2015 Temmuz Anneleri

epost: 40828882 .!.:
Önceki mesajı yazmama sebep olan üyenin mesajı :KK43:(((
Bence bu kisiye gore degisir.pit die normal doguranda var.
Ama normal dgmda cinsel organin deforme oldugu kesinmis malesef.
Her iki dogumunda artilari eksileri var.
Off benimde kafam karisti napcaz yaaa:eek:

Bence bu kisiye gore degisir.pit die normal doguranda var.
Ama normal dgmda cinsel organin deforme oldugu kesinmis malesef.
Her iki dogumunda artilari eksileri var.
Off benimde kafam karisti napcaz yaaa:eek:

Her ikisinin de hendikaplarının olduğu doğru. Ama bebişe normal doğum daha faydalı.

Ama işte daha zor yaaa :((

Normal doğuma hazır mıyım bilemiyorum? İlk 3 ay raporluydum. Hava zaten soğuktu filan hiç evde de spor yapamadım. Ham hissediyorum. Başarabilir miyim sizce?
İnşalh yaparsn canm. Buna kendini beynini hazırla. Şimdiden de düşünüp strese girme. Daha önümüzde 2ay var

Aaaa??? :eek:
Bel ağrısı hamilelikte doğal değil midir zaten? Neden böyle uğraştırmış seni? Tabii ki malesef fıtık şekillenmiş olabilir ama şimdi bunun teşhisine öyle kapsamlı tetkiklere filan ne gerek var ki?

Ben veterinerim. Her gün 8den 12ye kadar hep ayaktayım, operasyon yapıyorum.
Bende de fena bel ağrısı başladı.
Doktorumu aradım. İleri gebe sayılırsın artık. bir çay kaşığını geçmeyecek kadar Bengay sürebilir eşin beline dedi. Sıcak kompres yap bi de dedi.

Bence hiç orlarda yorma kendini bu halde canım. Allahın izniyle bebeişin geldikten sonra halledersin her ne ise.

Canim ya benimki normal bi bel agrisi degil cumartesi gününden beri agriyor hic gecmiyo. Zaten resmen topallayarak yürüyorum ve kalcamin hemen üstünde ağrı daha çok fıtık ağrısı gibi ondan beyin cerrahina yönlendirdi işte. Önceden cok ayakta kalinca falan belim agriyordu ama daha yukarda ve sızı seklinde biraz dinlenince geciyordu. Ama bu öyle bi hal aldiki oturduğum yerdenkalkamiyorum.

Ya bu ne böyle gercekten sacmalamis Canim. Sen böyle seyler niye okuyosun ki. Simdi sezeryn sonrasi normal dogum diy3 bi sey var. Sezeryan yapan o kadar kadin normal dogum yapmaya ugrasirken bu kadinib yazdigi cok sacma geldi bana. Ünlüler bile normal olsun diye ugrasiyo spor diyet bilmem ne. Cok kızdım bunu yazan kisiye

Kızlar bence kafada çok büyütmemek lazım. Normal doğumu da sezaryeni de . Doğal akışına bırakmak en iyisi diye düşünüyorum. Zaten buna bedeniniz ve bebeğiniz karar vericek. Malum sadece bizim istiyoruz dememizle olmuyor. Her ikisinin de artı ve eksileri olduğu açık. Ama ben insanın doğasının getirdiklerini yapması taraftarıyım her zaman. Vücut, rahim kendini toparlar mutlaka. Ama sezaryeni gerektirecek bi durumda da normal olsun diye diretmem.
Herkesin hamileliği kendine özgü olduğu gibi her doğumda kendine özgü. Önümüzde daha zaman var, mental olarak kendimizi bu döneme hazırlayabiliriz. Olumsuzlukları okumak yerine olumlulara yönelebiliriz :))
Benim üzüldüğüm tek nokta , bunca süre beraber ,aynı vücutta yaşadığım kızımdan ayrılmak açıkcası. Kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum ben de :) Ama sonrası çook daha güzel olucak inşallah. Onları kucağımıza aldığımız zaman doğumla ilgili birşey hatırlayacağımızı sanmıyorum. Umarım hepimiz güzel doğumlar geçiririz. Burada birbirimize her zamanki gibi destek oluruz, moral veririz :))

M mmerrvve canım sanırım dün park yatakdan bahsetmiştin ben hem oda yapıyorum hemde ilk zamanlar yanımızda yatması için park yatak aldım . Yatağınıda % pamuk yatak aldım park yatağı indirimli almıştık koyu renk istedim ki 2. Bebeğin cinsiyeti farklı olursa diye ilk geldiğinde kurmuştuk gerçekten çok pratik kullanışlı
image.webp
image.webp

Canim buralardayim ama bir gun girmedim 50 sayfa olmus ancak soyle bir son sayfalara bakabildim. Ikinci kizin odasinin mobilyasi geldi onu kurduk yerlestirdik filan derken cok zaman aldi:) resim cekerim biraz daha toparlansin oda. Cok guzel oldu lila ve mor renkler hakim. Mobilyamizda beyaz:) sen nasilsin? Yolundami hersey? Hazirliklar tam hiz devam mi:):)
İyi günlerde kullansın prenses fotoyu lütfen geçiktirme bizimde mobilya 2 hafta sonra teslim edilecek perde hazırlanıyor avizeyide aldık bir tek boya yada duvar kağıdında çok kararsızım bir türlü karar veremedim önümzdeki haftaya kadar karar vermem lazım en azından senden biraz esinlenirim :)

Canım bizim yollarımız sizinki gibi olsa dogumada kendım gıderım arabaylada,biz engelli pisttee gidiyoruz surekli:)))bebekği bırakırız vallahi bi çukurda:))))))töbe töbee yaaa:))))))
Ya inanmayacaksin ama Istanbuldaki yollari ariyorum burda ben:) sehir disindaki buyuk banliyoler otoban gibi yollar bizim sehir icinde camel trophy yapiyoruz cukurlara girsen cikamazsin, birde cip'ten bahsediyorum:) bizde soka girdik Amerikan ruyasina noldu diye:):) otobanlat super ama 6 sardan iki tarafli 12 serit:)

Canm ne korkuyosunki. O sezeryan olmuşta acısını mı biliyo sanki. Böyle şeyler okuyup moralini bozma. Normalden sonra acılar bitiyo. Sezeryandan sonra en az 10gün acı geçmiyo
Ya sezeryan olacaklarida korkutmayin simdi:) yok oyle 10 gun aci filan. Bana parol kullan agrin olunca dediler hastanede bir tane bile kullanmama gerek kalmadi . Normal yapabilen nirmal yapsin mutlaka ama sezeryanda oyle ocu korkunc bir durum degil:)

M mmerrvve canım sanırım dün park yatakdan bahsetmiştin ben hem oda yapıyorum hemde ilk zamanlar yanımızda yatması için park yatak aldım . Yatağınıda % pamuk yatak aldım park yatağı indirimli almıştık koyu renk istedim ki 2. Bebeğin cinsiyeti farklı olursa diye ilk geldiğinde kurmuştuk gerçekten çok pratik kullanışlı Eki Görüntüle 1518093 Eki Görüntüle 1518095

Canım ben de aynı şekilde oda yapıcam ama 6 ay yanımızda yatsın istiyorum. bu park yatağa ben de baktım ama ölçüsünden dolayı tereddütüm vardı. Yine de aklımda ama :) içinin yatağı nasıl rahat görünüo mu :)) yatak konusunda çok hassasım ben. Bu pamuk viscon mu oluo artık. Ortopedik değil dimi ? Ayy ne çok soru sordum :))

İyi günlerde kullansın prenses fotoyu lütfen geçiktirme bizimde mobilya 2 hafta sonra teslim edilecek perde hazırlanıyor avizeyide aldık bir tek boya yada duvar kağıdında çok kararsızım bir türlü karar veremedim önümzdeki haftaya kadar karar vermem lazım en azından senden biraz esinlenirim :)
Atarim canim en kisa zamanda fotograf. Bizim sorun burada duvarlara kira evlerde ne boya yapabiliyorsun ne bir civi cakabiliyorsun:KK43: ben yoksa ne stickerlar yada resimler asardim dekorasyon icin yada guzel bir renge boyardim duvarlari ama idare edicez iste. Zaten bir sene daha bu evdeyiz sonra ev kontratimiz bitiyor baska bir eve tasinicaz yada duruma gore ev alacagiz. Ev alirsak zevkime gore yapacagim :) benden acayip cok esinlenemeyeceksin sanirim:(

Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de

Piskopatmi ya bu kadin??? Okuma canim boyle seyleri. Ne sacmalik boyle bisey yapmak? Herkes dogal dogum propagandasi yapiyor bizde de dogal doguma karsi propagandasi yapiliyor. Nasil kafalar var anlamiyorum. Sinir oldum:(

Kızlar size birşey danışıcam bizim perde aşağıdaki gibi olucak aynı renk sadece desensizi sadece mobilyamız beyaz avize aşağıdaki modeldeki gibi şapkalı daha sadesi istersem perdenin rengi gibide olabilir istersem beyaz hatta ayıcık bile ekleyebilirim duruma göre . halı yine perde tonlarında çok Uçuk pembe olucak aşağıdaki gibi oda.birde emzirme koltuğumuz var :)Eki Görüntüle 1518117 Eki Görüntüle 1518118 Eki Görüntüle 1518121 Eki Görüntüle 1518122 Eki Görüntüle 1518123 gelelim en önemli konuya duvara . Sizce nasıl olsun bu duvar kağıdı nasıl boya olursa duvar kağıdının içindeki gibi en açık pembe olacak yada başka tavsiyeniz varsa çok sevinirim şu kararsız Arkadaşınıza bir yardımcı olun lütfen çok boğmak istemiyorum renkleri de
Canim hersey pembe zatenn birde duvarlari pembe yaparsan cok fazla pembe olur bogulur gibi geldi. Krem yada bej gibi dogal bir renk daha iyi olur. Duvar kagidi dusunuyorsan cizgili yine cok karisik olabilir. Duz renk bir duvar kagidi tercih ederdim senin yerinde olsam. Sen en iyisi Seda'ya sor en iyisini o bilir.

Canım ben de aynı şekilde oda yapıcam ama 6 ay yanımızda yatsın istiyorum. bu park yatağa ben de baktım ama ölçüsünden dolayı tereddütüm vardı. Yine de aklımda ama :) içinin yatağı nasıl rahat görünüo mu :)) yatak konusunda çok hassasım ben. Bu pamuk viscon mu oluo artık. Ortopedik değil dimi ? Ayy ne çok soru sordum :))
Bende en az altı ay yanımda uyutucam :) ölçüsü küçük mü geldi sana bence gayet ideal ben 280 liraya aldım bunu birde ben aldıktan sonra normal fiyatının üstünden de zam gelmiş . Bence rahat %100 pamuk yıkanabiliyorda çok kalın değil visconlar gibi yani yüksek değil . Ortapedik viscon yatak değil bunlar park yataklar için üretilmiş .Normal beşiğin içine vizcon yatak olucak yani bizim yataklarımız gibi . Emin ol bende o kadar hassasım uyku seti için %100 gerçek pamuk arıyorum karar veremiyorum. Tabi birde normal beşik için yatak :)

Atarim canim en kisa zamanda fotograf. Bizim sorun burada duvarlara kira evlerde ne boya yapabiliyorsun ne bir civi cakabiliyorsun:KK43: ben yoksa ne stickerlar yada resimler asardim dekorasyon icin yada guzel bir renge boyardim duvarlari ama idare edicez iste. Zaten bir sene daha bu evdeyiz sonra ev kontratimiz bitiyor baska bir eve tasinicaz yada duruma gore ev alacagiz. Ev alirsak zevkime gore yapacagim :) benden acayip cok esinlenemeyeceksin sanirim:KK43:
Bu amerikada iyi hoşda bazen abartıyorlar mı ne :) inşallah kendi evinizi alırsınızda gönlüne göre boyayıp tadilat ysptırabilirsin olsun canım esinlenirim ben :)ikisinin odası ayrı olucak sanırım

Bu amerikada iyi hoşda bazen abartıyorlar mı ne :) inşallah kendi evinizi alırsınızda gönlüne göre boyayıp tadilat ysptırabilirsin olsun canım esinlenirim ben :)ikisinin odası ayrı olucak sanırım
Cok abartiyorlar hemde nasil:) evet canim kizlarin odalari ayri olacak. Hatta ayri katlarda buyugu uyandirmasin diye kucuk:)

Kizlar bu aksam hastane turuna ggidiyorum bakalim neler yapacaklar burada hastanede bebek icin neler veriyorlar odalar nasil falan filan birde doguma hazirlik semineri var anlatirim yarin ayrintilari:)

Back
X