2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Moral bozmak yok,her şerde bir hayır vardır vakti gelince olacak..

çok üzüldüm canım Allah sabır versin. ne kadar zor negatif sonuç almak bende 2 defa yaşadım. Rabbim nasip etsin inşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. bu arada doktorla görüştüm ara vermeden dondurulmuşla tekrar tedavi yapacağını söyledi. bu şekilde şansım daha yüksekmiş. tabi bunun öncesinde histeroskopi yapacağını söyledi. doğrusu umutlar bitmiyor ama histeroskopi olayından korktum doğrusu. daha önce yaptıran varmı histeroskopi. bugün doktorum 9 kişiden test sonucu aldığını yedisinin pozitif olduğunu söyledi. yani şansız iki kişinin içindeyim. neyse herşeyde bir hayır vardır. umarım sizlerde en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

çok üzüldğm pes etmek yok ama olacak inşallah ben inanıyorum

Çook sevindim,benim için de umut oldu valla bir daha ne zaman bakılacak ??
ben de ilk 2 ye katlamayınca çok üzüldüm kimyasal gebelik mi dedim ama herkesin değeri farklı başlıyormuş katlaması da değişiyormuş 5-71 arası ranj çok yüksek diyor korkacak bişiy yok diyor

Mementooo bi an senin hammile oldugunu dusundum nedense. Yarin insallah hayirli haberler alacagiz sendennn, umutluyummmm

Mementooo bi an senin hammile oldugunu dusundum nedense. Yarin insallah hayirli haberler alacagiz sendennn, umutluyummmm
Aslında hamileyim beta hcg 14,5 çıktı yani düşük,yarın 2 ye katlanmışsa gebelik devam ediyo demektir,düşmüşse gebelik sonlanırmış,genelde50 lerle başlıyorlar çünkü

Canım bana ofis histereskopi yapıldı. Hiç bir sıkıntı olmadı. Inşallah bir dahakine pozitif olur.

Fatihmehmet ve momentooo kardeslerimm oncelikle hayirli olsun tekrar. Kacinci gun transferinizdi ve kac embriyo transfer edildi? Bir de sizdeki sorun neydi yaw biliyorum cok soru oldu, bizlere de dua edin nolur

Merhaba canım öncelikle iyi temennilerin icin cok sgl ,bana güç ve moral verdi gercekten .olumsuz sonucu alınca cok uzuldum ve o günden sonra hic elim gitmedi foruma girmeye.simdi girdim ve yazdıklarını görünce mutlu oldum .umarim hersey dediğin gibi gerçekleşir .rabbim o sabırsızlıkla hasretini çektiğimiz yavruları bir an once hayırlısıyla nasip eder .dualarim hepimize ...

Tüm sonuç bekleyenler insallah pozitif olur rabbim hakkimizda hayirlisinu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…