2015 Temmuzda DOGUM YAPACAK ANNİŞLER

selam hanımlar bende temmuz annesi olacağım hayırlısıyla :) benim bebişim erkekmiş ilk 3 ay çok zorlandım ama artık biraz daha iyiyim en azından bebişime tuzlu leblebi haricinde bişeyler gönderebiliyorum artık

Hosgeldin canim benimde bebisim erkekmis bugun sonunda ogrendiminsallh saglikla kucagimiza aliriz..Sira isim belirleme ve en eglenceli kisimlarda

Merhaba 14+4 haftalık olduk ikili test sonuçlarını aldık ama doktora daha gösteremedik sonuçlar ingilizce pek bişey anlayamadım pozitif ya da negatifte yazmıyor.siz in nasıl aldınızmı sonuçları

canım ikili testte risk değerleri yazar ona göre yorumlanır. değerlerini yazarsan yardımcı oluruz

merhaba kızlar bende temmuz annesi olacağım Allah nasip ederse. Hayırlısı ile kucağımıza sağlıcakla alalım inşallah. heyecanla bekliyorum

temmuz anneleri genelde erkek galiba benimde erkek ve çok heycanlıyız.

Biz de erkek bekliyorduk ama dün öğrendik bir kızımız olacağını :) yaklaşık 2-3 hafta önce doğum yapan kuzenime de önce kız dediler 3 boyutlu ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı. o yüzden henüz bir hazırlık yapamıyoruz... :)

Merhaba arkadaşlar, hayırlısı ile bende temmuz annesi olacağım. Buradan paylasimlar faydalı olacak çok geç olmadan fark ettim bende iyi oldu :) kismetse oğlum olacak çok net gördük en son :)))

Merhaba hanimlar şişli osmanoğlu hastanesinde dr saadet sertaç ergine giden varmi tavsiye eden varmi nasil bir doktor yardim!!!

Merhaba arkadaşlar benim ilk hamileliğim.yazılarınızı okuyarak heyecanımı paylaşıyorum kendimce:) sevgiler

Merhaba arkadaşlar,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle.

Birşey merak ediyorum,ortalama ne zaman doğum yapacağımızı doktor sizce kaçıncı haftada söyler?

Merhaba arkadaşlar,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle.

Birşey merak ediyorum,ortalama ne zaman doğum yapacağımızı doktor sizce kaçıncı haftada söyler?
en baştan bir tahmınde bulunuyor ama son aya gırınce nst ye bakarak daha net bılgıler verıyormus.Bende doktorumdan ogrendım

selam kızlar acaba suda doğum ile ilgili bilgi sahibi olan varmı aranızda ben şiddetle suda doğum istiyorum ilk doğumumu suni sancılı yaptım .

selam kızlar acaba suda doğum ile ilgili bilgi sahibi olan varmı aranızda ben şiddetle suda doğum istiyorum ilk doğumumu suni sancılı yaptım .
Suda doğum için bodrumda hastanelerde bır uygulama yok şahıs muayenelerinde var dıye bılıyorum.bildigim kadarıyla kendı evıne düzenek kuruyorlar bır doktor birde ebe oluyormuş.Fiyatları nette yazmıyor malesef

bhastanelerde konu ile ilgili bi bilgi yok . çok kolay bir doğum oldugu söleniyor ama şua var bizim doktorlarımız normal doğuu bile işkence görüp sezeryana yönlendiriyor. suda doğuma pek yanaşmıyolar .bile

Ben suni sanci ile doğum yaptım ancak saat 11.30 da suni sanci verdiler ve kolumda serum la banyoya girerek saat 3 e kadar bel bölgemden asagisini sudan çıkarm adim saat 7 gibi şükürler olsun çok güzel bir normal doğum oldu catın dar dediler çocuk iri dediler gel sezaryan yapalım dediler ama tek haYalım onu getirip yanagima dayaamalariydi ...birde doğum öncesi ve sonrası çok dua ettim acizane tavsiyemdir
http://duaedin.com/dualar/korunma-ve-siginma/dogumdan-once-okunacak-dua-ve-ayetler.html
bü siteye bakın doğumdan bir kaç hafta önce buldum....

İnşallah normal doğum yaparız kızlar yaa.Çok istiyorum.

Kizlar selam.29+5 gunluk gebeyim. Kasiklarmda inanlmaz bi sanci var yarim saat yuruyus yapsam bu artiyo. Acilma falan yok ama korkuyorm yinede basina gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…