2015 Temmuzda DOGUM YAPACAK ANNİŞLER

="yazals, post: 40783602, member: 657888"]Kizlar selam.29+5 gunluk gebeyim. Kasiklarmda inanlmaz bi sanci var yarim saat yuruyus yapsam bu artiyo. Acilma falan yok ama korkuyorm yinede basina gelen varmi[/QUOTE]
Canim normal o ağrılar bendede oluyor..bebek büyüdüğü için oluyor..açılma yoksa sıkıntı yok merak etme

Kizlar selam.29+5 gunluk gebeyim. Kasiklarmda inanlmaz bi sanci var yarim saat yuruyus yapsam bu artiyo. Acilma falan yok ama korkuyorm yinede basina gelen varmi
Geçmiş olsun arkadaşım.artık iyice büyüyen rahimden dolayı kasık sızlaması ve ağrısı olur.beraberinde yürüyüş yaparken mesafeni kısa tut.15 /20 dk olsun yürüyüş süren.benim kuyruk sokumum ve pubik kemiği ağrılarım oluyor yürürken ama yapacak birşey yok.tek tesellim hepsi geçecek:))

Kizlar kursak yanmasindan deliricem.nerdeyse gaviscon.kullaniyodum oda.etki etmiyo artk tavsiyesi olan.varmiiu

Herkese meraba.Bende Allah nasip ederse temmuzda dogumum olacak.Yurtdisindayim ve ilk hamileligim Ins saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Mrbbb kizlar 31 haftalik gebeyim ka$inmaktam delircem karnim ve yanlarm.yara oldu kullandigim bi yag var akzer diye fayda etmiyo haricinde zeytinyagi suruyorm banamisin demiyo yardim edin.lutfen

Mrbbb kizlar 31 haftalik gebeyim ka$inmaktam delircem karnim ve yanlarm.yara oldu kullandigim bi yag var akzer diye fayda etmiyo haricinde zeytinyagi suruyorm banamisin demiyo yardim edin.lutfen
Geçmiş olsun arkadaşım o haftada bizde de olur mu bilmem ama şimdilik bebe yağı çok işime yarıyor.hatta geceleri yatarkende vaselin kakaolu kremden sürüyordum tavsiye ederım daha uzun nemli tutuyo kaşıntıyı önlüyor.
Sevgılerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…