- 15 Şubat 2024
- 745
- 551
- 23
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #4.441
Sen eşittir benBen de aynı şekilde oha, bu grup net daha samimi ama Nisan ay olarak daha güzel hahahahh:)) Doktorum bana 25 mart gibi yaparız ameliyatı dedi sezeryan olacağım için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen eşittir benBen de aynı şekilde oha, bu grup net daha samimi ama Nisan ay olarak daha güzel hahahahh:)) Doktorum bana 25 mart gibi yaparız ameliyatı dedi sezeryan olacağım için
Ya maşallah ne güzel. Ben dikiş dikmek istiyorum ama üzerine durupta öğrenemedim bir türlü. Ufak tefek şeyler dikebiliyorum. İnşallah kızçen olur cicili bicili giydirirsinBen de çirkinleştim gerçektenoğlumda saçlarım harikaydı. Yüzüm canlıydı. Sivilce zaten hiç olmadı ben bu hamileliğimde gördüm sivilce ömrümde ilk. Oğlum gibi bir tane daha olsa yine sevinirim. Ama tabi cicili bicili bebek giydirmek de hayalim
Örgü dikiş falan da var bende. Oğluma en fazla pijama dikiyorum, tek renk hırka yelek o kadar
Kızı olan arkadaşlarıma bir sürü cicili bicili şeyler yaptım
Tabi ki sağlıklı olsunlar en başta temennimiz
Bu arada ben ilk defa gece bulantı ile uyandım. Öğürüyorum ama bir şey yok. Karnım acıdı resmen. Uykumdan uyandırdı. Oğlumda bulantı kusma asla olmadı, bunda da bu zamana dek olmamıştı diye erkek galiba dedim. Bulantım bir umut oldu
![]()
Ahaha. Bu konuda bizim çocuklar tam gen karmaşası oldular ya. Eşim sarışın. Çocukluğu falan sapsarı saçlar. Ben esmerimİNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
amin inşallah dua et banaSen eşittir benAa senin belli sayılır o zaman sağlıkla gelsin kuzucuk
Ah çok üzüldüm canım başın sağ olsun dualarım sizinle sağ salim kavuş bu sefer bebişine inşallahamin inşallah dua et banageçen sene ilk bebeğimi kaybettim, korkular içinde travmatik geçiriyorum bu seferkini
İnşallahYa maşallah ne güzel. Ben dikiş dikmek istiyorum ama üzerine durupta öğrenemedim bir türlü. Ufak tefek şeyler dikebiliyorum. İnşallah kızçen olur cicili bicili giydirirsin![]()
Teşekkür ederim çok iyi geldi mesajınızİlk bebeğimi 37'de doğurdum. İkinciye 40'ta hamileyim. Yaşla ilgili hiçbir şey duymadım doktorlardan. Doktorunuzu değiştirme imkanınız varsa değiştirmenizi öneririm. Moral bozmaktan başka bir şey yapmıyor. Oğlum da çok sağlıklı maşallah, şimdi ki hamileliğim de çok iyi gidiyor. Yaşla alakalı asla bir durum değil, yapı ile alakalı bir şey. Söylediklerini unutunBu arada geçen sene arkadaşımın da normal doğumla 41 yaşında bebeği oldu. 17 sene sonra ikinci çocuğu. Hiç problem yaşamadı o da
![]()
Maşallah canımBen de hastaneden geldim. Bebişimin haftası hep geride çıkıyordu. Çok şükür öne geçmiş. 10+5 olmuş. Vücudu epey şekillenmeye baslamis![]()
Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor
Erkek benceCinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor![]()
MaşallahCinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor![]()
Benim geç döllenme zaten epey karışık. Doktor sat ı 2 hazirana çekti. Bugün 10+1 olmam lazımdı. 2 hafta önce bu hesaba göre 3 4 gün geride çıkmıştı.Maşallah canımkaç gün geri çıkıyordu
Biraz şişko olduğum için benim görüntüler hiç net değil
26i yapin.Ben de aynı şekilde oha, bu grup net daha samimi ama Nisan ay olarak daha güzel hahahahh:)) Doktorum bana 25 mart gibi yaparız ameliyatı dedi sezeryan olacağım için
Aaaaa çok mantıklı26i yapin.
26.03.2026 olsun:)))
Nub ne demek acabaBiraz şişko olduğum için benim görüntüler hiç net değilbiraz sinirim bozulmaya başladı. Benim bebişte böyleydi ekranda gördüğüm kadar
Daha nub belli değil ama erkek gibi geldi kemik yapısı
Evet yakınız. Benimde 6 mart.11 den sonra başlıyor. Genital bölgede bir çıkıntı oluyor. Ona göre cinsiyet tahmin de bulunuyorlar. Genelde de doğru çıkıyor.Nub ne demek acabasizinle benim tarih ayni gibi bu arada
5 mart benim de tahmini, önümüzdeki cuma gidecegim kontrole ins 12+1 olacak