2015 Temmuzda DOGUM YAPACAK ANNİŞLER

Merhaba kızlarr, bende Allahın izniyle temmuz annesiyim ilk gebeliğim heyecanla bekliyoruz. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz :) özellikle bu başlığı seçtim bi sakin burası var :) Cinsiyet öğrenen var mı? Ne durumdasınız? :)

Yeni gelenler hosgelmis sefalar getirmis...Kizlar ben bikac gundur takip edemedim...sag ve sol kasigima ara ara agri sanci giriyor...benim gibi yasayan var mi ?yarin dr kntrolum var bakalim cinsiyet belli olur mu heyecanla bekliyorum

Yeni gelenler hosgelmis sefalar getirmis...Kizlar ben bikac gundur takip edemedim...sag ve sol kasigima ara ara agri sanci giriyor...benim gibi yasayan var mi ?yarin dr kntrolum var bakalim cinsiyet belli olur mu heyecanla bekliyorum
hoşbuldum :) benim de gece yatarken döndüğüm zamanlarda kasıklarıma sancı giriyo bu çok normal endişelenme çünkü kaslar gevşiyo genişliyo. Ben 13 haftada öğrendim, bebişin gösterirse görebilir doktor ama bazı doktorlar inatla bakmıyor 16 haftayı bekliyor. Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin :)

Hoşgeldıniz kızlar hepimizn hakkında hayırlsı o kaslmalar bendede oluyo normalmiş ilk gebelgmde yaşamamsdm bukadar ikiside çok farklı bakalm cinsiyetleri aynimı olckmerakla bekliyorum

sagolun cvp verdiginiz icin... cok sukur dr kntrolum bugun mutlulukla sona erdi...agrilar cok normalmis..dr um kalca kemigi buyuyp genisledigi ici olur dedi...bu arlar hava cok soguk oldugu icin ayagini cok sicak tut faydasini goreceksin dedi ...sizinlede paylamak istedimm..bu arada bebegim bugun turlu oyunlarla cinsiyetini sakladi...ogrenmek baska bahara kaldi..napalim saglikli olsunlarda ☺

Slm kızlar benimde bugün doktor kontrolü vardı cinsiyetide kız gibi dedi haftaya tekrar bakalım dedi cinsiyeti belli olan varmı arkadaşlar?

Cok sevindim canim saglikla kizina kavus insallh...Darisi basima

Merhabalar anne adayları. Benim de ilk hamileliğim. Cinsiyetimiz hala söylenmedi. 2'li testte %51 kız dediler.
Benim için cinsiyet önemli değil ama insan elinde olmadan merak ediyor. Cumartesi günü kontrolümüz var ve artık öğreniriz inşAllah Allah'ın izniyle

Bu aralar kalçalarımda ve kasıklarımda ağrı oluyor, tgbgrsy da yazmış normal olduğunu. Bi de bu aralar fena grip oldum, baya öksürdüm ve progestan başladı doktorum. Ama progestanı karnımda sancım olduğunda kullanıyorum; bazen günde 1, bazen 2, bazen hiç. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum cumartesi doktora sorucaz.

Insallah bebegin benimki gibi inat etmeden gosterir canimbende son 3 haftaya kadar en ufak bir agrida korkudan hemen progestan iciyordum..dr um a danistigimda bir zarari yok ama bukadar endiseli olma demisti evde herdaim bulundur en ufak bir lekelenmede ilk basvurucagizmiz progestan demisti...ilk gebelik oldugu icin sanirim insan kendini cok dinleyip endiseli oluyor Ben dr um beni bu sekilde rahatlatinca icmemeye basladim cok sukur bir sikinti yok..asil icerken bana meger nekadar sisme yapmiyormus yeni anladim..sende dru nla muhakka gorus...bilgisi dahilinde davranirsin...cunku herkesin sureci farklidir...

İnşallah tgbgrsy hepimizin inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur senin kontrol ne zaman testlerin yapıldımi o zaman tahminde bulunuyor bazı doktorlar

İnşallah tgbgrsy hepimizin inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur senin kontrol ne zaman testlerin yapıldımi o zaman tahminde bulunuyor bazı doktorlar
Benim dundu kntrolun hersey guzel cok sukur ama iste malesef cinsiyet hakkinda birsey soylemediler tek soylnen surekli ya ters donuyor ya siki siki bacaklarini kapiyor nazli ve utangac diyorlar

Allah tamamına erdirsin canım sağlıklı olsunlarda cinsiyeti zaten öğreniriz içine ne doğuyor kızmi erkek mi? İlk bebek mi olacak?

Evet ilk bebegim olacak insallah icime acikcasi hicbirsey dogmuyorsadece ruyamda 3 kere erkkek gordum..sizin icinize doguyormuydu ??ben mi anormalim

Yok canim benimde doğmuyordu birsey yani şimdilik kız olduğunu düşünürsek rüyamda kucağıma hep erkek bebek verdiler benimde tersine mi çıkıyor rüyalar bilemedim

Slm kızlar benimde bugün doktor kontrolü vardı cinsiyetide kız gibi dedi haftaya tekrar bakalım dedi cinsiyeti belli olan varmı arkadaşlar?
Hayırlı olsun hayırlsyla al kucagna darısı başma

Sağol nurum hepimiz inşallah sağlıkla kucağımiza alırız senin kontrol ne zaman Cinsiyet belli olacak?

Benim kontrol ayın 27 sindeydi ama ben dayanamadım bugün doktora gitdim erkek dedi ikinci paşa geliyo

Merhaba hanımlar bende temmuz 2015 annesiyim , facede 2012 temmuz anneleri♥ diye grup kurdum gelmek isteyen olursa buyursun aktif sohpet ortamı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…