- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
Üç ay falan oldu. Aslında beş aylık Evliyim. Vajinusmus problemim vardı cok şükür ondan kurtuldum. Iki buçuk aydır da Korunmasız birliktelik yasıyoruz. Bebek de istiyorum lakin olmadı. Doktora da görünmedim.Benim düzensizlik için bakıldı ama normal çıktı devlet hastanesi yapar ama reglin gunuyle randevu gününü denk getirmen lazım belki de gerek görülmez sana düzensizlik yoksa kaç aydır olmuyor senin
Canım daha erken bizde 4 şubattan beri korunmuyoruz nerdeyse 5 ay olcak ışte daha olmadı benim adetim duzensizdi ondan gittim doktora her ay kan vermekten bıktım çünküÜç ay falan oldu. Aslında beş aylık Evliyim. Vajinusmus problemim vardı cok şükür ondan kurtuldum. Iki buçuk aydır da Korunmasız birliktelik yasıyoruz. Bebek de istiyorum lakin olmadı. Doktora da görünmedim.
Deneyimim olmasa da okuduğum kadarı ile silik çıkması yeterli. Çünkü b-hcg salgısı en son idrara geçiyor. O Yüzden idrardaki ORANI az olduğundan silik çıkıyor.Gunaydin kizlarr bisey sorucam aslinda biraz olsun bu konularda tecrubeliyim ama sizin cvplarinizida bekliyorum bu ay bebis icin calismalar taptik reql donemine daha 4 5 gun var dayanmayip test yaptim kizimdada bole yapmistim 2. Cizgi silik cikti hamileyimdir dimi 4 5 gun daha zamanim oldugu icin tam kirmizi olmuyodur gercekten cok heycanlandim Allah nasip ederse 2.bebisim geliyoo
Ben bi sıkıntı olup olmadığını da bilmiyorum. Doktor sadece Güldü ben gittiğimde ultrasonla baktıCanım daha erken bizde 4 şubattan beri korunmuyoruz nerdeyse 5 ay olcak ışte daha olmadı benim adetim duzensizdi ondan gittim doktora her ay kan vermekten bıktım çünkü
hormonlarda sorun var dedik oda yok yaz geçsin kafamızı bi rahatlatalim bakalım olmadı eşim gidecek
Hsg nedir arkadasım.kizlar bende 6 aydir evliyim hic korunmadim ama hala nasip olmadi ben 3. ayda dr gtmistim kucuk pembe bir yalanla 8 aydr olmuyo dedimki arastrsinlar yoksa kafayi yiycektim hormonlar vs bakildi hersey cok iyi dedi bekle hamile kalirsin dedi 3 ay gecti hala yok arada uykularim kaciyo ya hic olmazsa diye 2 3 ay daha bekleyip hsg cektircem hatta dun baska dr gttim oda bekle dedi stresten olucem ama zaten 6 aydir olmuyosa bi sorun var demek degilmi
Gunaydin kizlarr bisey sorucam aslinda biraz olsun bu konularda tecrubeliyim ama sizin cvplarinizida bekliyorum bu ay bebis icin calismalar taptik reql donemine daha 4 5 gun var dayanmayip test yaptim kizimdada bole yapmistim 2. Cizgi silik cikti hamileyimdir dimi 4 5 gun daha zamanim oldugu icin tam kirmizi olmuyodur gercekten cok heycanlandim Allah nasip ederse 2.bebisim geliyoo
kizlar bende 6 aydir evliyim hic korunmadim ama hala nasip olmadi ben 3. ayda dr gtmistim kucuk pembe bir yalanla 8 aydr olmuyo dedimki arastrsinlar yoksa kafayi yiycektim hormonlar vs bakildi hersey cok iyi dedi bekle hamile kalirsin dedi 3 ay gecti hala yok arada uykularim kaciyo ya hic olmazsa diye 2 3 ay daha bekleyip hsg cektircem hatta dun baska dr gttim oda bekle dedi stresten olucem ama zaten 6 aydir olmuyosa bi sorun var demek degilmi
rahim filmi canim bazen tupler kapali olabiliyormus ay ne biliyjm ya taktikca kafayi yiycek gibi oluyorumCanım bende doktora 6 aydır korunmuyoruz dedim aynen senin dediğin gibi 4 şubattan beri korunmuyoruz ama bakılsın sorun varsa diye birde adet duzensizligim olduğu için hormonlar normal hamile kalmak için uygun dedi herşey normal kist falan yok rahim uygun ama olmuyorhsg ne demek canım ben bilmiyorum onu inşallah Allah isteyen herkese nasip eder içinde bana da
hsg rahim filmi tupler kapalimi acik mi diye bakiliyorHsg nedir arkadasım.
Hii ben bilmiyordum onu aynen bende aynı durumdayım üstüne düştükçe olmuyor herhalde milleti duyuyorum korunarak hamile kalıyor anlamadım neden olmuyor Allah bize de nasip eder inşallah canımrahim filmi canim bazen tupler kapali olabiliyormus ay ne biliyjm ya taktikca kafayi yiycek gibi oluyorum
aynen oyle sennle ayniyz bak bende ocagin sonunda saldim kendimi bebek olsun diye ama hala olmadi bu ayda tutmazsa 6 ay olucak hayirlisi 1 ay korundum sadece sonra akisina biraktm benimle evlenene uc arkadasim.var ucude hamile dusunebiliyomusun
evet canm 26 yasindayim bayrmapasada oturuyorm bugun yumurtlama gunumdu denedik yine zatrn 2 gunde bir oluyor duzenli olarak ama artik nasip daha zamani var demekki inan suan olup olmamasi degil ilerde olmamasindan korkuyorumyoksa en guzeli 1 yildan sonra dusunmek ama istedik ve bekliyoruz hayirlisi dusunki herkese korunuyotuz diyoruz ki sirf sorup durmasinlar kayinvalidemlerde dahil 2 yil dusunmuyoruz diye biliyorlar
Evet canım adet düzensizliği için gitmiştim hormonlarda da bişey yok ama 1 aylık bir tedavi yapalım dedi duphastonu reglin 15. Günü yani bugün başladım ışte 10 gün sonra bitecek sabah akşam 20 tane var içinde o bitince 5 gün sonra regl ol cam ama inşallah olmamo ilaci doktorunmu verdi canm.ne ise yariyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?