Canım duyduğum kadarıyla dondurulmuşla hamile kalma olasılığı daha fazlaymış,rahim dinlenmiş oluyormuş,ilaçlar Rahmi yoruyor çünkü.kızlar ilk denemem olumsuz sonuçlandı.sorun eşimdeydi.şimdi dondurulmuşlarla dewam edicez.bu durumdada olup olumlu sonuç alınan var mı.cwplarınızı bekliyorumm
amin inşa
herseyin hayırlısı bizede yazın sonucunu inşallah hepbirlikte sevinirizamin inşallah Allah yazmıştır
hadi hayirlisi canim. bize umut olur insallah cok sevindim..Cok sukur degerim 260,lara cikti Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir hepimize hayirli saglikli evlatlar naslip eder
Çooook sevindim cnm Allah tamamına erdirsin ben de yarın tekrar kan vericem bakalım..Cok sukur degerim 260,lara cikti Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir hepimize hayirli saglikli evlatlar naslip eder
Amiiin hepimiz sonunda kavusuruz bebislere insallahcok sagolunhadi hayirlisi canim. bize umut olur insallah cok sevindim..rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
İnsallah cok guzel sobuclar gelir ben hep kotu haber bekliyodum esim kizdi olumlu dusun az diye cidden olumlu dusunmek lazim guzel haberlerini bekliyiruz bizi unutmaÇooook sevindim cnm Allah tamamına erdirsin ben de yarın tekrar kan vericem bakalım..
Çok sevindim arkadaşım allahu kucağına almayı nasip etsinCok sukur degerim 260,lara cikti Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir hepimize hayirli saglikli evlatlar naslip eder
Amin...,inşaallah. Allah yüzümüzü güldürsün.Cok sukur degerim 260,lara cikti Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir hepimize hayirli saglikli evlatlar naslip eder
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin inş.Cok sukur degerim 260,lara cikti Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir hepimize hayirli saglikli evlatlar naslip eder
Kaçıncı günün canım bu değerler çabuk katlıyor ben de 13 le başladımKızlar maalesef değerim sadece 22 olabilmiş.doktor ilaçları kes bir hafta sonra kanda sıfırlanmış mı bakalım dedi,kendiliğinden düşecek galibabiraz ara verip doktorun Planı'na göre 2.kez deniycem,Hakkımızda hayırlısını diliyorum...
18. Gün çok düşük bir değer kendimi kandırmama gerek yok,moral verdiğin için çok teşekkürler cnm...Kaçıncı günün canım bu değerler çabuk katlıyor ben de 13 le başladım
Üzülmemek elde değil,önce pozitif sonuç Alıp sonra bunu kaybetmek daha zor galiba,inşallah 2. Denememde kavuşurum bebişime:)Üzülme dicem ama zor hayırlısı böyleymiş memento herşeyde vardır bir hayır ümidini kesme sabret arkadaşım dua et
Çok haklısın ama vazgeçmek geçmek yok ikincide olur Allahın izniyleÜzülmemek elde değil,önce pozitif sonuç Alıp sonra bunu kaybetmek daha zor galiba,inşallah 2. Denememde kavuşurum bebişime:)
Kızlar merhaba benim de 21 Ocak'ta iki embriyo teansferim gerçekleşti. Çok heyecanlıyız bugün 9.gün dua edin lütfen benim tüplerin de tıkanıklık var ve bir aşılama geçmişim var yani haddinden fazla yorgunum Allahım kimseye dermansız dert vermesin herkes bebişine kavuşsun înşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?