- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
Moral bozmak yok,her şerde bir hayır vardır vakti gelince olacak..kızlar benim sonucum negatif malesef. çok üzüldüm. ama allahın bir bildiği vardır elbet. bir iki ay içinde dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. alıştım artık negatif sonuç almaya bu arada.
çok üzüldüm canım Allah sabır versin. ne kadar zor negatif sonuç almak bende 2 defa yaşadım. Rabbim nasip etsin inşallah.kızlar benim sonucum negatif malesef. çok üzüldüm. ama allahın bir bildiği vardır elbet. bir iki ay içinde dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. alıştım artık negatif sonuç almaya bu arada.
çok şükür katlandı 34 e yükseldi sen aldın mu sonuçoff bende şimdi kan verdim sonucu merakla beklemekteyim. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
benim de 13.6 sonra 17 ydi 36 ya çıktı çok şükürAynen adet olacakmışım gibi belirtiler var dünden beri,kasık ağrısı,bel ağrısı,kabızlık vardı hafif o da geçti,göğüslerde tık yok,beta hcg 14,5 offf çıldıriciimm:)
çok üzüldğm pes etmek yok ama olacak inşallah ben inanıyorumkızlar benim sonucum negatif malesef. çok üzüldüm. ama allahın bir bildiği vardır elbet. bir iki ay içinde dondurulmuşlarla tekrar denemeyi düşünüyorum. alıştım artık negatif sonuç almaya bu arada.
Çook sevindim,benim için de umut oldu valla bir daha ne zaman bakılacak ??benim de 13.6 sonra 17 ydi 36 ya çıktı çok şükür
Doktorun olumlu buldu mu bu sonucuÇook sevindim,benim için de umut oldu valla bir daha ne zaman bakılacak ??
evet hamilesin dedi son kez pazar bakılacak 10 gün sonra da keseyi görcez inşallah dediDoktorun olumlu buldu mu bu sonucu
Ayyy harika ben de yarın baktırıcam inşallah senin gibi artmıştırevet hamilesin dedi son kez pazar bakılacak 10 gün sonra da keseyi görcez inşallah dedi
ben de ilk 2 ye katlamayınca çok üzüldüm kimyasal gebelik mi dedim ama herkesin değeri farklı başlıyormuş katlaması da değişiyormuş 5-71 arası ranj çok yüksek diyor korkacak bişiy yok diyorÇook sevindim,benim için de umut oldu valla bir daha ne zaman bakılacak ??
inşallah yaaa inşallah bu yaşadıklarımız çok zor Rabbim yardım etsinAyyy harika ben de yarın baktırıcam inşallah senin gibi artmıştır
Aslında hamileyim beta hcg 14,5 çıktı yani düşük,yarın 2 ye katlanmışsa gebelik devam ediyo demektir,düşmüşse gebelik sonlanırmış,genelde50 lerle başlıyorlar çünküMementooo bi an senin hammile oldugunu dusundum nedense. Yarin insallah hayirli haberler alacagiz sendennn, umutluyummmm
Canım bana ofis histereskopi yapıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Inşallah bir dahakine pozitif olur.iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. bu arada doktorla görüştüm ara vermeden dondurulmuşla tekrar tedavi yapacağını söyledi. bu şekilde şansım daha yüksekmiş. tabi bunun öncesinde histeroskopi yapacağını söyledi. doğrusu umutlar bitmiyor ama histeroskopi olayından korktum doğrusu. daha önce yaptıran varmı histeroskopi. bugün doktorum 9 kişiden test sonucu aldığını yedisinin pozitif olduğunu söyledi. yani şansız iki kişinin içindeyim. neyse herşeyde bir hayır vardır. umarım sizlerde en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Merhaba canım öncelikle iyi temennilerin icin cok sgl ,bana güç ve moral verdi gercekten .olumsuz sonucu alınca cok uzuldum ve o günden sonra hic elim gitmedi foruma girmeye.simdi girdim ve yazdıklarını görünce mutlu oldum .umarim hersey dediğin gibi gerçekleşir .rabbim o sabırsızlıkla hasretini çektiğimiz yavruları bir an once hayırlısıyla nasip eder .dualarim hepimize ...bernacım çok üzüldüm gerçekten. ama eminim bu üzüntü çaba ve emeğinin allah katında bir mükafatı vardır. bak sana okuduğum kitaptan bazı cümleler yazacağım.
''Dua eden için allahın çareleri bitmez. Allah izin vermezse en basit çözümü bulamazsınız. Allah dilerse en akla hayale gelmez çareyi keşfedersiniz. Öncelikle allah bir duaya hiç karşılık vermeyecekse onu asla yaptırmaz.''
Canım umarım tez zamanda hayırlısıyla allah seni bebişlerine kavuştursun. Ben senin hamiş haberini duymayı çok istiyorum buradan. bu ay değil ama bir sonraki yada bir sonraki ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?