- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
Yaşı benden buyuk nickinde a harfi varAnladimmmm o zaman senden tekrar kurbaninin ozelliklerini alabilirzzz
Hoşgeldinn :) Senın ıpucların neydi acepkızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim
Büyük ipuçları bunlarhala katilim hakkında bir sonuca varamadım. kurbanımla muhabbeti kurduk bile :)
katilim her kimsen yaz bana msj olarak telefondn.
Kurbanıma çok gizlice yaklaşacagım bu sefer,hiç anlamayacak hatta emin olucak ben olmadıgımdan
kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim
Hayır tuana90 dı sadece bir kez senmisin yoksa demişti o kadarcık
önceki çekilişte tahmin etmiş miydi kurbanın senii
ipucu veeeeeeeeeeer
Aynen yarin.burasi fena olur... ya bu uygulama neden kaldirildi. Androidde dha iyi oluyrdu telden siteye.girmekte zor .(
önceki çekilişte tahmin etmiş miydi kurbanın senii
ipucu veeeeeeeeeeer
ipucu vereceğim ama yavas yavas daha cok var hediyeleri göndermeyeee...hakkaten hediyelerı nezman göndericez yahu kıslar ????
15 aralıkta göndericekmişiz ilk sayfada öyle yazıyordu en son baktıgımda :) Ama olsun sen şimdiden basla ıpuclarınaipucu vereceğim ama yavas yavas daha cok var hediyeleri göndermeyeee...hakkaten hediyelerı nezman göndericez yahu kıslar ????
Evet canım onu bende sevmıyorum önceden ne guzel telden ayakları uzatıp gırıyordum şimdi masaustu pc basına mahkum kaldım belim agrıyo valla KK için
ipucu vereceğim ama yavas yavas daha cok var hediyeleri göndermeyeee...hakkaten hediyelerı nezman göndericez yahu kıslar ????
15 aralıkta göndericekmişiz ilk sayfada öyle yazıyordu en son baktıgımda :) Ama olsun sen şimdiden basla ıpuclarına
hımmmmmm
ben seni takipteyim vallaaa, şu an 1. şüphelimsinnn
Benim katilden ses yok hiç aktif olmayan birimi acepBende masaustu flnda yok telden devam mecburrr pf.. neyse moral bozmak yokkk nede olsa katilimden msj aldimmm
Kesinlikle şüpheli kısmına koymalısın beni
Benim katilden ses yok hiç aktif olmayan birimi acep
Beni anlattin suan canimmİnş canım gözlerim katılımın yolunda :)
senın ipucların neler canımben katilimi anında buldum of yaaaa hiç heyecanlı değil ki buuuuuuu
aaa kimki katilin whatsaptan buldun sanırımben katilimi anında buldum of yaaaa hiç heyecanlı değil ki buuuuuuu
ben katilimi anında buldum of yaaaa hiç heyecanlı değil ki buuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?