2015de hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

Ben bu ay pree speed jel kullanacağım doktora gidince soracağım salı günü bakalım adetimde bitsin ovulasyon ve o jel ile deneyeceğim bu ay Allah nasip ederse
selam...inş en kısa zamanda hamile kalırız.Dün test yaptım çok net olmamakla beraber ikinci çizgiyi gördüm.Şuan işteyim yarın sabah kan testi yaptıracağım.Bakalım sonuç ne olacak?????Merakla bekliyorum....

Canım gözün aydın hayırlıuğurlu olsun hamilesin :) kan da hcg 300 lerde çıkar Allah bize de nasip etsin dua et

Canım gözün aydın hayırlıuğurlu olsun hamilesin :) kan da hcg 300 lerde çıkar Allah bize de nasip etsin dua et
Ay inş yaaaa bakalım yarın yada en geç çarşamba belli olur.......Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah:)

ben de artık denemelere başlamak istiyorum ama eşim çok titizlikle korunuyor. 19'unda tatile gidicez. dönüşte bakarız diyor... yine de olabilir diye alkol almıyorum. ilaç kullanmıyorum. folik asit başladım. çok istiyorum benim de bebeğim olsun.

kızlar bende yavaş yavaş düşünmeye başladım ama burda okuduklarımdan etkilendim mi yoksa gerçekten istiyor muyum kafam karıştı.böyle düşününce mutlu oluyorum hamile kalmak istiyorum ama diğer taraftanda kafam allak bullak

ben de öyleydim. mantığım çok zor bişey yapma diyorken duygularım ve hormonlarım yap diyordu. şimdi mantığımı dinlemiyorum. Elbette ki Hak ne derse o olur. Mevlam neylerse güzel eyler.

ben de öyleydim. mantığım çok zor bişey yapma diyorken duygularım ve hormonlarım yap diyordu. şimdi mantığımı dinlemiyorum. Elbette ki Hak ne derse o olur. Mevlam neylerse güzel eyler.
aynen canım mantığımı dinlersem ömür boyu çocuk yapmam herhalde

inş yaaa...eğer istiyorsan hiç bekleme bence bir an çalışamalara devam...Çünkü hemen olmayabiliyor.Biz Nisan ayından beri sürekli deniyoruz.

Hakkımızda hayırlısı.Bende bugün test yaptırdım yarın sonucunu alacağı.Tarif edilemeyen duygular içerisindeyim.Bakalım sonuç ne olacak.....

Hakkımızda hayırlısı.Bende bugün test yaptırdım yarın sonucunu alacağı.Tarif edilemeyen duygular içerisindeyim.Bakalım sonuç ne olacak.....
canım gönlündekini versin inşallah mevlam sana,hayırlısı neyse o olsun inşallah.benim biraz sağlık sorunlarım var kilo vermem de lazım o yüzden daha birşey yok ama burdaki yazıları okuyunca bir an önce hamile kalmak istiyorum.

inş yaaa...eğer istiyorsan hiç bekleme bence bir an çalışamalara devam...Çünkü hemen olmayabiliyor.Biz Nisan ayından beri sürekli deniyoruz.
Hemen olmayabileceğini ben de biliyorum tatlım ama kocama anlatamıyorum. "yok yok hemen olur" diyor. :) Sabretmekten başka yapacak bişey yok. bir de sürekli şüphe içinde kalıyorum acaba hamile miyim? diye. kendimi dinliyorum sürekli. bu da çok can sıkıcı. Onun haberi yok yaşadıklarımdan. o rahat...

ayy çok merak ettim. bikere ben de yaşadım o duyguyu. inşallah hayırlı sonuç alırsın. akşama çıkması lazım normalde. ben öğleden sonra kan verdim akşam aldım sonucu.

ayy çok merak ettim. bikere ben de yaşadım o duyguyu. inşallah hayırlı sonuç alırsın. akşama çıkması lazım normalde. ben öğleden sonra kan verdim akşam aldım sonucu.
bayanlar,,,,,hamileyim:):):) hcg sonucu 643,8 çıktı.İki hafta sonra doktora gideceğim hem ozaman kadar kesede görünmüş olur Allahın izniyle....Allah isteyen herkese versin inşşş.....

bayanlar,,,,,hamileyim:):):) hcg sonucu 643,8 çıktı.İki hafta sonra doktora gideceğim hem ozaman kadar kesede görünmüş olur Allahın izniyle....Allah isteyen herkese versin inşşş.....
canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,darısı başımıza hayırlısıyla

ayy çok sevindim. Maşallah. sağlıkla doğsun inşallah. darısı başımıza :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı isteyen herkesin başına bizde şubattan beri korunmuyoruz ama bu ayda olmadı dua et bize de

Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı isteyen herkesin başına bizde şubattan beri korunmuyoruz ama bu ayda olmadı dua et bize de
Ederim canım ne demek allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla.İnş sende en kısa zamanda kalırsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…