2015'de tüp bebek yaptıranlar...

kızlar ilk denemem olumsuz sonuçlandı.sorun eşimdeydi.şimdi dondurulmuşlarla dewam edicez.bu durumdada olup olumlu sonuç alınan var mı.cwplarınızı bekliyorumm
Canım duyduğum kadarıyla dondurulmuşla hamile kalma olasılığı daha fazlaymış,rahim dinlenmiş oluyormuş,ilaçlar Rahmi yoruyor çünkü.

Kızlar maalesef değerim sadece 22 olabilmiş.doktor ilaçları kes bir hafta sonra kanda sıfırlanmış mı bakalım dedi,kendiliğinden düşecek galiba:(biraz ara verip doktorun Planı'na göre 2.kez deniycem,Hakkımızda hayırlısını diliyorum...

Kızlar maalesef değerim sadece 22 olabilmiş.doktor ilaçları kes bir hafta sonra kanda sıfırlanmış mı bakalım dedi,kendiliğinden düşecek galiba:KK43:biraz ara verip doktorun Planı'na göre 2.kez deniycem,Hakkımızda hayırlısını diliyorum...
Kaçıncı günün canım bu değerler çabuk katlıyor ben de 13 le başladım

Üzülme dicem ama zor hayırlısı böyleymiş memento herşeyde vardır bir hayır ümidini kesme sabret arkadaşım dua et

Gunaydin kizlarrr. Bugun transferimin 3 gunu ama gune mutsuz bbasladim. Ne bi kasik agrisi ne baska bi sey hicbir sey yk bende :-(

Kızlar merhaba benim de 21 Ocak'ta iki embriyo teansferim gerçekleşti. Çok heyecanlıyız bugün 9.gün dua edin lütfen benim tüplerin de tıkanıklık var ve bir aşılama geçmişim var yani haddinden fazla yorgunum Allahım kimseye dermansız dert vermesin herkes bebişine kavuşsun înşallah

Kızlar merhaba benim de 21 Ocak'ta iki embriyo teansferim gerçekleşti. Çok heyecanlıyız bugün 9.gün dua edin lütfen benim tüplerin de tıkanıklık var ve bir aşılama geçmişim var yani haddinden fazla yorgunum Allahım kimseye dermansız dert vermesin herkes bebişine kavuşsun înşallah

Hadi inşallah diyelim :)

Back
X