Benim ogluşum 2.5 yaşında ankaradayimEvet benim biraz arası fazla oldu nasip böyleymis :) senin oğlan kaç yaşında? Ben Eskişehirde oturuyorum sen neredesin canım?
Özelde kontrol devletde dogum ogluma öyle yapmsdm bundada öyle olcak sanırmAllah bağışlasin canım özel hastahaneyemi gidiyorsunuz yoksa devlet hastahanesine mi?
Devletde epidural dogum yapılıyoBende öyle düşündüm başta ama normal doğum yaptım oğluma bunda epidural normal yapsam diyorum oda devlette olmuyor daha karar veremedim aslında ne yapsam?
Doktorunla konuş istersen her hastanede yapmyolar ama genelnde oluyo diye biliyorumAaa öylemi bilmiyordum devlette de doğum olabilir mi zaman düşünebilirim :)
Dikiş zor oldu derken uyuşturmadlarmıBen simdi özel hastahane gidiyorum canım orda doktor yaptırıyor doğumu diye ilk doğumda devlette yaptım doktor girmiyor orda doğumu ebeler yaptırıyor doğum zor olmadı ama sancı çok oldu birde dikiş zor oldu ondan epidural istedim
Gecmş olsun dúşüncesi bile kötü iyi dayanmşsn peki dikiş çokmuyduValla canım sözde uyuşturdular ama çok hissettim uyuşturmadiniz mi dedim uyuşturmasak böyle duramazdin dediler ama nasıl durdum birde bana sor(
Merhaba kizlar bende kismetse temmuz annesi olucam ☺ ilk hamileligim tecrubesizim anlayacaginizsali gunu kontrolum var uclu tarama yapilacak umarim cinsiyetimizide ogreniriz ☺ cok heyecanliyim bebegim iyidir insallah
çok geçmş olsun korkma dua et benimde dikişlerim çoktu doktor dogum kanaln mahvoldu dedi şükür çabuk iyileştım ama bu dogumda sıkntı olurmu bilmyorumGaliba çoktu ama söylemediler kaç dikiş oldu diye küçüktüm bende o zamanlar 19 yaşında doğum yaptım hakkımi arayamadim ondan tedirgin oluyorum belkide şimdiki doğum için
Dogumum zor geçti ogluşumu gördükten sonra ne agrım kaldı ne sancım inşallah bu bukadar zor olmaz benim göbek hemen çıktı acaba ikinci diyemi bilmiyorum ogluşumda 5 aydan sonra birden çıktı bunda hemen çıktı bide hareketleri çok erken hissetdimNurum seninde kötü geçmiş Ayy çok geçmiş olsun sanada ama bunların sonunda çok güzel bebeklere sahip olduk inşallah yeniden olmak nasip olur :) senin nasıl gidiyor hamilelik göbek çıktımi hareket başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?