2015 Temmuzda DOGUM YAPACAK ANNİŞLER

Allah bağışlasin canım özel hastahaneyemi gidiyorsunuz yoksa devlet hastahanesine mi?

Bende öyle düşündüm başta ama normal doğum yaptım oğluma bunda epidural normal yapsam diyorum oda devlette olmuyor daha karar veremedim aslında ne yapsam?

Bende öyle düşündüm başta ama normal doğum yaptım oğluma bunda epidural normal yapsam diyorum oda devlette olmuyor daha karar veremedim aslında ne yapsam?
Devletde epidural dogum yapılıyo

Aaa öylemi bilmiyordum devlette de doğum olabilir mi zaman düşünebilirim :)

Aaa öylemi bilmiyordum devlette de doğum olabilir mi zaman düşünebilirim :)
Doktorunla konuş istersen her hastanede yapmyolar ama genelnde oluyo diye biliyorum Dogumun zormu olmuşu

Ben simdi özel hastahane gidiyorum canım orda doktor yaptırıyor doğumu diye ilk doğumda devlette yaptım doktor girmiyor orda doğumu ebeler yaptırıyor doğum zor olmadı ama sancı çok oldu birde dikiş zor oldu ondan epidural istedim

Dikiş zor oldu derken uyuşturmadlarmı

Valla canım sözde uyuşturdular ama çok hissettim uyuşturmadiniz mi dedim uyuşturmasak böyle duramazdin dediler ama nasıl durdum birde bana sor (

Valla canım sözde uyuşturdular ama çok hissettim uyuşturmadiniz mi dedim uyuşturmasak böyle duramazdin dediler ama nasıl durdum birde bana sor (
Gecmş olsun dúşüncesi bile kötü iyi dayanmşsn peki dikiş çokmuydu

Merhaba kizlar bende kismetse temmuz annesi olucam ☺ ilk hamileligim tecrubesizim anlayacaginiz sali gunu kontrolum var uclu tarama yapilacak umarim cinsiyetimizide ogreniriz ☺ cok heyecanliyim bebegim iyidir insallah

Galiba çoktu ama söylemediler kaç dikiş oldu diye küçüktüm bende o zamanlar 19 yaşında doğum yaptım hakkımi arayamadim ondan tedirgin oluyorum belkide şimdiki doğum için

Örenirsin artk darısı bizım başımıza
Merhaba kizlar bende kismetse temmuz annesi olucam ☺ ilk hamileligim tecrubesizim anlayacaginiz sali gunu kontrolum var uclu tarama yapilacak umarim cinsiyetimizide ogreniriz ☺ cok heyecanliyim bebegim iyidir insallah

Galiba çoktu ama söylemediler kaç dikiş oldu diye küçüktüm bende o zamanlar 19 yaşında doğum yaptım hakkımi arayamadim ondan tedirgin oluyorum belkide şimdiki doğum için
çok geçmş olsun korkma dua et benimde dikişlerim çoktu doktor dogum kanaln mahvoldu dedi şükür çabuk iyileştım ama bu dogumda sıkntı olurmu bilmyorum

Karabiber hayırlı olsun bebişin hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağımiza alırız inşallah sen bizden kıdemlisin :) inşallah cinsiyeti gönlüne göre sağlıklı versin allahım

Nurum seninde kötü geçmiş Ayy çok geçmiş olsun sanada ama bunların sonunda çok güzel bebeklere sahip olduk inşallah yeniden olmak nasip olur :) senin nasıl gidiyor hamilelik göbek çıktımi hareket başladı mı?

Dogumum zor geçti ogluşumu gördükten sonra ne agrım kaldı ne sancım inşallah bu bukadar zor olmaz benim göbek hemen çıktı acaba ikinci diyemi bilmiyorum ogluşumda 5 aydan sonra birden çıktı bunda hemen çıktı bide hareketleri çok erken hissetdim

Kızlar facebookta 2015 haziran temmuz anneleri diye grup war ben çok begendim sohbeti güzel istersenz geln

Merhaba kızlar bizde 13.haftadayiz bugun dr kontrolum var heycanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…