2015 Temmuz Anneleri

canım ben de onu kullanıyorum..ben gece kalkıp içiyorum uyku arasında hiç kabız olmadım hatta acaip çalıştıyo bağırsaklarımı mı içmediğim zaman daha çok sıkıntı yaşıorum..

:KK72::KK72::KK72: valla bu 2 ay ne yersek yiyelim kimse bişey demez yiyin garii:KK70::KK70: sonra başlıcaz kilo verme çalışmalarına

ben ac karnına içyrm canm 5 te laobaya uyanyrm ozmn bende ilk zamnlarda yanı bırkaç gün kabzlk yaptı sonrasında normale dondu. bazı arkdşlr tok içyr ama bana doktorm aç karnına iç demşti

hmm 2nizde de durum iyi o zaman. banada sabah aç karnına ya da kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.kahvaltıdan 2 saat sonra da aç olunuyor zaten, tok içildiğini duymadım bende.

limiti hatırlamyorum ancak kargo için 3 tl, kapıda ödeme için 6 tl aldılar. birde topluca ulaşması iyi oldu evde bulunmadığım için gidip şubeden aldım...
cnm kapıda ödemesı olsaydı bende ordn alcktm hem hepsi buradadan daha pahalıya almş oldm baktk çopk iyi hatrlyrm olmaynca eşim güvenmdi hepsiburdadan aldk evet toplu olması iyi olmş benmki saçma tek kargo parası alyr ama ürünler parça parça gelyr saçmalk biraz :)

Kilosuna az dedi doktor. Bakamamışsın dedi durdu. Çok moralimi bozdu o gün. Zaten stresliydim. Birde kendi doktorum yoktu. Ay sonuna kadar olmayacakmış doktorum. Sanırım Doktorumu da değiştireceğim. Yememişsin Yememişsin, Bakamamışsın dedi durdu diğeri. Bu hafta nasıl çıkacak bakalım.
canım sen ona bakma ne yapmaya çalışıyor bazı doktorlar anlamış değilim sonuçta sen hamilesin tabikide yiceksın açmı kalacaksın tövbe yarabbi birdaha o doktora gitme canım birde şöyle bişey var her cihaz faklı ölçüm yapabiliyor neyin kafasını yaşıyor bu doktor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada yazim canım protein yoğurt ve kuruyemiş yemeğe çalış bebeğe kilo aldıran gıdalar bunlar
günaydın kızlarrr..... bugün doktor kontrolüme gittik geldik...erken doğum tehdidim vardı sancılanmıstım istirahat vermişti ve 1 cm açılmam olmuştu...çokşükür 3-4 gündür sancılarım geçmisti...doktorum tüm ontrolleri yaptı yavas yavas günlük yasnatına dönebilirsin dedi 1 hafta daha rapor verdi...çok sükür iyiyim bebeğimle ...1250 gr olmusuz daha cok büyümemeiz lazım:KK16:
iyi olmanıza çok sevindim canım sen dinlenmeyi ihmal etme protein yemeye çalış vede yoğurt vede kuruyemiş bunlar bebeğe daha çok kilo aldırır
kızlar benden sarımtrak su gibi akıntı geliyor hatta gelirken hıssedıyırum cis gibi.iç çamaşırı degıstırıyorum gun ıcındw.aynı sorunu yaşayan var mı?
canım çok su gibi geliyorsa doktoruna ulaşabiliyorsan bi arayıp sor

Bende de oluyor bu aralar. İç çamaşırı değiştirip duruyorum. Hatta Sıvı baya fazlaydı bi kere Endişelendim çok ama kokmuyordu sonra değiştirip bekledim bidaha olsaydı acile gidicektim neden acaba bende çok merak ediyorum:KK43:
çok suluysa dikkat edin kızlar doktorunuza danışın , vajinal kültür yapabilir

Cnm bana 3 aylıktan beri demir hapı verdi aynı ferra sanol duedenal ve decavıt multıvıtamın.cnm kabızlık ve kakada siyahlık yapıyor.aç karnına içmen lazım içtikten sonra 2 saat yemek yememen lazım.biraz anus kanamalarına sebep olabiliyor.
evet renk değişimini de duymuştum. amaaaan ne çektik bee :KK69::KK45:

bu arada benimde su gibi akıntım var canım. çamaşır sık değiştiriyorum. renk koku yok.
dr bugün idrarda yanma var mı dedi yok dedim. olsa idrar testi yapacaktı sanırım.

Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :KK36:
amin inşallah ,,, zaman aslında hızla geçiyor cnm bizde nasıl geçti anlamadık :) seninde çabuk geçer inş.

Sevgili annecikler benim için zaman geçmek bilmiyorlar :) Rabbim 30. haftaları bizlerede gösterir inşallah tez zamanda. Rabbim bir nefeste kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :KK36:
gebelik takviminde C şeklindeki fotoya bakıp bebişim bir an önce büyüsün diye söylenip duruyordum :KK19: seninki de şuan C şeklinde.
şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş vakit :KK51:
inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :KK46:

hmm 2nizde de durum iyi o zaman. banada sabah aç karnına ya da kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi.kahvaltıdan 2 saat sonra da aç olunuyor zaten, tok içildiğini duymadım bende.

canım bende gece yatmadan içiyorum. kabızlık yaşamadım aksine daha bile rahat çıkıyorum tuvalete. öncesinde ve sonrasında 2 saat süt ve süt ürünü, kalsiyum içeren ilaç almamak gerekiyor. yatarken aldığım için bulantı ve yanmamda olmadı hiç

gunaydın annişler ,,, keyifler yerindedir inşallah , 3 gündür başağrısı çekiyorum strestenmi olacağındanmı bilemedim :confused:

geçmiş olsun. ben ağrım oldu mu minoset filan içiyorum. çünkü benim iştahımdan tut, tansiyonuma kadar herşeyimi etkiliyor. migren var en başta minoseti içmezsem migren ilacı içmem lazım. malum onuda içemiyoruz. o yüzden hemen içerim ben. nane yağı sürmekte iyi geliyor diyorlar

gebelik takviminde C şeklindeki fotoya bakıp bebişim bir an önce büyüsün diye söylenip duruyordum :KK19: seninki de şuan C şeklinde. şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş vakit :KK51: inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :KK46:

Ay ağzından bal damlıyor :)) Benim meleğim de bir an önce yetişir abilerine ablalarına inşallah :))) Rabbim bu güzel emaneti boş yere kadınlara bahşetmemiş... Nasıl koruyup kolluyoruz, dört gözle yolunu bekliyoruz. :KK49:
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize. :) Artık güzel doğum hikayelerinizi okuruz annecikler :) Hoşçakalın :)

canım sen ona bakma ne yapmaya çalışıyor bazı doktorlar anlamış değilim sonuçta sen hamilesin tabikide yiceksın açmı kalacaksın tövbe yarabbi birdaha o doktora gitme canım birde şöyle bişey var her cihaz faklı ölçüm yapabiliyor neyin kafasını yaşıyor bu doktor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sanada yazim canım protein yoğurt ve kuruyemiş yemeğe çalış bebeğe kilo aldıran gıdalar bunlar

iyi olmanıza çok sevindim canım sen dinlenmeyi ihmal etme protein yemeye çalış vede yoğurt vede kuruyemiş bunlar bebeğe daha çok kilo aldırır

canım çok su gibi geliyorsa doktoruna ulaşabiliyorsan bi arayıp sor

çok suluysa dikkat edin kızlar doktorunuza danışın , vajinal kültür yapabilir

evet renk değişimini de duymuştum. amaaaan ne çektik bee :KK69::KK45:

bu arada benimde su gibi akıntım var canım. çamaşır sık değiştiriyorum. renk koku yok.
dr bugün idrarda yanma var mı dedi yok dedim. olsa idrar testi yapacaktı sanırım.

cnm zorlamadn gelyrsa akıntı bendede olyr
kızlar koku ve yanma yok.demekkı hepimizde oluyorsa bu haftalarda normal sanırım.

geçmiş olsun. ben ağrım oldu mu minoset filan içiyorum. çünkü benim iştahımdan tut, tansiyonuma kadar herşeyimi etkiliyor. migren var en başta minoseti içmezsem migren ilacı içmem lazım. malum onuda içemiyoruz. o yüzden hemen içerim ben. nane yağı sürmekte iyi geliyor diyorlar
sağol cnm , çok şiddetli olunca dayanamazsam içiyorum bende ,, ama böyle tuhaf bazen yok gibi bazen artıyor ,, geçmiyorda , bakalım geçmezse bende içerim

Back
X