- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
saol cevabın için inşallah güzel haberler verirsin canımProgestan 50mg iğneden 2 ampul karıştırıp(yani 100mg) günde bir kere kalçadan yaptırıyorum,tanıdık hemşire eve gelip yapıyor kendine yapman zor tabi kalçadan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cevabın için inşallah güzel haberler verirsin canımProgestan 50mg iğneden 2 ampul karıştırıp(yani 100mg) günde bir kere kalçadan yaptırıyorum,tanıdık hemşire eve gelip yapıyor kendine yapman zor tabi kalçadan.
canım benimde sebepsiz 4 denemem oldu ama bebeğime kavuşamadım kanda pozitif cıktı 2 denememde keseyi görmeden beni bıraktı histeroskopide oldum eşimle genetik testlerde yaptırdım temiz çıktı ama olmadı sen şanslılar içindesin ne güzel inşallah 2. evladında olurSelam arkadaşlar
Bende aranızda yeni sayılırım daha önce tüp bebek denemesi yaptırdım çok şükür 2 yaşında bir kızım var bizimkisi sebepsiz infertilite idi hayırlısı ile ikinciyi düşünmekteyiz ( malum yaş 37 olunca ) yine tüp bebek tabii yarın yumurtalarım toplanacak sanki ilk kez yapılacak gibi bir heyecan var içimde. Dün 4 yumurta 18 mm üzerindeydi ama yarına kadar kaç tane toplanır bilemiyorum. Birşey sorayım dedim bu iğnelerden kilo alan oldu mu benim göbek çevremde bir halka oluştu yemeği azaltsam da değişmiyor o kalınlık akıntım da baya çoğaldı Hayırlısı yarını beklemedeyim
Hakkımızda hayırlısı aynı gun yapılmış transferimiz .iyi düşünelim iyi olsun :) sonucunu bekliyorum ,mutlaka yaz :)benimde perşembe transferim yapıldı 5 yum toplanmıştı 3ü döllenmişti 3.gün embriyosu 2. kalite 10 hücreli embriyo transfer edildi test tarihim 19 ocak dendi hakkımızda hayırlısı
merhabalar .hosgeldin aramıza hayırlı olsun tedaviniz .tup bebek tedavisi genelde Dr söylediği sürelerde gerçekleşmezler beraber daha uzun Yada kısa olabilir .bende pko var ama ilacın dozunu Dr cok dikkatli kullandı ,o yüzden az elde edildi yumurta . Ama önemli olan yumurtanın sayısı degil kalitesi bunu sakın unutmayın .ayrica izninizi keske transfer sonrası icin biraz alsaydınız cunku o süreç daha önemli.ohss olmaktan korkmayın bence Dr güveniyorsanız .ben iki defa denedim tup bebek ilisindede olmadı cok şükür .birinde 10 tane alındı yumurta olmadı.simdi de 5 tane alındı bekliyorum sonucu .hepimizin kalbimizden geceni Rabbim hayırlısıyla nasip etsin :)Kizlar hepinize selam.. ben de haftaya ilk defa tup bebege baslayacagim. Asilama da yaptirmadik hic. Bende pko var. Ilk gunle yumurta toplanma arasi kac gun surdu sizlerin? 16 Gun izin aldim isten,yetmezse die korkuyorum. Dr um 15_20 gun arasi demisti. Transfer sonrasi yatip dinlenmek mi gerekiyor illa?
2Bucuk yildir evliyiz. Son 4aydir ugrasiyoruz.Bende yumurta tembelligi var ama 4 ay klomen kullandim 19 mm lik tek yumurtam olup catliodu. 5 yumurta toplanan arkadasim sende pko yok degil mi? Genelde 15_20 yumurta olustugunu okumustum. Ohss olmaktan da korkuyorum ama dr bu konuda kendine guveniyor.
esimde Sayi ve hareket cok cok iyi ama morfoloji 1. bu yuzden normal yolla olmaz ,tup bebekle sansiniz cok yuksek dediler. Sizlerdeki olmama sebebi nedir hanimlar?
doktorum tranfer sonrası yarım saat kaldırmadı beni. sonrasında 3 gün istirahat verdi. 2 saatlik yola izin vermedi. bu nedenle memlekete dönemedim. tutması için.Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak tüp bebek sonrası evde yattınız mı yatmak gereklimi ?
Kizlar hepinize selam.. ben de haftaya ilk defa tup bebege baslayacagim. Asilama da yaptirmadik hic. Bende pko var. Ilk gunle yumurta toplanma arasi kac gun surdu sizlerin? 16 Gun izin aldim isten,yetmezse die korkuyorum. Dr um 15_20 gun arasi demisti. Transfer sonrasi yatip dinlenmek mi gerekiyor illa?
2Bucuk yildir evliyiz. Son 4aydir ugrasiyoruz.Bende yumurta tembelligi var ama 4 ay klomen kullandim 19 mm lik tek yumurtam olup catliodu. 5 yumurta toplanan arkadasim sende pko yok degil mi? Genelde 15_20 yumurta olustugunu okumustum. Ohss olmaktan da korkuyorum ama dr bu konuda kendine guveniyor.
esimde Sayi ve hareket cok cok iyi ama morfoloji 1. bu yuzden normal yolla olmaz ,tup bebekle sansiniz cok yuksek dediler. Sizlerdeki olmama sebebi nedir hanimlar?
ben 15 gün izin almıştım. sonrasında bir hafta rapor almak zorunda kaldım. yetmedi 15 gün. çünkü doktor üç gün istirahat veriyor ve bu istirahata ihtiyaç duyuyorsun gerçekten.Kizlar hepinize selam.. ben de haftaya ilk defa tup bebege baslayacagim. Asilama da yaptirmadik hic. Bende pko var. Ilk gunle yumurta toplanma arasi kac gun surdu sizlerin? 16 Gun izin aldim isten,yetmezse die korkuyorum. Dr um 15_20 gun arasi demisti. Transfer sonrasi yatip dinlenmek mi gerekiyor illa?
Rica ederim,umarım hepimiz güzel haberler veririz,test tarihim 22 Ocak bakalım neler olacaksaol cevabın için inşallah güzel haberler verirsin canım
Ooo bu kotu haber ;( 15 gunde yumurta toplanir ,dollenir. Aradan 3 gun gecince. Transfer icin iki saat izin alir giderim işe diodumm.. insallah cumaya falan gelir transfer;(ben 15 gün izin almıştım. sonrasında bir hafta rapor almak zorunda kaldım. yetmedi 15 gün. çünkü doktor üç gün istirahat veriyor ve bu istirahata ihtiyaç duyuyorsun gerçekten.
Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben size birşey danışmak istedim 23 ocakta bizde doktora Gidicez ilk Doktora gidişiniz den kaç gün sonra transferiniz yapıldı bende çok heyecanlıyım uzun sürmesini istemiyorum çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler inşallah sizde hayırlı haber alırsınız sizde haberinizi paylasirsaniz sevinirimMerhabalar kizlar benimde dün transferim yapıldı .5 tane yumurta alındı 2 tanesi kaldı transfere bir tanesi birinci kalite 8 hücreli biride 2. Kalite 4 hücreliyi ama transferden önce 16 hücreli oldu(Dr da bende anlamadım bu durumu ) .pek olağan bir durum degil yani .endometrium kalınlığıda 8.5 di.20 Ocak test gunu beklemedeyim .rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ins :)
Merhabalar,adetimin 3. Günü başladık,9 gün sonra yumoşlar toplandı ondan sonra 3. Gün embriyosu transferi yapıldı, yani ilk gidişimden sonra 12. Gün transfer yapıldı.Ama eğer 5. Gün embriyosu olacaksa 2 gün daha ekle:)Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben size birşey danışmak istedim 23 ocakta bizde doktora Gidicez ilk Doktora gidişiniz den kaç gün sonra transferiniz yapıldı bende çok heyecanlıyım uzun sürmesini istemiyorum çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler inşallah sizde hayırlı haber alırsınız sizde haberinizi paylasirsaniz sevinirim
Merhabalar,TSK ediyorum iyi dilekleriniz icin ,umarım hepimiz arzuladığımız evlatlara kavuşuruz . Adetin 3. Gunu gittim 10 gun iğne vuruldum.3 gunde çatlatma iğnesi falan icin bekledim .yumurtalar alındıktan sonrada 3.gun transfer edildi .ama bu herkes icin aynı sürede olmuyo bazılarının daha kısa veya daha uzun olabiliyor.Merhaba inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben size birşey danışmak istedim 23 ocakta bizde doktora Gidicez ilk Doktora gidişiniz den kaç gün sonra transferiniz yapıldı bende çok heyecanlıyım uzun sürmesini istemiyorum çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler inşallah sizde hayırlı haber alırsınız sizde haberinizi paylasirsaniz sevinirim
Çok teşekkür ederim çabuk oluyor o zaman daha çok beklemeyecegime sevindim günümü 2 ay önce aldım çünkü 2 ay geçmek bilmedi peki ilk yapılan tahlil sonuçları hemen çıkıyormu o kadar çabuk yapıyorlar benim ilk gideceğim gün adetimin 2. Günü olucak Hemen başlarlar mi acabaMerhabalar,TSK ediyorum iyi dilekleriniz icin ,umarım hepimiz arzuladığımız evlatlara kavuşuruz . Adetin 3. Gunu gittim 10 gun iğne vuruldum.3 gunde çatlatma iğnesi falan icin bekledim .yumurtalar alındıktan sonrada 3.gun transfer edildi .ama bu herkes icin aynı sürede olmuyo bazılarının daha kısa veya daha uzun olabiliyor.
Çok teşekkür ederim çabuk oluyor o zaman daha çok beklemeyecegime sevindim günümü 2 ay önce aldım çünkü 2 ay geçmek bilmedi peki ilk yapılan tahlil sonuçları hemen çıkıyormu o kadar çabuk yapıyorlar benim ilk gideceğim gün adetimin 2. Günü olucak Hemen başlarlar mi acabaMerhabalar,TSK ediyorum iyi dilekleriniz icin ,umarım hepimiz arzuladığımız evlatlara kavuşuruz . Adetin 3. Gunu gittim 10 gun iğne vuruldum.3 gunde çatlatma iğnesi falan icin bekledim .yumurtalar alındıktan sonrada 3.gun transfer edildi .ama bu herkes icin aynı sürede olmuyo bazılarının daha kısa veya daha uzun olabiliyor.
Çok teşekkür ederim çabuk oluyor o zaman daha çok beklemeyecegime sevindim günümü 2 ay önce aldım çünkü 2 ay geçmek bilmedi peki ilk yapılan tahlil sonuçları hemen çıkıyormu o kadar çabuk yapıyorlar benim ilk gideceğim gün adetimin 2. Günü olucak Hemen başlarlar mi acabaMerhabalar,adetimin 3. Günü başladık,9 gün sonra yumoşlar toplandı ondan sonra 3. Gün embriyosu transferi yapıldı, yani ilk gidişimden sonra 12. Gün transfer yapıldı.Ama eğer 5. Gün embriyosu olacaksa 2 gün daha ekle:)