- 20 Mayıs 2014
- 600
- 339
- 108
isim listesi iş yerinde ki pc de yazılı canım
Tühhhhhhhhh....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim listesi iş yerinde ki pc de yazılı canım
ınsaALLAH kızlar herkesın Duasına ıhtıyacım var...Allahim insallahh nasip eder hayirlisiyla....
Günay'ın herkeseeee. Bugün çok işim var, yarın misafir gelecek. İnşallah yetiştirebilirim hazırlığımı.
günaydın kızlar erkencisiniz bakıyorum bugün![]()
belki öğrenmişindirEvet evet evetttt...günaydinnnnn...
Evden cikmadan belki bi ihtimal kurbanimi ögrenirim didimmmm![]()
ohh sen evdesin tabi güzel hazırlık yaparsın bende akşama gidince yapabildiğim kadar bir iki bişi yapcam. Benimde kahvaltıya arkadaşlarım gelecekGünay'ın herkeseeee. Bugün çok işim var, yarın misafir gelecek. İnşallah yetiştirebilirim hazırlığımı.
gün içinde sadece akşamları yA da sabah girebişliyorumiyiyizz canım senden naber yok gibisin buralardaaa![]()
canım çıkma bekle azıcıkgün içinde sadece akşamları yA da sabah girebişliyorum
iş yerinde bilg başına geçemiorum buaraalr..
ama yazdklarınıza bakıyprum :)
Sen halledersin tatlim yaaaakolay gelsinnnn...
ohh sen evdesin tabi güzel hazırlık yaparsın bende akşama gidince yapabildiğim kadar bir iki bişi yapcam. Benimde kahvaltıya arkadaşlarım gelecek
evet evet heycanla seni bekliyoruuzzz![]()
kesinlikle hele ki kilolarca alıyorsan ve araban yoksa çok zor :)Hanimlarrrr... cok yoruldum.. bu pazar isi zor yaa.. koptu kollarimmm..
yaaaa ne öğrendiniz???anaaa ben öğrendimkiiii :)
baanaa da gelmediiiiherkese yavaş yavaş gönderemeye başladım canım sana gelmesi lazım