2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Kızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor
Canimmm degerlerin kat kat artar insallahhh..dualarimiz seninleee. Darisi bize olsunnn

Kizlarrr. Tup bebek tedavisine basladim pazartesi gunu. Bugun e2 degerim 933. Pzt gunu kontrole gidecegim tekrar. 15_20 ye yakin folikul var galiba. En buyugu 8 mm.

Kızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor
benim de 13.8 di 2 gün sonra 17.6 olumlu mu sana doktor şu durumda hamilesin dedi mi

benim de 13.8 di 2 gün sonra 17.6 olumlu mu sana doktor şu durumda hamilesin dedi mi
Doktorum hamilesin dedi ama böyle düşük başlayan değerler kimyasal hamilelik olabilirmiş,o nedenle 2 gün sonra tekrar bakarız katlanması lazımmış,yani düşük olması değil önemli olan katlanarak artması gerekiyor cnm,hakkımızda hayırlısı,bu da bizim sınavımız...

ben de yarın test yapıcam tekrar. yüzüm bi gülmedi değerlerimiz inş katlanır çok korkuyorum bir haftadır

Arkadaslar kacinci gun embriyosu daha iyi oluyo. 3.gun mesela nasil???
5. güne dayanan embriyolar iyi oluyor tabi onlarda kalitelerine göre içinde ayrılıyor. 3. gün embriyosu 5. güne de gidebilir laboratuvar ortamında. ama öledebilir. riske atmamak için embriyo sayısı azsa 3. gün transferi yapabiliyorlar. ama 3. gün embriyosu hücre sayısına göre kalitelendiriliyor diye biliyorum.

Aynen adet olacakmışım gibi belirtiler var dünden beri,kasık ağrısı,bel ağrısı,kabızlık vardı hafif o da geçti,göğüslerde tık yok,beta hcg 14,5 offf çıldıriciimm:)

Hayirli haberlerle gelin kizlar insallahh.
Ayyy cok merak ediyorum, kacinci gun transfer yapildi sizlere

kızlar benim sonucum negatif malesef. çok üzüldüm. ama allahın bir bildiği vardır elbet. bir iki ay içinde dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. alıştım artık negatif sonuç almaya bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…