- 14 Ağustos 2013
- 216
- 72
- 53
hoşbuldum :) benim de gece yatarken döndüğüm zamanlarda kasıklarıma sancı giriyo bu çok normal endişelenme çünkü kaslar gevşiyo genişliyo. Ben 13 haftada öğrendim, bebişin gösterirse görebilir doktor ama bazı doktorlar inatla bakmıyor 16 haftayı bekliyor. Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin :)Yeni gelenler hosgelmis sefalar getirmis...Kizlar ben bikac gundur takip edemedim...sag ve sol kasigima ara ara agri sanci giriyor...benim gibi yasayan var mi ?yarin dr kntrolum var bakalim cinsiyet belli olur mu heyecanla bekliyorum
Insallah bebegin benimki gibi inat etmeden gosterir canimMerhabalar anne adayları. Benim de ilk hamileliğim. Cinsiyetimiz hala söylenmedi. 2'li testte %51 kız dediler.
Benim için cinsiyet önemli değil ama insan elinde olmadan merak ediyor. Cumartesi günü kontrolümüz var ve artık öğreniriz inşAllah Allah'ın izniyle
Bu aralar kalçalarımda ve kasıklarımda ağrı oluyor,tgbgrsy da yazmış normal olduğunu. Bi de bu aralar fena grip oldum, baya öksürdüm ve progestan başladı doktorum. Ama progestanı karnımda sancım olduğunda kullanıyorum; bazen günde 1, bazen 2, bazen hiç. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum cumartesi doktora sorucaz.
Benim dundu kntrolun hersey guzel cok sukur ama iste malesef cinsiyet hakkinda birsey soylemediler tek soylnen surekli ya ters donuyor ya siki siki bacaklarini kapiyor nazli ve utangac diyorlarİnşallah tgbgrsy hepimizin inşallah sağlıkla kucağımiza almak nasip olur senin kontrol ne zaman testlerin yapıldımi o zaman tahminde bulunuyor bazı doktorlar
Hayırlı olsun hayırlsyla al kucagna darısı başmaSlm kızlar benimde bugün doktor kontrolü vardı cinsiyetide kız gibi dedi haftaya tekrar bakalım dedi cinsiyeti belli olan varmı arkadaşlar?
Hayirli ugurlu olsun cok sevindim canimBenim kontrol ayın 27 sindeydi ama ben dayanamadım bugün doktora gitdim erkek dedi ikinci paşa geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?