Şimdi de doktoruma görüştüm tutmuş görünüyor Sak'ın ilaçları kesme çarş tekrar kan ver,diyor Kafayı yiycemKızlar maalesef değerim artmamış 15 çıktı sonucum,biraz toparlanıp yeniden deniycem
tuttunma olmus canim.. iyi dusun yuksek olsun kalbini ferah tutŞimdi de doktoruma görüştüm tutmuş görünüyor Sak'ın ilaçları kesme çarş tekrar kan ver,diyor Kafayı yiycem
İnşallah cnm,iyi düşünmek çok kolay olmuyor ama deniycem desteğin için Sağoltuttunma olmus canim.. iyi dusun yuksek olsun kalbini ferah tut
İnşallah pozitif sonuç alırsın.benimde büyük gün yarın.bu gün idrar testi yaptım çıkmadı.moralim bozuk acaba tutmadı diye.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.iyi haberlerini bekliyoruz bize de haber verBekliyorum 1 saate belli olacak
canım 5 in üzeri tuttu sayılıyıor bhcg değerleri ilk 3 hafta içn 5-71 arası olması gerekiyorŞimdi de doktoruma görüştüm tutmuş görünüyor Sak'ın ilaçları kesme çarş tekrar kan ver,diyor Kafayı yiycem
benim de 13 çıktı snra 36 pazar yine kan vericemcanım 5 in üzeri tuttu sayılıyıor bhcg değerleri ilk 3 hafta içn 5-71 arası olması gerekiyor
Canım sonucun ne çıktıBekliyorum 1 saate belli olacak
14,5 dan 15,1 e artmış Ümitli değilim benCanım sonucun ne çıktı
hemen üzülme ya benim de moralim bozuluyo benim 13 tü sonra 17 oldu sonra 36 daha da yükselcek üzülme hemen pes etmek yok14,5 dan 15,1 e artmış Ümitli değilim ben
Bu 3 ü kaçıncı günlerin sonuçları cnmhemen üzülme ya benim de moralim bozuluyo benim 13 tü sonra 17 oldu sonra 36 daha da yükselcek üzülme hemen pes etmek yok
9-11-1313
Bu 3 ü kaçıncı günlerin sonuçları cnm
transfer dahil9-11-13
mrb bnmde 2. gün trasferim oldu geçen gün olmsuz sonç aldm.dondrlmşlarla devm edicm.ama 2. gün trsferi kafamı çok karştrdı.işlh sen gzl sonçlar alrsınKızlar selam, bana geçtiğimiz cmt transfer yapıldı. Sadece bir embriyo. 2. Gününde tranfer edildi. Bugün 7. Günündeyim, 5 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyor ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun
Ayy sabah sabah ne kadar guzel , ne kadar icten ... Rabbim insallah hayirli haberler almamizi naisp eder. Insallah kucuk mucizelerimizin haberlerini yakin zamanda aliriz. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.bu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Doldurulacak kadar çok embriyon oluşmuşsa nede 3. Veya 5. Günü beklememişler anlamadım,2. Gün erken bence,mesela benim 3 embriyom oluşmuştu 3. Gün transferi oldu 5. Güne bırakıp riske atmadılar.ama daha çok oluşsaydı 5. Günü bekleyecektim,üstelik benim transferim pazar günü yapıldı,tüp bebek merkezleri pazar da açık Olmalı,acaba senin transferin c.tesi mi oldu?mrb bnmde 2. gün trasferim oldu geçen gün olmsuz sonç aldm.dondrlmşlarla devm edicm.ama 2. gün trsferi kafamı çok karştrdı.işlh sen gzl sonçlar alrsın
Amiiinnn,sonucunu bildir bizebu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Sonuç negatifAyy sabah sabah ne kadar guzel , ne kadar icten ... Rabbim insallah hayirli haberler almamizi naisp eder. Insallah kucuk mucizelerimizin haberlerini yakin zamanda aliriz. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?