2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Çok teşekkür ederim çabuk oluyor o zaman daha çok beklemeyecegime sevindim günümü 2 ay önce aldım çünkü 2 ay geçmek bilmedi peki ilk yapılan tahlil sonuçları hemen çıkıyormu o kadar çabuk yapıyorlar benim ilk gideceğim gün adetimin 2. Günü olucak Hemen başlarlar mi acaba
Ilk yapilAn tahliller derken neden bahsettiğinizi anlayamadım .ilk defamı tedavi icin Dr gidiyorsunuz .cunku tup bebeğe başlaysna bir cok aşamaları ve tahlilleri yaptırmış olmanız gerekiyor zaten . Baska herhangi bir sorun yoksa başlarlar diye düşünüyorum .tabiki karar verecek olan Doktorunuzdur.

Ilk yapilAn tahliller derken neden bahsettiğinizi anlayamadım .ilk defamı tedavi icin Dr gidiyorsunuz .cunku tup bebeğe başlaysna bir cok aşamaları ve tahlilleri yaptırmış olmanız gerekiyor zaten . Baska herhangi bir sorun yoksa başlarlar diye düşünüyorum .tabiki karar verecek olan Doktorunuzdur.
Evet ilk defa Gidicez buarada cevapsız birakmadiginiz için çok teşekkür ederim bide rahim filmi tüpler acikmi diye bakmak için çekilen çok can yakıyor diye yazanlar olmuş gerçekten çok yakıyor mu tekrar teşekkür ederim

Evet ilk defa Gidicez buarada cevapsız birakmadiginiz için çok teşekkür ederim bide rahim filmi tüpler acikmi diye bakmak için çekilen çok can yakıyor diye yazanlar olmuş gerçekten çok yakıyor mu tekrar teşekkür ederim
Canim bende arastirmistim yaptirmadan once,izmirdesin sanirim. C kollu sistem varmis o acisiz agrisiz. O cihaz yoksa acitiyormus biraz. Varsa korkma ama;) gercin dr un basarisina da bagli.. tam tamina 2_3 dk suruyor, sorun tespit ederlerse de max 5. Cok korkuyorsan da gitmeden bi kac saat once agri kesici falan ic. Ben kan aldirirken bayilirim,goz lazer ameliyati oldum bayildim.. dedim yine bayilirim anestezi alayim dedim yok dedi dr. Agri kesici icmeyi de unuttum. 2_3 dk surdu. Agri ,aci,kanama,akinti da olmadi..yani ben bayilmadiysam kimse bayilmazzz korkma o yuzden. Kendini de kasma ki film temiz ciksin,tupler gorunsun. Ama buyuk bi hastanede yaptir son sistem kullanan. Bi arkadasim baska bi ilde yaptirmis, dr net goremedim detayli degil diye tekrar yaptirtti. Iyi arastir radyoloji merkezini. Saglicakla kal, korkulacak bisey yok herkes yaptirio zaten oyle dusun. Kaldi ki biz dogum yapacaz daha;)

bizdeki sorun sayi morfoloji hepsi kotu. ben 27aralik adetin 3.gunu basladim 5ocak opu yaptilar 8ocak transfer 5yum toplansi 4olgun oldu 3u dollenip devam etti aslinda daha cok yumurta vardi ama ici bos cikan olmus bu sekilde oldu canim bugun transferin 6gunu heycan var stres var dua et pozitif sonucu goreyim
Canim 12_13 gunde transfer islemi yapilmis. Insallah benimde o gunlere denk gelir.4.Gun embriyosu sanirim oyle mi? Insallah tutunmustur ve saglicakla kucagina almak nasip olur. Sende sorun var mi canim ? Sayi ve morfolojik olarak en iyisini secip labr.Ortaminda yumurtanin icine enjekte ediyorlarmis. Ama tutup tutmamasi sans iste. Umarim şans bizimledirr ;)

Canim 12_13 gunde transfer islemi yapilmis. Insallah benimde o gunlere denk gelir.4.Gun embriyosu sanirim oyle mi? Insallah tutunmustur ve saglicakla kucagina almak nasip olur. Sende sorun var mi canim ? Sayi ve morfolojik olarak en iyisini secip labr.Ortaminda yumurtanin icine enjekte ediyorlarmis. Ama tutup tutmamasi sans iste. Umarim şans bizimledirr ;)
3. gun embriyosu bende sorun yok.canim ama esimin durum ciddiydi sukur dollenme oldu simdi 4gun kaldi insallah mutlu haberi aliriz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

M

merhabalar .hosgeldin aramıza hayırlı olsun tedaviniz .tup bebek tedavisi genelde Dr söylediği sürelerde gerçekleşmezler beraber daha uzun Yada kısa olabilir .bende pko var ama ilacın dozunu Dr cok dikkatli kullandı ,o yüzden az elde edildi yumurta . Ama önemli olan yumurtanın sayısı degil kalitesi bunu sakın unutmayın .ayrica izninizi keske transfer sonrası icin biraz alsaydınız cunku o süreç daha önemli.ohss olmaktan korkmayın bence Dr güveniyorsanız .ben iki defa denedim tup bebek ilisindede olmadı cok şükür .birinde 10 tane alındı yumurta olmadı.simdi de 5 tane alındı bekliyorum sonucu .hepimizin kalbimizden geceni Rabbim hayırlısıyla nasip etsin :)
Insallah guzel haberler alirsin cnm, dualarimiz sizinle :KK66: dr uma guveniyorum tabiki de,isim yapmis birisi,basarili... Ilk tedavi olacagi icin sorgulamadan da edemiyor insan :KK66: izin olayina gelince bir saat izin almam bile sıkıntı. Masa basi işim var gerci ama yerime bakck kimsede yok,herkes birbiri ardina izne cikio hatta.Su saatten sonra hersey 12_13 gunde bitsin diye dua ediyorum ;( istanbulda hergun bi bucuk saat yol cekiyorum ayakta.. bana dua edin nolur sorunsuz atlatayim şu sureci ;((

Rica ederim ,yardımcı olabiliyosam mutlu olurum.zor bir süreç bende surekli burayı takip ediyorum hem yardımcı olmak hemde yardım almak adına .soyle solim ı zaman size.sperm testi ,hormon test ,rahim filmi gibi birçok test yapılır ve sonuclarına göre bir yol izlenir.ama Dr hemen tup bebeğe basliycagini sanmam.bence sizde konumunuz uygunsa eger tup başlamadan baska daha basit yöntemlerle deneyin derim sonuc alamazsanız tüpe başlarsınız.rahim filmine gelince cok kısa bir işlem ama cok ağrili en azından benim ole oldu.anestezu altında yaptırmanızı tavsiye ederim .

3. gun embriyosu bende sorun yok.canim ama esimin durum ciddiydi sukur dollenme oldu simdi 4gun kaldi insallah mutlu haberi aliriz Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Caniiimmmm insallahhhh tutarr, sende mutlu haberlerini burdan paylasip moral verirsin hepimize... ;)

Insallah guzel haberler alirsin cnm, dualarimiz sizinle :KK66: dr uma guveniyorum tabiki de,isim yapmis birisi,basarili... Ilk tedavi olacagi icin sorgulamadan da edemiyor insan :KK66: izin olayina gelince bir saat izin almam bile sıkıntı. Masa basi işim var gerci ama yerime bakck kimsede yok,herkes birbiri ardina izne cikio hatta.Su saatten sonra hersey 12_13 gunde bitsin diye dua ediyorum ;( istanbulda hergun bi bucuk saat yol cekiyorum ayakta.. bana dua edin nolur sorunsuz atlatayim şu sureci ;((
Ins canım :) ama sana tavsiyemdir isim yapmış olmasına bakma derim zira bizzat yaşadığım icin söylüyorum .onemli olan sizinle ilgisi anlaması vede ısını düzgün yapması .izin konusunda uzuldum durumuna umarım hersey istediğin gibi gider ben takip boyunca izinsiz gidip geldim sorun olmadı .yumurta alımından sonra izne ayrıldım .ama o kadar saat ayakda durman sakıncalı olur transfer sonrası .bence rapor al netice de bu özel durum işden cok daha onemli :(

Çok teşekkür ederim çabuk oluyor o zaman daha çok beklemeyecegime sevindim günümü 2 ay önce aldım çünkü 2 ay geçmek bilmedi peki ilk yapılan tahlil sonuçları hemen çıkıyormu o kadar çabuk yapıyorlar benim ilk gideceğim gün adetimin 2. Günü olucak Hemen başlarlar mi acaba
Adetime 15 gün kala bir muayeneye gitmiştim,daha önce hormon tetkiklerinde sorun yoktu rahim filmi çekilmişti sorun yoktu onları da soruyorlar çünkü,sonra adetini 2. Ya da 3. Günü geleceksin başlayacağız dedi
Ler biz o şekilde başladık,bir de 2 ay önceden adetinin 2. Gününü bilemezsin ki,çok dakik olsa bile 1-2 gün oynayabilir,bol şans dilerim..

Slam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.
Benimde oye olmustu benim ki tutu isallah tutar

Rica ederim ,yardımcı olabiliyosam mutlu olurum.zor bir süreç bende surekli burayı takip ediyorum hem yardımcı olmak hemde yardım almak adına .soyle solim ı zaman size.sperm testi ,hormon test ,rahim filmi gibi birçok test yapılır ve sonuclarına göre bir yol izlenir.ama Dr hemen tup bebeğe basliycagini sanmam.bence sizde konumunuz uygunsa eger tup başlamadan baska daha basit yöntemlerle deneyin derim sonuc alamazsanız tüpe başlarsınız.rahim filmine gelince cok kısa bir işlem ama cok ağrili en azından benim ole oldu.anestezu altında yaptırmanızı tavsiye ederim .
Çok teşekkür ederim sağolun

Adetime 15 gün kala bir muayeneye gitmiştim,daha önce hormon tetkiklerinde sorun yoktu rahim filmi çekilmişti sorun yoktu onları da soruyorlar çünkü,sonra adetini 2. Ya da 3. Günü geleceksin başlayacağız dedi
Ler biz o şekilde başladık,bir de 2 ay önceden adetinin 2. Gününü bilemezsin ki,çok dakik olsa bile 1-2 gün oynayabilir,bol şans dilerim..
Teşekkür ederim sağolun ilgilendiğiniz sorumu cevapladiginiz için inşallah her kez den hayırlı haber alırız

özel ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım. 2. gün 4. hücreli 1 embriyo transfer ettler. 8 yumurta döllenmişti halbuki bana biraz saçma geldi, bende sordum doktora riske atmak istemedik dedi. Kızlar sizce 2 gün 4 hücreli emrriyo ile bebeiş sahibi olma imkanım varmı lütfen cevap

özel ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım. 2. gün 4. hücreli 1 embriyo transfer ettler. 8 yumurta döllenmişti halbuki bana biraz saçma geldi, bende sordum doktora riske atmak istemedik dedi. Kızlar sizce 2 gün 4 hücreli emrriyo ile bebeiş sahibi olma imkanım varmı lütfen cevap
Canim 5.gune kadar dayanan embriyolar dahakaliteli diye biliyorum. Transfer edilemeyecek durumdaysa parani iade alabiliyorsun. Niye 2. Gun yapmislar anlamadim 3_5. Gun yapilir diye okumustum tum yazilarda. Ama birde soyle birsey, burda okumustum yine, 3.gun embriyosunda dusuk kalite olunca tup bebek merkezi bu tutmaz iptal edelim transferinizi demis ama onlar sanslarini denemek istemis ve tutmus.. yani şans ve kader işi biraz da. 1.Kalite olmasi bile %100 tutacak anlamina gelmiyormus.
Şans sizinle olsun. Allah im nasip etsin size,bize,isteyen herkese...

merhaba bayanlar
ben de yeni yaptırdım tüp bebek 20 sinde sonuçlanacak inş. yazdıklarınızı okudum ve şunu farkettim benim doktorum bana hiç bilgi vermemiş sadece yumurta döllenme sayısı filan söyledi rahim kalınlığın çok iyi dedi ama kaç cm söylemedi benim de pek bilgim yok açıkçası. inşallah tutar yaa. ben ki hastane kokusundan bile baygınlık geçirirdim bu iğnelerden kan vermelerden bıktım ya Allahım hayırlısıyla çektiklerimizin karşılığını verir inş çok zor böyle

M
merhaba bayanlar
ben de yeni yaptırdım tüp bebek 20 sinde sonuçlanacak inş. yazdıklarınızı okudum ve şunu farkettim benim doktorum bana hiç bilgi vermemiş sadece yumurta döllenme sayısı filan söyledi rahim kalınlığın çok iyi dedi ama kaç cm söylemedi benim de pek bilgim yok açıkçası. inşallah tutar yaa. ben ki hastane kokusundan bile baygınlık geçirirdim bu iğnelerden kan vermelerden bıktım ya Allahım hayırlısıyla çektiklerimizin karşılığını verir inş çok zor böyle
merhabalar hayırlı olsun öncelikle tedaviniz .bende 20 ocakda test sonucumu alcam :) bakalım umarım guzel sonuclar alırız hepimiz .cok iyi dediyse Drnux sıkıntı yapmayın .zaten kötü bişeyler olsaydı sölerdi.hersey yolunda oldugu icin solememistir .ama Doktorlar genelde bole sen sormazsan onlar cok açıklama yapmıyorlar malesef .umarim sonuc pozitif olur :) bütün bu ayrıntılı bilgilere bir daha ihtiyac duymazsınız .

M

merhabalar hayırlı olsun öncelikle tedaviniz .bende 20 ocakda test sonucumu alcam :) bakalım umarım guzel sonuclar alırız hepimiz .cok iyi dediyse Drnux sıkıntı yapmayın .zaten kötü bişeyler olsaydı sölerdi.hersey yolunda oldugu icin solememistir .ama Doktorlar genelde bole sen sormazsan onlar cok açıklama yapmıyorlar malesef .umarim sonuc pozitif olur :) bütün bu ayrıntılı bilgilere bir daha ihtiyac duymazsınız .
Amin inşallah aynı gün sonuç alcaz inşallah yaaa ben çok heyecanlyım

M

Merhaba arkadaşim hayirlisi olsun benimde seninle agni gün transferimyapildi çokheycanliyim sen nasilsin belitilerin varmi

Back
X