2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Kızlar selam, bana geçtiğimiz cmt transfer yapıldı. Sadece bir embriyo. 2. Gününde tranfer edildi. Bugün 7. Günündeyim, 5 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyor ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun

Fatihmehmet ve momentooo kardeslerimm oncelikle hayirli olsun tekrar. Kacinci gun transferinizdi ve kac embriyo transfer edildi? Bir de sizdeki sorun neydi yaw biliyorum cok soru oldu, bizlere de dua edin nolur
5. gün embriyosuydu ve 2 embriyo transffer edildi ileri hareketli sperm yoktu bizde

Fatihmehmet ve momentooo kardeslerimm oncelikle hayirli olsun tekrar. Kacinci gun transferinizdi ve kac embriyo transfer edildi? Bir de sizdeki sorun neydi yaw biliyorum cok soru oldu, bizlere de dua edin nolur
Sağol canm henüz Gönül rahatlığı ile hamileyimmm diyemiyorum herşey değerimin düzenli yükselmesine bağlı,benim 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi,yaşım 37,ciddi bir problem yok aslında eşimde spermlerin hareketinde biraz problem var,benim de tüm ilaçlara rağmen sadece 7 yumurtam toplanabildi,3 ü döllendi,2 si transfer edildi(8 ve 6 hücreli)Inan burdaki herkese kendimle birlikte dua ediyorum,olumlu sonuçları okudukça umutlanıyorum..

üzülme demek Saçma ama Hayırlısı olsun Berna pes etmiyoruz di mi.?hep diyorum bir gün burdaki herkes anne olacak,zamanı gelince..

Sakin ve Sabırlı olacaksın seni mutlu eden şeyleri yaparak oyalayacaksın,bol şans:)

üzülme demek Saçma ama Hayırlısı olsun Berna pes etmiyoruz di mi.?hep diyorum bir gün burdaki herkes anne olacak,zamanı gelince..
Tabiki canım , bir sabır sinavindayiz ve yılmadan ümidimizi kaybetmeden devam etcez.ama biraz ara verip hem beynimi hem vücudumu dinlendiricem .sonrasinda bismillah deyip kaldığım yerden devam edicim .sizlerede bu yolda bol şans diliyorum ,sevgiler :)

5. gün embriyosuydu ve 2 embriyo transffer edildi ileri hareketli sperm yoktu bizde
Ooooo masallahhh , iyi pozitifligin daim olur canim. Sen de sorun yokmus ozmn. Bende de yumurta tembelligi var ilacla buyuyup olgunlasiyor hep. Canim insallah allah im saglikla kucaginiza almayi da nasip eder. Tebrikler.. massalllahhhhh

Dün akşam yediğim birşeyden zehirlendim galiba sabaha kadar kusma ishal oldu,hiç uyuyamadımbirazdan kan vermeye gidicem bakalım bebiş benimle mi?:))bu zehirlenme inşallah ona zarar vermemiştir.

Dün akşam yediğim birşeyden zehirlendim galiba sabaha kadar kusma ishal oldu,hiç uyuyamadımbirazdan kan vermeye gidicem bakalım bebiş benimle mi?:))bu zehirlenme inşallah ona zarar vermemiştir.
insallah bi sorun yoktur bebiste insallah seninledir.. dua et

Ooooo masallahhh , iyi pozitifligin daim olur canim. Sen de sorun yokmus ozmn. Bende de yumurta tembelligi var ilacla buyuyup olgunlasiyor hep. Canim insallah allah im saglikla kucaginiza almayi da nasip eder. Tebrikler.. massalllahhhhh
amin canım ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve çok zormuş Aallahım tekrar göstermesin inş burada herkes olumlu sonuçlar alır

selamlar ben aranıza yeni katıldım şimdi üye oldum.Allah herkezin emeğini boşa çıkarmasın inş.bende 4.tüp denememi yaptırdım.bugun saat 3 te 12.güne giriyorum ve betahcg testimin günü yarın.ama zaman hiç geçmek bilmiyor.bu gün yaptırsammı yaptırmasammı diye kendimle mücadele veriyorum :) .bir sorum olacak sizlere benim tıransferin ilk gününden bu güne kadar bel ağrım var sizce bu neye işarettir :

Bende de olmuştu ama sürekli değil ara ara ve son 3 gün adet sancısına benzer bir Ağrı vardı hala da var bugün 14. Günüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…