2015 Temmuz'a kadar ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜM

ilaydayareni

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
23
18
8
Herkese Merhabaa :))
Ben 16 yaşında lise 2 ye giden bir öğrenciyim.Senelerdir psikolojik sorunlardan dolayı yedim , içtim kısacası şiştikçe şiştim. Bu yüzden yeni bir ben olmaya karar verdim . Babamla ilk tanıştığım günden beri benimle dalga geçiyor ve ben yazları yurt dışına yanına gidiyorum.Bu yüzden temmuzun başına kadar vaktim var. Şu an boyum 176 kilom 91 . Lütfen bana günlük konusunda yardımcı olun :) bu sitede ilk sürekli konum bu olucak . Ve kesin kararlıyım .

Sevgili günlüüük bugün hastalıktan dolayı Yediğim tek şey çorba oldu.Amaaa yarın öyle olmıyacak kendimi düzelticem

Boyun çok iyi bi kere güzel bi avantajın var kilo verince fıstık gibi olursun benim günlüğümü biraz karıştırsan sağlık bir şeyler bulabilirsin cnm

Kulanıcaksın umidini kaybetme bak bn aralağın 2 sinde diyete başladım 83 kiloyla suan kaç kiloyum biliyormusun 69 hiç bir zaman bn yapamıyorum bırakıcam bu diyeti demedim bozdum gene hiç bir şey olmamıs gibi devam ettim çünkü çok acılar yaşadım kilom yüzünden çok kırıldım,incindim şimdi hedef 65 olmak beni incitenlerden hesap sorucam inşallah

Ayy şu an olmak istediğim kilodasınız Tebrikler bende küçüklüğümden beri çok incindim kırıldım ... İstediğimiz kiloya ulaşıp hepsinin intikamını alalııım

[QUOTECNN insanlar reni, post: 39898930, member: 594694"]Ayy şu an olmak istediğim kilodasınız Tebrikler bende küçüklüğümden beri çok incindim kırıldım ... İstediğimiz kiloya ulaşıp hepsinin intikamını alalııım [/QUOTE]
Aynen cnm insanlar gerçekten çok acımasız ya başarıcaz,ya başarıcaz başka çare yooooook

Öhööm öhöm hastalıktan dolayı kilo vermişim günlükcüğüm :))
91.300 olarak yatıp 90.200 uyandım kahvaltıya geçerseeek diyetisyene giderken uyguladığım diyete devam etmeye karar verdim bir süre o yüzden
Sabah:
1 bardak şekersiz yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar beyaz prynir (normalde iki kşbrit kutusu ama ben bir kutuyu kaşar olarak kullandım omlette )
2 yumurtadan yapılmış omlet annemle yarım bölüştük
5-6 adet siyahzeytinn
Domates salatalık falan filan heee birdeiki dilim organik ekmek yedim
ŞİŞTİM
ARA da badem yedim 10 tane
Kesmedi gittim bir tanede elma yedim
ama olsun ben kararlıyım günlükcüğüm olcek olcek bu sefer hadi öğle yemeğine görüşmek üzere ...

Yaaa amaa günlük Annem saolsun etinin 9 lu tarlarından almış böyle miniminnacık bişey gittim bir tane yedim Ama kendimi rahatlatmak için en az 30 kere çiğnedim böylece başka bir tane daha yemedim

YİNE BEEEN :)
üşendiğim için biraz geç giriyorum
öğlen
4-5 adet ızgara köfte
koskoca bir kase salata ,(yağsız bol limonlu )
2 kaşık yoğurt
2 dilim organik ekmek
sonracığımaa başka ne yidimm heh evet bu kadardı
ara
normalde diyetisyenim öğle yemeğiyle akşam yemeği arasında 2 tane ara öğünüm var ama bana çok geliyor
o yüzden saat 5 gibi falan yarım kivi yarım elma ve yarım portakal yedim
Akşam
Tavada soğanlı istiridye mantarı kavurduk
ekmek yemedm bu sefer çünkü çok doydum
Sebze haşladık (brokoli havuç ve brüksel lahanası ,)
ve fırındada bir güzel kültür mantarı yaptık
sonra da salatalık salatası
Burdanda anlaşılabileceği gibi annişim ve ben tam bir mantar hastasıyızz
Öhöööm gelelim nasıl geçtiği konusuna valla bugün çok güzel geçti aç hissetmedim canım tatlı çekmedi.Ama malesef şu gripten kurtulamadım O yüzden spor yalan oldu . (

CNN OTE="ilaydayareni, post: 39917956, member: 594694"]Yeşil Çay ve su içtim bir de bol bol.[/QUOTE]
Cnm yeşil çaya sakın seker katma bitki çayları şekersiz içilir zaten

Günaydıııın Günlük
Bugün kahvaltıyı biraz geç yaptım
Sabah
mantarlı tek yumurtadan omlet( bir dilim kaşarlı)
2 dilim organik ekmek
5-6 tane zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates salatalık
Heee az kalsın unutuyordum kalkar kalkmaz bir bardak ılık suyun içine biraz limon sıktım metabolizmamın hızlanması için Öğlen görüşmek üzere...

öğlen
Bugün biraz üşendim o yüzden iki tane kepekli sandviç ekmeğinden sandviç yaptım (hindi jambon ve kıvırcık salatadan )
1 bardak ayran

2.ara
1 paket diyet bisküvi
Akşam yemeği
Eveeet yine mantar (annem 1 kilo almış bozulmasın diye sabah akşam yiyoruz )
mantarlı pilav 4 kaşık
Salata
Haşlanmış sebze 2 dilim ekmek
Günün özeti
Bugün yine güzel geçti ama. Öğlen. Saat 3 ten sonra bir tatlı krizi tuttu evdede çikolata vardı bir parça y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…