2015 yılbaşı çekilişi

Merhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de:KK12:

kızllaarr katilimi öğrendıııımmm :KK71::-):KK72::rolleyes::KK8::KK5::KK5::KK5::KK5:
KİMMİŞŞ KİMMİŞ :)

Tünaydınlarrr herkes nasıl iyimiiii ? :KK51:
CANIM İŞ yerinde son saatler :)) bitsede evime gitsem diye heyecanlanırım :))

benimm kurbanımm nerdeymiş bakiiiimmmmm :-)
aaaa burda mıymış acabaaa nerdeymiş??
Merhaba kizlar cok giremedim dun bugun sinavim vardi maalesef yarinda sinavim var. Ama aklim kurbanima alicagim hediye de:KK12:
Allah kolaylık versin kuzum :) başarılaaaarrr

eeee nerde bu millettt :mad::mad::mad:
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa :KK53::KK53:

:)
nasıl soğukk bu havalarrr heryeree kar yagıyo bu Boluya yağmadı hala ilk buraya yağması lazım oysaa :KK53::KK53:
[/QUOTE
evet pantera arkadas havalar bırden soğudu yaaa ...sobayı kurmıcaktım bende guya ama üşüyünce mecburen kurduk .şimdi sıra kestanelerdeee

neeerdeee :))
ben buradayım..
buralar full yağmur...
bolu da gezilecek yerler görülecek mekanlar..kalıncak otel pansiyon hakkında bilgin varsaa öğrenebilir miyim??

Selam iyi akşamlarınız olsun kızlar :) Anca geldim sınavım süper geçti emeğimle 95 aldım çok mutluyum :) Sizler neler yapıyorsunuzz

Back
X