Canimmm degerlerin kat kat artar insallahhh..dualarimiz seninleee. Darisi bize olsunnnKızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor
benim de 13.8 di 2 gün sonra 17.6 olumlu mu sana doktor şu durumda hamilesin dedi miKızlar sonucum Beta hcg 14,5 Cumartesi tekrar bakılacak artma olursa gebelik devam edebilirmiş,azalırsa da biyokimyasal gebelikmiş...yani hala belirsizlik devam ediyor
Doktorum hamilesin dedi ama böyle düşük başlayan değerler kimyasal hamilelik olabilirmiş,o nedenle 2 gün sonra tekrar bakarız katlanması lazımmış,yani düşük olması değil önemli olan katlanarak artması gerekiyor cnm,hakkımızda hayırlısı,bu da bizim sınavımız...benim de 13.8 di 2 gün sonra 17.6 olumlu mu sana doktor şu durumda hamilesin dedi mi
Haydi bakalım kolay gelsin bol şans :)Kizlarrr. Tup bebek tedavisine basladim pazartesi gunu. Bugun e2 degerim 933. Pzt gunu kontrole gidecegim tekrar. 15_20 ye yakin folikul var galiba. En buyugu 8 mm.
ben de yarın test yapıcam tekrar. yüzüm bi gülmedi değerlerimiz inş katlanır çok korkuyorum bir haftadırDoktorum hamilesin dedi ama böyle düşük başlayan değerler kimyasal hamilelik olabilirmiş,o nedenle 2 gün sonra tekrar bakarız katlanması lazımmış,yani düşük olması değil önemli olan katlanarak artması gerekiyor cnm,hakkımızda hayırlısı,bu da bizim sınavımız...
5. güne dayanan embriyolar iyi oluyor tabi onlarda kalitelerine göre içinde ayrılıyor. 3. gün embriyosu 5. güne de gidebilir laboratuvar ortamında. ama öledebilir. riske atmamak için embriyo sayısı azsa 3. gün transferi yapabiliyorlar. ama 3. gün embriyosu hücre sayısına göre kalitelendiriliyor diye biliyorum.Arkadaslar kacinci gun embriyosu daha iyi oluyo. 3.gun mesela nasil???
off bende şimdi kan verdim sonucu merakla beklemekteyim. güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben de yarın test yapıcam tekrar. yüzüm bi gülmedi değerlerimiz inş katlanır çok korkuyorum bir haftadır
bende kan verdim sonucu bekliyorum işlh herkez mutlu haberler alır ...off bende şimdi kan verdim sonucu merakla beklemekteyim. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bize sonucunu bildir cnm,güzel sonucunu bekliyoruzoff bende şimdi kan verdim sonucu merakla beklemekteyim. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Sonucunu merakla bekliyoruz,hadi inşallah:)bende kan verdim sonucu bekliyorum işlh herkez mutlu haberler alır ...
Eğer az embriyo oluşmuşsa riske atmamak için 3. Gün transfer,ama tabi ki 5. Güne kadar dayanmışsa çok daha yüksek ihtimal veriyorlarArkadaslar kacinci gun embriyosu daha iyi oluyo. 3.gun mesela nasil???
Bana 3. Gün embriyosu 2 tane 8 ve 6 hücreli transfer edilmiştiHayirli haberlerle gelin kizlar insallahh.
Ayyy cok merak ediyorum, kacinci gun transfer yapildi sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?