Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    17
Ben de çirkinleştim gerçekten 🥹🥹 oğlumda saçlarım harikaydı. Yüzüm canlıydı. Sivilce zaten hiç olmadı ben bu hamileliğimde gördüm sivilce ömrümde ilk. Oğlum gibi bir tane daha olsa yine sevinirim. Ama tabi cicili bicili bebek giydirmek de hayalim 🥹🥹 Örgü dikiş falan da var bende. Oğluma en fazla pijama dikiyorum, tek renk hırka yelek o kadar😄 Kızı olan arkadaşlarıma bir sürü cicili bicili şeyler yaptım 🌸 Tabi ki sağlıklı olsunlar en başta temennimiz 🤲🏻 Bu arada ben ilk defa gece bulantı ile uyandım. Öğürüyorum ama bir şey yok. Karnım acıdı resmen. Uykumdan uyandırdı. Oğlumda bulantı kusma asla olmadı, bunda da bu zamana dek olmamıştı diye erkek galiba dedim. Bulantım bir umut oldu 😄
Ya maşallah ne güzel. Ben dikiş dikmek istiyorum ama üzerine durupta öğrenemedim bir türlü. Ufak tefek şeyler dikebiliyorum. İnşallah kızçen olur cicili bicili giydirirsin 😍
İNŞALLAH hep diyorum içimden bana benzesin eşimin tarafa benzemesin diye hahahahah
Ahaha. Bu konuda bizim çocuklar tam gen karmaşası oldular ya. Eşim sarışın. Çocukluğu falan sapsarı saçlar. Ben esmerim 🥴
Oğlum babaya benziyor. Kızım bana benziyor. Huy olarakta biraz benden biraz eşimden almışlar. Bizimkileri gören bana diyorki niye peş peşe dogurdun 🤣 hiç benzemiyolar. Kızım da daha minyon oğluma göre

Benimde kabızlıl başladı. Ben hamile olduğumu bilmediğim döbemde ufak bi zehirlenme geçirdik ailecek o zamanlar afederseniz ishaldim ilaç içmek için bi test yapim dedim hamile oldupumu öğrenmiştim dr bişey olmaz demişti ateş vs iyi vurmuştu. Şimdi kabızlık cekiyorum zaten catlak vardı iyice zorluyır beni hamilelikte gün kurusı (kırmızı kayısı) yesrk olıt mu? Kendileri pek sevemem ama 2 doğum sonra bana fayda eden tek besin o idi 1 tane anca yerim zaten bilgisi olan var mı yense bişey olır mu acaba?

İlk bebeğimi 37'de doğurdum. İkinciye 40'ta hamileyim. Yaşla ilgili hiçbir şey duymadım doktorlardan. Doktorunuzu değiştirme imkanınız varsa değiştirmenizi öneririm. Moral bozmaktan başka bir şey yapmıyor. Oğlum da çok sağlıklı maşallah, şimdi ki hamileliğim de çok iyi gidiyor. Yaşla alakalı asla bir durum değil, yapı ile alakalı bir şey. Söylediklerini unutun 🌸 Bu arada geçen sene arkadaşımın da normal doğumla 41 yaşında bebeği oldu. 17 sene sonra ikinci çocuğu. Hiç problem yaşamadı o da🌸🌸
Teşekkür ederim çok iyi geldi mesajınız 🌸🥰Maşallah 🧿rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲 Yarın tekrar kontrole çağırdı umarım her şey yolundadır sonrasında doktor değiştireceğim zaten taşınacağımızdan dolayı umarım daha iyi bir doktora denk gelirim 🤲 Mide bulantısı bugün azaldı bu sefer de bebek iyi mi diye endişe başlıyor ikinci hamileliğim ama sanki her şey unutmuş gibiyim🤭

IMG_4930.webp

Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mıdır yarın 11 hafta oluyor🐣
Maşallah 🧿 baya büyümüş bence de erkek.Ben ramzi teorisine göre oğlumun (şu an 7 yaşında )ultrason fotosunu attım yapay zekaya kız dedi şimdi ki bebeğimin 9 haftalık attım erkek dedi yapay zekanın söylediğinin tersi mi çıkıyor acaba göreceğiz 🙂

Maşallah canım 🐞 kaç gün geri çıkıyordu
Benim geç döllenme zaten epey karışık. Doktor sat ı 2 hazirana çekti. Bugün 10+1 olmam lazımdı. 2 hafta önce bu hesaba göre 3 4 gün geride çıkmıştı.
Yumurtlama gününe göre benim hesabım bugün 10+3. 2 3 günlük farklar çok önemli değil zaten ama. Çok şükür bütün hesaplara göre ileride çıktı 😅 kafam rahatladı.

Biraz şişko olduğum için benim görüntüler hiç net değil 😬😬 biraz sinirim bozulmaya başladı. Benim bebişte böyleydi ekranda gördüğüm kadar 🥰
Daha nub belli değil ama erkek gibi geldi kemik yapısı
Nub ne demek acaba🙈 sizinle benim tarih ayni gibi bu arada🤗 5 mart benim de tahmini, önümüzdeki cuma gidecegim kontrole ins 12+1 olacak

Nub ne demek acaba🙈 sizinle benim tarih ayni gibi bu arada🤗 5 mart benim de tahmini, önümüzdeki cuma gidecegim kontrole ins 12+1 olacak
Evet yakınız. Benimde 6 mart.11 den sonra başlıyor. Genital bölgede bir çıkıntı oluyor. Ona göre cinsiyet tahmin de bulunuyorlar. Genelde de doğru çıkıyor. 😊

Back
X