- 16 Ocak 2015
- 3
- 6
- 3
- 46
5. gün embriyosuydu ve 2 embriyo transffer edildi ileri hareketli sperm yoktu bizdeFatihmehmet ve momentooo kardeslerimm oncelikle hayirli olsun tekrar. Kacinci gun transferinizdi ve kac embriyo transfer edildi? Bir de sizdeki sorun neydi yawbiliyorum cok soru oldu, bizlere de dua edin nolur
Sağol canm henüz Gönül rahatlığı ile hamileyimmm diyemiyorum herşey değerimin düzenli yükselmesine bağlı,benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi,yaşım 37,ciddi bir problem yok aslında eşimde spermlerin hareketinde biraz problem var,benim de tüm ilaçlara rağmen sadece 7 yumurtam toplanabildi,3 ü döllendi,2 si transfer edildi(8 ve 6 hücreli)Inan burdaki herkese kendimle birlikte dua ediyorum,olumlu sonuçları okudukça umutlanıyorum..Fatihmehmet ve momentooo kardeslerimm oncelikle hayirli olsun tekrar. Kacinci gun transferinizdi ve kac embriyo transfer edildi? Bir de sizdeki sorun neydi yawbiliyorum cok soru oldu, bizlere de dua edin nolur
üzülme demek Saçma ama Hayırlısı olsun Berna pes etmiyoruz di mi.?hep diyorum bir gün burdaki herkes anne olacak,zamanı gelince..Merhaba canım öncelikle iyi temennilerin icin cok sgl ,bana güç ve moral verdi gercekten .olumsuz sonucu alınca cok uzuldum ve o günden sonra hic elim gitmedi foruma girmeye.simdi girdim ve yazdıklarını görünce mutlu oldum .umarim hersey dediğin gibi gerçekleşir .rabbim o sabırsızlıkla hasretini çektiğimiz yavruları bir an once hayırlısıyla nasip eder .dualarim hepimize ...
Sakin ve Sabırlı olacaksın seni mutlu eden şeyleri yaparak oyalayacaksın,bol şans:)Kızlar selam, bana geçtiğimiz cmt transfer yapıldı. Sadece bir embriyo. 2. Gününde tranfer edildi. Bugün 7. Günündeyim, 5 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyor ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun
Tabiki canım , bir sabır sinavindayiz ve yılmadan ümidimizi kaybetmeden devam etcez.ama biraz ara verip hem beynimi hem vücudumu dinlendiricem .sonrasinda bismillah deyip kaldığım yerden devam edicim .sizlerede bu yolda bol şans diliyorum ,sevgiler :)üzülme demek Saçma ama Hayırlısı olsun Berna pes etmiyoruz di mi.?hep diyorum bir gün burdaki herkes anne olacak,zamanı gelince..
Ooooo masallahhh , iyi pozitifligin daim olur canim. Sen de sorun yokmus ozmn. Bende de yumurta tembelligi var ilacla buyuyup olgunlasiyor hep. Canim insallah allah im saglikla kucaginiza almayi da nasip eder. Tebrikler.. massalllahhhhh5. gün embriyosuydu ve 2 embriyo transffer edildi ileri hareketli sperm yoktu bizde
insallah bi sorun yoktur bebiste insallah seninledir.. dua etDün akşam yediğim birşeyden zehirlendim galiba sabaha kadar kusma ishal oldu,hiç uyuyamadımbirazdan kan vermeye gidicem bakalım bebiş benimle mi?:))bu zehirlenme inşallah ona zarar vermemiştir.
evet canim saatini aksatma ayni saatlerde vurdur..Herkese gunaydin. Aklima bi sey takildi, progeston igneleri hep ayni zamanda mi yapmak lazim ?
Aaa bunu ogrenmem iyi oldu. Benim transferime daha var ama toplama islemi yapildi. Cok tesekkurlerevet canim saatini aksatma ayni saatlerde vurdur..
amin canım ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve çok zormuş Aallahım tekrar göstermesin inş burada herkes olumlu sonuçlar alırOoooo masallahhh , iyi pozitifligin daim olur canim. Sen de sorun yokmus ozmn. Bende de yumurta tembelligi var ilacla buyuyup olgunlasiyor hep. Canim insallah allah im saglikla kucaginiza almayi da nasip eder. Tebrikler.. massalllahhhhh
Evet cnm aynı saatte olman LazımHerkese gunaydin. Aklima bi sey takildi, progeston igneleri hep ayni zamanda mi yapmak lazim ?
Cok tesekkur ederimmmmm . Ayy psikolojim bozuldu resmenEvet cnm aynı saatte olman Lazım
Bende de olmuştu ama sürekli değil ara ara ve son 3 gün adet sancısına benzer bir Ağrı vardı hala da var bugün 14. Günüm:)selamlar ben aranıza yeni katıldım şimdi üye oldum.Allah herkezin emeğini boşa çıkarmasın inş.bende 4.tüp denememi yaptırdım.bugun saat 3 te 12.güne giriyorum ve betahcg testimin günü yarın.ama zaman hiç geçmek bilmiyor.bu gün yaptırsammı yaptırmasammı diye kendimle mücadele veriyorum :) .bir sorum olacak sizlere benim tıransferin ilk gününden bu güne kadar bel ağrım var sizce bu neye işarettir :
14.günün sonucun ne çıktı senin canım.Bende de olmuştu ama sürekli değil ara ara ve son 3 gün adet sancısına benzer bir Ağrı vardı hala da var bugün 14. Günüm:)
Bekliyorum 1 saate belli olacak14.günün sonucun ne çıktı senin canım.
hadi insallah pozitif sonuc la gelirsin insallahBekliyorum 1 saate belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?