2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Kızlar; herkese merhaba,
Benim 11 tane yumurtam toplandı 2 tane olgun çıktı 1 tanesi döllendi ve bizim ısrarımızla blastokist aşamasına gelip transfer edildi.Bugün 13.günüm adet gecikmesi herkes yaşıyor sanırım test negatifte olsa pozitifte.Adet gecikmesi yaşayınca ümitlenmiştim ama birkaç yazı okuyunca ikaçlardan gecikme yaşanabileceğini öğrendim.Kasık ağrısı,sabah bulantı yemek kokusuna hassasiyet,kusma ve ateşim yüksek devam ediyo başka belirtim yok teste 2 gün kaldı çok heyecanlıyız ilk denememiz

Benim 11 tane yumurtam toplandı 2 tane olgun çıktı 1 tanesi döllendi ve bizim ısrarımızla blastokist aşamasına gelip transfer edildi.Bugün 13.günüm adet gecikmesi herkes yaşıyor sanırım test negatifte olsa pozitifte.Adet gecikmesi yaşayınca ümitlenmiştim ama birkaç yazı okuyunca ikaçlardan gecikme yaşanabileceğini öğrendim.Kasık ağrısı,sabah bulantı yemek kokusuna hassasiyet,kusma ve ateşim yüksek devam ediyo başka belirtim yok teste 2 gün kaldı çok heyecanlıyız ilk denememiz[/QUOTE]
inşallah sonucun pozitif olur.daha önce çok okuduk.önce negatif olup sonra hamile olan.umarım senin de öyle olur

Okadar yumurta toplanması doğru birşeymi acaba 50 yumurta 4 yıllık yumurtlamanın toplamı.Ben birçok yerde bukadar fazla yumurta toplamanın doğru olmadığını kadını erken menapoza soktuğunu okudum.Yumurtalık rezervlerimiz azalıyor kontrollü yapılması lazım bence toplama işleminin

Canim selam..ben kendiligimden yilda iki kez falan adet oluyorum, dolayisiyla yumurtlama gunu mu de bilemedigimiz icin hamile kalamiyordum. Klomenle de yumurtalarim buyudu , sıkıntım olmadi hic ama bu seferde esimde morfoloji 1 oldugu icin olmayacagini ogrendik ve direkt tup bebek tedavisine basladik. Bu ilk denememiz.
Bendeki Amh 17. Fsh 6 civari. Dolayisiyla yumurta rezervim cok yuksek _ pko oldugum icin_
55 tane yum. toplanmis evet 40 tanesiyle baslamislar ancak 37 si dollenmis. 3. Gune 35 tanesi kalmis. Nolur nolmaz diye 12 tanesi dondurulmus suan, bugun 4.gunumuz bitmek uzere ve blastokist e giden 20 ye yakin 1.kalitede embriyomuz daha var. ilaclari da 9 gun boyunca gonalf 112,50 olarak kullandik. Kan degerlerim suan yuksek oldugu icin transferim ertelendi degerlerin dusmesi icin bi kac ay sonra yapilacak. Bu arada yaşım 28.
Tedaviye baslamadan once 20_30 arasi olacagini tahmin etmisti dr. Nitekim dosyama da 25 diye yazilmis, opu sonrasinda ogrendim bu kdr oldugunu. Gerci ne isime yarayacak o kadari da.. tek istegim bian once iyilesmek ve transfer sonrasi o pozitif mutlulugunu yasamak... ha keske pco olmayip ,bu zahmetlere girmeyip dogal yolla olsaydi hersey.. buna da sukur sayi hic onemli degil kaliteli olan 3_5 yumurta yeter hepimize.. insallah mutlu sona kavusuruz hepimiz. Sevgiler...

Seni çok iyi anlıyorum canım.Doktorlarında bir bildiği vardır demekten başka çaremiz yok neyazikki.Ben doktorlara çok güvenmediğim için yaptıkları herşeyi sorgular oldum.Çünki onlar bizi çok düşünmüyo işine bakıyo.Öyle de olması lazım gerçi ama çok acımasız davranabiliyolar.Umarım Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.Hepimizin kucaklarını doldurur.Sen içini ferah tut çabucak iyileşirsin bir bakmışsın transfer olmuş bebiş gelmiş bile

Insallah canim sagol, ama senin bebegin benimkinden de once gelsin insallahh

Insallah canim sagol, ama senin bebegin benimkinden de once gelsin insallahh

İnşallahBenim test günüme 2 günüm kaldı.Sonucu perşembe günü öğreniyoruz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Gebe kalmak değil kucağımızda eve gelmek önemli

İnşallahBenim test günüme 2 günüm kaldı.Sonucu perşembe günü öğreniyoruz.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Gebe kalmak değil kucağımızda eve gelmek önemli
O da olur insallah allah in izniyle, ben daha henuz hamile kalamadim hic bir sekilde insallah pozitiff sonuclarin olur, bizlere de moral verirsin buradan..

4 yıllık bir bekleyiş ve inanılmaz mücadeleden sonra en azından kandaki değerimi yüksek görmek bile beni çok mutlu etti. inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günler de gelir. çok yıprandım ama değdi.bu duygu çok güzel.darısı isteyen herkese olsun inş..

kızlar cuma günü dondurlmş embiryomu koycklar rahim kalınlığım 7.5 mm dedi pazartesi ,cumaya kadar dahada kalınlaşır mı.dondulmşlarda şansmz daha yüksek die duydum bu durumla ilgili bilgisi olan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…