2015de hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi sswd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kendi çapımda biseyler yapmaya çalışıyorum doğal sonuçta soğan bu hayıt suyunu da herkes kullanarak hamile kalmış bende 1 şişe içip deneyeceğim bişey kaybetmem herhalde bakalım

Ne tedavisi olcan canım hamile kalmaya yardımcı ilaçlar falan varmış onlardan verir belki doktor

Bende kendi çapımda biseyler yapmaya çalışıyorum doğal sonuçta soğan bu hayıt suyunu da herkes kullanarak hamile kalmış bende 1 şişe içip deneyeceğim bişey kaybetmem herhalde bakalım
dene bakalim ins isr yarar bende sorun olmadigi icin korkuyorum biri denemis herseyi yumurtaliklarini yakmis dr cok kizmis sorun belli olsa alip denerim ama hersey normal ken korkuyorum bekliycem en dogrusu bu sanirim sonra dr gel dedigjne gore var bi bildigi ilac tedavisine baslar

Canım bende de bir sorun yok zaten ama soğan suyunun yumurtaliklara ne gibi bir zararı olabilir ki doğal antibiyotik zaten herşey ilaç değil gibi bence doğal daha güzel bakalım bende değişikler güzel afadersin idrarimin rengi bile değişti temizledi iltihap falan daha da yapacağım bugün 6. Günüm daha 9 gün var bakalım o bitsin belki tekrar bi doktora giderim sonra hayıt suyunu içerim kardeşim benden 4 yaş küçük dün doktora gitmiş korunmayı bırakmış folbiol vermiş polikistik over var ama hamile kalmana engel değil ilk ay kalirsin demiş anlamadim

benim ar
benim arkadastada var ondan onada aynisini dedi doktor ama 1 bucuk yildir bekliyor

benim arkadastada var ondan onada aynisini dedi doktor ama 1 bucuk yildir bekliyor

Hadi ya bende çok şaşırdım zaten ama üstüne gitmedim olmaz demedim kıskanıyor diye düşünmesin diye hayırlısı olsun inşallah kalirsin dedim çok emin ilk ay kalacağından bakalım gorcez belki de kalır belli mi olur

ya hersey nasip isi benim yengem baglatmisti kordonlari acti 5. icin actrdiginda adetine 10 gun vardi ve adet olmadi 5. yi yapti kadin dogurgan masallah :)

kizlar benim yine moralim bozuldu niye olmuyor allahim ya hic olmazsa cok bozuk moralim cok

kizlar benim yine moralim bozuldu niye olmuyor allahim ya hic olmazsa cok bozuk moralim cok

Kiyamam yaa bozma morelini canım benim de olmuyor bizim gibi olan çok kimse var seni en iyi ben anlarım yasayanlar anlar bu durumu yani normalde kaçında regl olacaksın belki de olmuştur

Kiyamam yaa bozma morelini canım benim de olmuyor bizim gibi olan çok kimse var seni en iyi ben anlarım yasayanlar anlar bu durumu yani normalde kaçında regl olacaksın belki de olmuştur
yok.canm ya artk gun saymiycam gecen ay cok kotu duygular yasadim dusunki kocam bile umutlandi tedaviye basliycam olsun diye kurban dan sonra icim aciyo artik

yok.canm ya artk gun saymiycam gecen ay cok kotu duygular yasadim dusunki kocam bile umutlandi tedaviye basliycam olsun diye kurban dan sonra icim aciyo artik

Hele ben her ay adetim gecikiyor çok yıpratıcı bizde bu aydan sonra doktora gideceğiz büyük ihtimal ve benim ilk şubatta korunmayı bıraktık martta adet olmadım aile sağlığına gittim kan vermeye yaşlı bi erkek doktor bizim doktor izinliydi o baktı hcg 1.34 çıktı pozitif hayırlı olsun dedi eşimin surati aklından çıkmıyor o kadar sevindi ki salak adam gözü gormuyormus 134 sanmış hemşire yok deyince dünya başıma yıkıldı sonra her ay kan verdim internetten baktım sonuca gitmedim öğrendim eşim çok istiyor bende istiyorum ama o tek çocuk başka kardeşi de yok ve çok istiyor yine içim sıkıldı Allah herkese nasip etsin içinde bize de

sorma dokunsan agliycam daraldim allah yuzumuze baksin millet bebegini severken bile simdiden dokunuyor 2 3 yil olmazsa delirirrim heralde allahm ne olur yardim etsin birbirimize dua edelim kimin kime duasi kabul olur bilinmez allah buyuk

sorma dokunsan agliycam daraldim allah yuzumuze baksin millet bebegini severken bile simdiden dokunuyor 2 3 yil olmazsa delirirrim heralde allahm ne olur yardim etsin birbirimize dua edelim kimin kime duasi kabul olur bilinmez allah buyuk
sen nerde oturyorsun canm tanismadikta dogru durust

selam bayanlar dün benim eltim doğum yaptı erkek çocuk 4,200 kg doğdu.Kasım ayında evlendi evlendiği gibi hamile kaldı.....Bende 3 senedir korunduğum için şimdi her ay bekliyoruz allahım bizede nasip etsin en kısa zamanda anne olmayı....İki kere doktora gittim herşey normal dedi bir sene beklememiz gerekiyormuş.oyyy oyyy ne olcak bilmem.....

Maşallah çok iyi doğmuş darısı bize canım nasıl korundun 3 yıl hap mi

Merhaba bayanlar,herhangi bir gelişme yok mudur?Ben bugün test alacağım ve yarın yapıcam......Kasığımda batma var gerçi adetimede bir iki gün var....Bakalım hayırlısı ne olacak.Sizinle paylaşırım artık......

Merhaba bende de kasikta batma vardı iki gündür bugünde hasta olmam gerekti ama gebelik yok malesef ben salı günü doktora gideceğim tekrar çok morelim bozuk kaç ay oldu nerdeyse 1 yıl sorun yok ama olmuyor anlamadım ve bu ay ovulasyon da takip ettik bende de iki gündür kasikta batma ve şişkinlik vardı kendimi gerdim herhalde gaz sancısı olmuş :) bi an umitlenmistim

B
Ben bu ay pree speed jel kullanacağım doktora gidince soracağım salı günü bakalım adetimde bitsin ovulasyon ve o jel ile deneyeceğim bu ay Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…