2015'de tüp bebek yaptıranlar...

hadi hayırlısı bakalım. 9 günün kalmış. berna transfer sonrası ve opu sonrası hahgi ilaçları kullandın. ben bir sürü ilaç kullanıyorum da.

Merhabalar kızlar benimde bu gün transfer işlemi oldu. Çok acil bi şey öğrenmem lazım. Transferden sonra yaklaşık üç saat yattım; ama
Sonra lavaboya gidince bişey düştü ordan sperm gibi yoğun kıvamlı bişey sizce o embriyo mudur

Merhabalar,öncelikle umarım burdaki herkes bebeklerine kavuşur,benim de dün transferim oldu 3. Gün 8 ve 6 hücreli iki embriyo.. üç gün dinlen dedi Dr um,biraz canım sıkılıyor yatmaktanbeni bu tüp bebek Sürecinde en çok
zorlayan şey sanırım Progestan iğne,kalçamın iki tarafı da fena ağrıyor,buna bir çare var mıdır acaba??

hadi hayırlısı bakalım. 9 günün kalmış. berna transfer sonrası ve opu sonrası hahgi ilaçları kullandın. ben bir sürü ilaç kullanıyorum da.
Bende ayn canım bir sürü ilaç kullanıyorum.zaten tup bebek de kullanılan ilaçlar genelde aynı zaten .farkli olarak folik asit kullanıyorum .progestoron,aspirin, climare fort band estrofem haplar zaten sabit kullanılanlar canım .

Mer
Merhabalar kızlar benimde bu gün transfer işlemi oldu. Çok acil bi şey öğrenmem lazım. Transferden sonra yaklaşık üç saat yattım; ama
Sonra lavaboya gidince bişey düştü ordan sperm gibi yoğun kıvamlı bişey sizce o embriyo mudur
merhabalar , hosgeldiniz . Endişenin yersiz olduğunu düşünüyorum .3 saat cok uzun bir sure transfer sonradi icin 10 dk bile yeterli diyorlar zaten .zira embriyolar rahim icinde yer çekimiz ortamda cunku. Ama yinede bu kadar şüphen varsa en kesin ve sağlıklı bilgiyi doktorundan alabilirsin .:)

Merhabalar,öncelikle umarım burdaki herkes bebeklerine kavuşur,benim de dün transferim oldu 3. Gün 8 ve 6 hücreli iki embriyo.. üç gün dinlen dedi Dr um,biraz canım sıkılıyor yatmaktanbeni bu tüp bebek Sürecinde en çok
zorlayan şey sanırım Progestan iğne,kalçamın iki tarafı da fena ağrıyor,buna bir çare var mıdır acaba??

M
merhabalar ,öncelikle hayırlı olsun transferiniz .rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .dr'nun dediklerinde yapmanda fayda var.ama benim Dr yatmamın gereksiz olduğunu sadece ağır isler yapma demişti.bende ole yapıyorum su anda 5.gunum ve nerdeyse hic yatmadım diyebilirim ,hafif tv ozlerken uzanmak dışında :) yapilan ilan birçok araştırmalar surekli yatmanın bir faydası olmadıgını gösteriyor .kan akışınız yavaşlıyor yattıkca ,biliyosinuz ki bebekde kandan besleniyor.ama dediğim gibi bizimkisi sadece fikir vermek siz Drnux ne diyosa onu yapın.progesteron iğnelerine gelincede vajinadan jel olarak kullananlarıda var aslında ama Dr iğne verdiyse yapcak bisey yok azıcık dişini sıkıp bebesinin tutunmasını bekliycen :)

vajinadan jel kullanmıyormusun canım iğnenin adı ne günde kaçkere yapıyorsun eve gelip birimi vuruyor yoksa senmi gidiyon vurulmaya bende bu denememde iğne istiycemde yardımcı olursan sevinirim

M

merhabalar ,öncelikle hayırlı olsun transferiniz .rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .dr'nun dediklerinde yapmanda fayda var.ama benim Dr yatmamın gereksiz olduğunu sadece ağır isler yapma demişti.bende ole yapıyorum su anda 5.gunum ve nerdeyse hic yatmadım diyebilirim ,hafif tv ozlerken uzanmak dışında :) yapilan ilan birçok araştırmalar surekli yatmanın bir faydası olmadıgını gösteriyor .kan akışınız yavaşlıyor yattıkca ,biliyosinuz ki bebekde kandan besleniyor.ama dediğim gibi bizimkisi sadece fikir vermek siz Drnux ne diyosa onu yapın.progesteron iğnelerine gelincede vajinadan jel olarak kullananlarıda var aslında ama Dr iğne verdiyse yapcak bisey yok azıcık dişini sıkıp bebesinin tutunmasını bekliycen :)
Çok teşekkürler,sizin de hayırlı olsunyarın herhalde biraz daha hareketli olurum,doğru aslında kan akışı yatınca yavaşlar,bebiş için katlanıcaz artık herşeye

vajinadan jel kullanmıyormusun canım iğnenin adı ne günde kaçkere yapıyorsun eve gelip birimi vuruyor yoksa senmi gidiyon vurulmaya bende bu denememde iğne istiycemde yardımcı olursan sevinirim
Progestan 50mg iğneden 2 ampul karıştırıp(yani 100mg) günde bir kere kalçadan yaptırıyorum,tanıdık hemşire eve gelip yapıyor kendine yapman zor tabi kalçadan.

Memento Progestan iğnenin yerine tozu ve fitili var diye okumuştum. bende de aynı sorun oldu. ama iki kullanımdan sonra ilaç kesildi. bence doktoruna söylemelisin. değiştirir diye tahmin ediyorum. geçmiş olsun. Bebesiz sen 3 saat yatmışsın ben yarım saat sonra kalktım. bazı merkezler 3 gün yatırıyormuş. bende de oldu öyle. ama ben olumsuz düşünmedim. inş. senin düşündüğün şekilde değildir. aman neyse tutacağı varsa zaten tutar. herşey gönlünce olur inş.

berna ben ilaveten oksapar kullanıyorum. allaha şükür doktor progestan iğnemi kesti. bir de estrofemi mide bulantım olduğunu söylediğim için iptal etti. sanırım ohss ye karşı iptal etti. hepinize iyi geceler..

Mer

merhabalar , hosgeldiniz . Endişenin yersiz olduğunu düşünüyorum .3 saat cok uzun bir sure transfer sonradi icin 10 dk bile yeterli diyorlar zaten .zira embriyolar rahim icinde yer çekimiz ortamda cunku. Ama yinede bu kadar şüphen varsa en kesin ve sağlıklı bilgiyi doktorundan alabilirsin .:)

Selam arkadaşlar
Bende aranızda yeni sayılırım daha önce tüp bebek denemesi yaptırdım çok şükür 2 yaşında bir kızım var bizimkisi sebepsiz infertilite idi hayırlısı ile ikinciyi düşünmekteyiz ( malum yaş 37 olunca ) yine tüp bebek tabii yarın yumurtalarım toplanacak sanki ilk kez yapılacak gibi bir heyecan var içimde. Dün 4 yumurta 18 mm üzerindeydi ama yarına kadar kaç tane toplanır bilemiyorum. Birşey sorayım dedim bu iğnelerden kilo alan oldu mu benim göbek çevremde bir halka oluştu yemeği azaltsam da değişmiyor o kalınlık akıntım da baya çoğaldı Hayırlısı yarını beklemedeyim

Kizlar insallah hepimizin bulutlarin uzerinde olacagimiz gunler yakindir... ben de 3 gun once tedaviye basladim. Igneleri oluyorum. Ama bundann sonraki surec biraz korkutuyo beni. Yumurta kalitesi icin yaptiginiz herhangi bir sey oldu mu?

M
Selam arkadaşlar
Bende aranızda yeni sayılırım daha önce tüp bebek denemesi yaptırdım çok şükür 2 yaşında bir kızım var bizimkisi sebepsiz infertilite idi hayırlısı ile ikinciyi düşünmekteyiz ( malum yaş 37 olunca ) yine tüp bebek tabii yarın yumurtalarım toplanacak sanki ilk kez yapılacak gibi bir heyecan var içimde. Dün 4 yumurta 18 mm üzerindeydi ama yarına kadar kaç tane toplanır bilemiyorum. Birşey sorayım dedim bu iğnelerden kilo alan oldu mu benim göbek çevremde bir halka oluştu yemeği azaltsam da değişmiyor o kalınlık akıntım da baya çoğaldı Hayırlısı yarını beklemedeyim
Merhabalar hayirli olsun öncelikle tedaviniz.sonrasinda evet biraz şişkinlik ve kilo yapıyor kullandığımız ilaçlar.ama herkes yadiyor mu bilemiyorum .ben yasıyorum halada :(

Benim de Perşembe gunu transferim yapıldı (3.gun) ama benim 5 yumurtam alınmıştı ve sadece ikisi üçüncü güne kaldı o yüzden mecbur yapıldı 3.gun,bakalım 20 Ocak test gunüm ama günler gecmek bilmiyor :KK43: ins hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza .bide rahim kalınlığına galan mutlaka baktir cok önemli cunku tutunması icin
benimde perşembe transferim yapıldı 5 yum toplanmıştı 3ü döllenmişti 3.gün embriyosu 2. kalite 10 hücreli embriyo transfer edildi test tarihim 19 ocak dendi hakkımızda hayırlısı

kızlar merhaba transferim 8 ocakta yapıldı bugün bebeklerimle 5. günümüz ben tedavi sürecinde iğneleri hep koluma vurdum transfer sonrasıda iğne verdi koldan yapıyorum günde bir kez ev ilaç estarform verdi folibol var birde vajinal jeli opudan beri kullanıyorum transferden beri sabah akşam kullanıyorum inşallah bebeklerim tutunmuştur beklemek çok zor bu arada transfer sonrası 2 saat sonra arabamızla yola çıktık hiç yatmadım çok yormadan sürekli ayaktaydım doktorumda yatma demişti şimdilik beklemedeyiz inşallah bebeklerimiz bu ay bizimle olurlar

Back
X