Hosgeldin aramizaKızlar Merhabalae bende 15.haftamdayım 2. yavrum olucak inşallh. ..çok heyecanlıyım :)
en baştan bir tahmınde bulunuyor ama son aya gırınce nst ye bakarak daha net bılgıler verıyormus.Bende doktorumdan ogrendımMerhaba arkadaşlar,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle.
Birşey merak ediyorum,ortalama ne zaman doğum yapacağımızı doktor sizce kaçıncı haftada söyler?
Suda doğum için bodrumda hastanelerde bır uygulama yok şahıs muayenelerinde var dıye bılıyorum.bildigim kadarıyla kendı evıne düzenek kuruyorlar bır doktor birde ebe oluyormuş.Fiyatları nette yazmıyor malesefselam kızlar acaba suda doğum ile ilgili bilgi sahibi olan varmı aranızda ben şiddetle suda doğum istiyorum ilk doğumumu suni sancılı yaptım .
Suda doğum için bodrumda hastanelerde bır uygulama yok şahıs muayenelerinde var dıye bılıyorum.bildigim kadarıyla kendı evıne düzenek kuruyorlar bır doktor birde ebe oluyormuş.Fiyatları nette yazmıyor malesef
Ben suni sanci ile doğum yaptım ancak saat 11.30 da suni sanci verdiler ve kolumda serum la banyoya girerek saat 3 e kadar bel bölgemden asagisini sudan çıkarm adim saat 7 gibi şükürler olsun çok güzel bir normal doğum oldu catın dar dediler çocuk iri dediler gel sezaryan yapalım dediler ama tek haYalım onu getirip yanagima dayaamalariydi ...birde doğum öncesi ve sonrası çok dua ettim acizane tavsiyemdirselam kızlar acaba suda doğum ile ilgili bilgi sahibi olan varmı aranızda ben şiddetle suda doğum istiyorum ilk doğumumu suni sancılı yaptım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?