rabbim sanada ansip eder inş. nazımmmmmm bi görcen naz evdeki hallerini birgün video ya çekip faceden atarım sana çok eşşek ya
gel nazım her zaman beklerim yolun düşerse veya gezmeye gelirsen hiç çekinme bak kızarım sonraevet evet gönder mutlaka
fotograflardan belli zaten yavru, bıcır bıcır yaa, bi de konuşmaya başlasa iyice yemelik olur, ben de gelir yerim
gel nazım her zaman beklerim yolun düşerse veya gezmeye gelirsen hiç çekinme bak kızarım sonra
tabikide bebekimmmmmkeşke yakınımda ya da yol üstünde olsan umranım gelirdim de izmir baya uzak kalıyor bana, ama aklımda eger o taraflara gelirsem mutlaka gelip yiyeceğim kızınıteyzesi olarak bunu hak ediyorum sanırım
tabikide bebekimmmmm
nasılsın bebegiimm
uykusuzluk dışında bomba gibiyim içim kıpır kıpırkeyfim yerinde katilcikle ve nazımlada sohbet edince oh oh daha bi keyifli oldum :dsen nasılsın
iyiyim bende kuzum, hazırlanıp arkadaşların yanına çıkacagım şimdiidareee edeeersen nasılsınnnn
tamam canım müsade senin tabiki git gez dolaş bende birazdan prensesimin yanına gidicemumranım bana yavaştan musade, bi arkadaşlarımı göreyim kurbancıka hediyeler alayım biraz
akşama gelirim sanırım, görüşürüz
yandan yandanidareee edeeersen nasılsınnnn
ohhhh ohhhhhhhh
Senin kadar yaratıcı değilizz ama yekta hanımm seninn paketleri unutmadım önceki çekilişteebencede bunlar çoook şekerkiiii
görüşürüz cnm, iyi eğlenceleeeriyiyim bende kuzum, hazırlanıp arkadaşların yanına çıkacagım şimdiakşama görüşürüz canımmm
tamam canım müsade senin tabiki git gez dolaş bende birazdan prensesimin yanına gidicem
yandan yandan
Senin kadar yaratıcı değilizz ama yekta hanımm seninn paketleri unutmadım önceki çekiliştee
tiişikkklirrrr baakalım kurbancıkta beğenir inş
Geçmiş olsun canımuykusuz bi haldeyim aynı ya bi değişiklik yok büyük ihtimalle diş ağrısı çekiyo kuzum diş eti şişmiti dün baktım da kızarmış sanırım geliyo artık ufak ufak
Kesinlikleeeeçok güzeldi paketleri di miiiiiiiii
teş.ederim canmGeçmiş olsun canım
yok canım yaa gayet güzel olmuşlar emeğine sağlıkkkSenin kadar yaratıcı değilizz ama yekta hanımm seninn paketleri unutmadım önceki çekiliştee
tiişikkklirrrr baakalım kurbancıkta beğenir inş
inşaAllah inşAllah bende kendimden öyle bir performans bekliyorumKesinlikleeeeyine aynı performansı bekliyoruz
inşaAllah inşAllah bende kendimden öyle bir performans bekliyorum
benimkilerden güzel olmasın ex katilciiimmmmm, kıskanırım bak heeee
seninkiler başka güzel şimdiki kurbanımınkiler başka güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?