Kızlaaarr nerdesiniizzzz :)
merhaba canlarım sitede aktifim fakat topiğe bakamıyorum pek... :) aklımdasınız
yok canım degılım şaka yaptımHerşeyden hoşlanırım canım sen bana yaz özelden anlatçam ben cidden sevineyim mi senmisin
Yaaa kandirma kizi vala hepimizin katilisin seen az diilsin
Bende bendee sohbet ediyoruz cok tatliyizBende yemek yaptım yedim geldimm :)Napıyorsunuzkızlar :)
Bu arada katilimlede kurbanımla iletişimdeyim ben :)
Kim oldugunu bulabıldınmı :)Bende bendee sohbet ediyoruz cok tatliyiz
sabahtan akşama kadr herkes herkese bi dünya şaka yapıo...dedm ki şahsa ''bana lan deme''şakayla yani...Aaaa hayrola ne oldu? Sorun yasatmaz insallah sna?
mümkün olsa...haklıyken hakszı edio insanlar....bi dünya dedikodu falan..Vur terliği kafasına canını sıktıysa birisi
Yatıyorum canım dinleniyorum simdilik cok yok ama sanırım gece cikacak acisiben burdayımmmmmnasıl oldun sen? ağrın hafifledi mi
hayır kim olduğunu öğrenmicem ona söz verdim biraz ipucu verdi bana ama bakmıcam forumdan kim olduğuna.kurbanımı da çok sevmiştim katilimde çok cici bi kız çıktıKim oldugunu bulabıldınmı :)
buradayım yektacımKızlaaarr nerdesiniizzzz :)
aaa ama ipucu veeeeeeer gelmişken :)merhaba canlarım sitede aktifim fakat topiğe bakamıyorum pek... :) aklımdasınız
ovv ellerine sağlık angelcııım :))Bende yemek yaptım yedim geldimm :)Napıyorsunuzkızlar :)
Bu arada katilimlede kurbanımla iletişimdeyim ben :)
ay canım temizlik deyince sinirim bozuluyor valla temizle temizle aynı ertesi gunburadayım yektacım
geçmiş olsun kuzum :))
aaa ama ipucu veeeeeeer gelmişken :)
ovv ellerine sağlık angelcııım :))
ben de ev temizledim süpürdüm dip bucak :))
buzdolabını sildim iç dış içindekileri düzenledim :))
mutfak dolaplarını da aynı şekilde...mutfak halımı da sildim :))
şimdi annemlerle oturrum :))
canım biz kurbanımla tanıştık :))buradayım yektacım
geçmiş olsun kuzum :))
aaa ama ipucu veeeeeeer gelmişken :)
ovv ellerine sağlık angelcııım :))
ben de ev temizledim süpürdüm dip bucak :))
buzdolabını sildim iç dış içindekileri düzenledim :))
mutfak dolaplarını da aynı şekilde...mutfak halımı da sildim :))
şimdi annemlerle oturrum :))
aaaaa buldum katilimi ahandaa buldumm benim o bennnnbari çıkmadan bende sıralayım ipucularımı
1-Benden uzakta
2-Çıtı pıtı
3-Nickinde L harfi var
yani ismini bilio mu senn ..canım biz kurbanımla tanıştık :))
sabahtan akşama kadr herkes herkese bi dünya şaka yapıo...dedm ki şahsa ''bana lan deme''şakayla yani...
tuttu tamam bundan snra sennle normal konşmam sadece iş ile ilgili konuşurum bilmem ne ..dedm ne alaka..sen şaka yapıosun bn yapınca kabaht mı dedm ?
saçma sapan konştu işte canmı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?