2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım:KK16:

Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
yok canım hiç takma bence. benim 2 doktorumda benzer ölçtü.biri 1080gr dedi biri de 1100 dedi ve gayet iyi gelişimi dediler.bana normal dedilerse sen hiç sıkıntı yapma bence

günaydın canım..kontrolün iyi geçmiş gözün aydın :KK66: başka nick i değişen yok canım şimdilik
teşekkür ederim canım :KK19: hepimize sorunsuz geçmesi dileğiyleee :KK73:

ay çok alakasız ama bu smile cok hoşuma gitti :KK72:
:KK70::KK70:
portakal soyup yiyor. burda bile yiyecek ile ilgili bir şey buldum :KK45:

bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?
nette kabızlık vs bir şeyler yazıyor.

günaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım:KK16:

ne güzel ohh ;) ama sen bundan sonra da yine çok yorma kendini hepimiz ağırlaştık biraz fazla yorulsak ordan burdan ağrılar başlıyor şu 2 ayı da hayırlısıyla atlatalım sonra gelsin kuzularımız:KK46:

bugün dr bana gyno ferro sanol demir hapı yazdı. demir ilacı kullanan hatunlar neler değişti sonrasında bilgi verebilir misiniz?

canım ben de onu kullanıyorum..ben gece kalkıp içiyorum uyku arasında hiç kabız olmadım hatta acaip çalıştıyo bağırsaklarımı mı içmediğim zaman daha çok sıkıntı yaşıorum..

:KK72::KK72::KK72: valla bu 2 ay ne yersek yiyelim kimse bişey demez yiyin garii:KK70::KK70: sonra başlıcaz kilo verme çalışmalarına

Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
iyice moralını bozmş senın. şöyle patavatsız doktrolara sinr olyrm ya nie bakmycksn kendın için değil bebeğin için yiyrsn hepmz öyleyz artk sen üzme kenını cnm maşallahı var bence

kızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?

gnydn cnm maşallah bebeğine büyür tabiki kocamn olck daha :) iyi olmana sevndm ;)

ben ac karnına içyrm canm 5 te laobaya uyanyrm ozmn bende ilk zamnlarda yanı bırkaç gün kabzlk yaptı sonrasında normale dondu. bazı arkdşlr tok içyr ama bana doktorm aç karnına iç demşti

kızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorum:KK43:

Cnm bana 3 aylıktan beri demir hapı verdi aynı ferra sanol duedenal ve decavıt multıvıtamın.cnm kabızlık ve kakada siyahlık yapıyor.aç karnına içmen lazım içtikten sonra 2 saat yemek yememen lazım.biraz anus kanamalarına sebep olabiliyor.

Bnde de geliyo cnm. Daha uc dort gun oldu tahlil yaptrdim sikinti yok ama sanki idrari yapmissin gbi surekli sari sarii

bendede var cnm altma yapyrmşm gibi istemzsz akıp gdyr bende sürekli ped değiştryrm işte oldgm için.

Bende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorum:KK43:
kızlar bende neredeyse 2 aydır oluyor cis gibi ıstemsız sarı altıma hafif kacırmısım gibi kokusuz.doktorunuz size ne dedi?

gunaydın annişler ,,, keyifler yerindedir inşallah , 3 gündür başağrısı çekiyorum strestenmi olacağındanmı bilemedim :confused:

kızlar bende neredeyse 2 aydır oluyor cis gibi ıstemsız sarı altıma hafif kacırmısım gibi kokusuz.doktorunuz size ne dedi?
gayet normalmş cnm ben çok gülünce veya öksrnce eğer tvltm varsa altma kaçrdgm bile olyr rahim büyüyp baskı yaptgı içinmş kendı kendıme diorm yaşlılar gibi altma kaçryrm artk :)

cnm ben güvenp alamadm ordan kapıda ödeme belirli limiti geçince yazyrdu 200 lira falan hepsi buradadan aldm oda parça parça gnderyr kargoyu :) herhafta bişey gelyr
limiti hatırlamyorum ancak kargo için 3 tl, kapıda ödeme için 6 tl aldılar. birde topluca ulaşması iyi oldu evde bulunmadığım için gidip şubeden aldım...

Back
X