebek var onlarla kiyasliyorlar neymis biri emekliyormus seninki emeklemiyor biri kolundan tutunca adimliyormus seninki niyr adimlamiyor diyorlar deli oliyorum esime diyorum ikinciyi yaparken akrabalarinla konusayimda ayni zamanda dogum yapmayalim diyorum guluyor banaSen yine takip et ama bak bizimkilerde aynı.bak sana ne anlatım.hafta sonu kayinvaldeye gittik.benim kız heycanlaninxa falan ayaklarını diğer.KV dediki.doktora sordunuzmu niye böyle yapıyormuş dedi.ben onun gibi cahil biri olsam hemen bunu kafaya takip koşturan kostur çocuğu nrolojiye gotururdum.doktorun günü seslendirdi artık.benim herifte saf eve gelince diyoki hakikaten bu niye böyle yapiyoki diyo. Öyle yanı.en yakının bile olsa .fundr Komşum tutturdu bu zayıflamış.halbuki o gormeyeli kilo aldı.onlami uğraşın hiç ses etmedim
Tovbe yarabbim 2 aylik bebek ne bilsin yutmayi ben im kizda gecen hafta hasta oldu bogazinda enfeksiyon vardi kv israrla yemege cagirdi ben kabul etmeyince esimi aramis gelin diye neyse gittik cocuk mamayi zor iciyor bogazindan agzina ben gormeden tavuk vermisler migdesi bulaninca anladim ayy bu yutamiyo diyorlar bogazi agriyor nasil yutdunBebeğim iki aylıktı eltim ağzına yoğurt koyuyodu, ve ayyy kızım sen yutmayı bilmiyosun diyodu. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.komedi. Kızım şimdi ekmek parçaları yutabiliyo.kafaya takmamak lazım.öyle kalmıyolar yanı.
Bende birgun kazara hamile kalacagim diye korkuyorum test yapsana merak ettimBu arada hala regl olmadım.ve geçen ay iki defa kaçak oldu.evde test var.testi yapmaya cesaretim yok
Aynı ayni KV gorumcemin oğluyla kıyaslıyor o yaşına girecek. Üstelik her cocugun hareketi bir değil apalamayan çocuk çabuk gurur derler.ayrıca aslında bebeklerin en iyi yurume ayı 15mis.ve şimdi birsuu küçük çocuk obezite tedavisindeHaklisin canim her kafadan bir ses cikiyor akrabalarimda ayni zamanda dogum yaptigimiz 3 bebek var onlarla kiyasliyorlar neymis biri emekliyormus seninki emeklemiyor biri kolundan tutunca adimliyormus seninki niyr adimlamiyor diyorlar deli oliyorum esime diyorum ikinciyi yaparken akrabalarinla konusayimda ayni zamanda dogum yapmayalim diyorum guluyor bana
Sen maca biraz daha cikmazsan kocan seni yedek kukubesine atacak haberin ola. Isinmalara basla bariBizde maç sezonu başlamadığı için hamile kalma ihtimalini yok
Aslinda bizde geri cekilme yontemiyle korunuyoruzda kaza olursa diye korkuyorumBizde maç sezonu başlamadığı için hamile kalma ihtimalini yok
Bu yöntem bizde baya ise yaramıştı.birşey olmaz inşallah .Aslinda bizde geri cekilme yontemiyle korunuyoruzda kaza olursa diye korkuyorum
Kocalariniza yazik anacim baska yontem bulun o yontem bi sure sonra erkekte damarlardaki tikanmaya sebep olabiliyormus. Dikkat edin.Bu yöntem bizde baya ise yaramıştı.birşey olmaz inşallah .
Biseyide bilme biseyede karışma.kendi topigine gitsene sen arkadasimKocalariniza yazik anacim baska yontem bulun o yontem bi sure sonra erkekte damarlardaki tikanmaya sebep olabiliyormus. Dikkat edin.
Sen benim topigime dalarken bisey yok gitmiyom iste. Herkes bilgilerimden faydalansin.Biseyide bilme biseyede karışma.kendi topigine gitsene sen arkadasim
Beyine faydalanicaz temmuz annesi desem değilsin.yuru git istemiyorum burda seni kimsede istemiyorSen benim topigime dalarken bisey yok gitmiyom iste. Herkes bilgilerimden faydalansin.
Sen ne karisiyosun baskalarinin dusuncesine allah allah. Ben sana boyleni ev sahipligi yaptim topikimde. Bu kadar olmaz yani. Yedim sanki topikini. Beni severler seni sevmezler diye korkuyon dimi. Bencil seni.Beyine faydalanicaz temmuz annesi desem değilsin.yuru git istemiyorum burda seni kimsede istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?