Kızlar ben hamile miyim nolur bi bakın Allah Aşkın'a
Kızlar ben hamile miyim nolur bi bakın Allah Aşkın'a
Kan testi yaptırdım pozitif. Rabbim şu mübarek günde herkesin kucağına bebeğini almayı nasip etsin.
Bu ay artık iyi haberler gelsin inşallah herkesten yaa. Ay canım umarım hamilesindir ya
Kızlar ben vajinusmus hastası idim yaklaşık iki ay bunla mücadele verdim. Iliskiye giremedim. Yine burdan arkadaşlar ve psikolog sayesinde yendim o illeti. Yaklaşık dört aydırda hamile kalmaya çalışıyorum. Gecen ay da adetim gecikti ama hamile değildim cok üzüldüm cok Ağladım. Ben normalde ilişkiden sonra epey kalkmadan yatıyordum ama Ramazan Dolayısı ile pek yatamadım da. Ama gün aşırı beraberlik yaşadık.
Yok vitamin falan kullanmadı. Yalnız şunu Söyleyeyim. Sahurda da iftarda da incir yedim öyle yoğun olarak değil de bir incir falan. Ilişkiyi de bir gün yaptık bir gün dinlendik. Bazen o da olmadı. Üst üste aynı gün yaptığımız da oldu.Bende kalkmiyorum ama farketmiyor demek ki olacağı varsa oluyor bizde ramazan da pek ilsikiye giremedik bu ay zaten hasta oldum doğal olarak bugün yikandim bitti bakalım başlarız bizde inşallah olur gün aşırı derken her gün mu 2 günde bir mi canım esin ilaç vitamin falan kullandı mi benim eşim kullanmıyor bende acaba spermleri canlı değil mi diye düşünüyorum adamı daralttim bu ara senin adına çok sevindim bize de dua et napalim önerilerini şöyle
Yok vitamin falan kullanmadı. Yalnız şunu Söyleyeyim. Sahurda da iftarda da incir yedim öyle yoğun olarak değil de bir incir falan. Ilişkiyi de bir gün yaptık bir gün dinlendik. Bazen o da olmadı. Üst üste aynı gün yaptığımız da oldu.
canm gozun aydin darisi basimiza :)Kan testi yaptırdım pozitif. Rabbim şu mübarek günde herkesin kucağına bebeğini almayı nasip etsin.
ic bakalim balim ise yararsa yapicam ama ben oyle seyler denemeye korkuyorum kimsi yumurtayi buyutuyor e bide senin buyuyorsa normalde sorun oluyo iste ozaman .
hayirlisi ya hakkimizda umudumuzu kaybetmeyelim bi arkadasim evliydi 4 yildir hatta 5 oldu yeni hamile kaldi allah bagislasin ama is lafa geldimi ay ben 5 bitmeden bile istemiyordum demiyormu ozamn iste seytan diyo patlat suratina yalana ne gerek varya istiyorsan istyorum ha bide hamilesin artik yani ey allahim allah buyuk bakar bizimde yuzumuze insallah.
selam..banada bayramda sorup duruyorlar.bende daha düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum insan sinir oluyor gerçekten....Hakkımızda hayırlısı hepimizin...bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun....Sorma bayramda hele bana herkes olmuyor mu olmuyor mu sinir oldum morelim çok bozuk kardeşimde korunmayi bırakmış oda hamile kalcak 4 yaş küçük bendensoğan suyunun yumurta büyüttüğünü bilmiyordum şimdi mecit efendi hayıt suyu sipariş ettim internetten soğan bitsin ona baslayacagim ne yapayım mecbur inşallah çare olur
selam..banada bayramda sorup duruyorlar.bende daha düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum insan sinir oluyor gerçekten....Hakkımızda hayırlısı hepimizin...bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun....
Sorma canım ya benim istediğimi bildikleri için herkes olmuyor mu diye acınası bir suratla sordu çok üzüldüm insanın psikolojisi cidden etkileniyor babanem hele yaki vur olmuyor yasin geçti ondan dedi28 yaş geçmiş oluyor demek ki o 15 de hamile kalıp 16 da babamı doğurduğu için
hayirlisi olsun bebegim ne diyim 3 4 ay sonra dr gidip tedaviye basliycam suan etrafimda cocugu olmayan 5 kisi var en son evlenen benim ama yinede cok bozuk psikolojimSorma canım ya benim istediğimi bildikleri için herkes olmuyor mu diye acınası bir suratla sordu çok üzüldüm insanın psikolojisi cidden etkileniyor babanem hele yaki vur olmuyor yasin geçti ondan dedi28 yaş geçmiş oluyor demek ki o 15 de hamile kalıp 16 da babamı doğurduğu için
hayirlisi olsun bebegim ne diyim 3 4 ay sonra dr gidip tedaviye basliycam suan etrafimda cocugu olmayan 5 kisi var en son evlenen benim ama yinede cok bozuk psikolojimzamani var demekki ne diyim doktorun lafini aklima getirip avunuyorum arada bekle kendiligen hamile kalirsin dedi muayeneden sonra bekliyorum iste bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?