Bazen 3 ay kullandırıyor Dr lar progesteronu,clexane pıhtılaşma olmaması için yapıyorsun onu daha uzun kullanacaksın sanırım ama bunları doktoruna sormalısın cnm,yeter ki bebiş sağlıkla doğsun di miHaklisin canim su igneleri ne zaman birakicaz bilgin var mi tahammulum kalmadi artik
Oyle tabi de igneler bitse daha cok sevincemBazen 3 ay kullandırıyor Dr lar progesteronu,clexane pıhtılaşma olmaması için yapıyorsun onu daha uzun kullanacaksın sanırım ama bunları doktoruna sormalısın cnm,yeter ki bebiş sağlıkla doğsun di mi
Proluton kalcadan ve dort gunde bir vuruluyorum bi kere coo agridi o da hemsire hizli yapti yagli bir igne o yuDen cok yavas yapmasi lazim vurulduktan sonra biraz yurumek lazim. Gonalf hic agritniyordu. Clexane yakiyor beni ben clexane dan bunaldimHangi igne daha cok can yakiyor, bir an once bitsin dayanamiyorum dediginiz? Gonalf bal kaymak yanlarinda, ama kalcadan vurulanlar icin cok can yakiyor,oturamiyosun bile diyorlardi. Dogru mu?
Yasin genç ve sende bir sorun yoksa kan değerlerinde yüksek ise doktor gerek yok diyor bendende istemedi bn sordum hatta gerek yok dedi yaş 24 bnmArkadaslar kimse yok mu?? Bu ahm testi benim kafamı karıştırdı önceki Dr um niye hiç istemedi ki acaba??
Hayırlı olur ins cnmSonunda adet oldum kızlar yarın başlıyorum hadi hayirlisi
hayırlı olsun canım inş.Sonunda adet oldum kızlar yarın başlıyorum hadi hayirlisi
gerçekten iğneler zor. hamileliğin sonuna kadar kullananları okudum. banada doktor kullanacaksın demişti. tutmayınca bıraktım. allah kolaylık versin.Haklisin canim su igneleri ne zaman birakicaz bilgin var mi tahammulum kalmadi artik
Bnm yaş 30 cnm. Ama kan tahlili sonuclarim icin normal dedi dr. Belkide gerek gormedi.Yasin genç ve sende bir sorun yoksa kan değerlerinde yüksek ise doktor gerek yok diyor bendende istemedi bn sordum hatta gerek yok dedi yaş 24 bnm
canım mantar enfeksiyonun varsa ondan oluyor şişlik diye biliyorum.Ya kızlar bişey soracam size. Benim ignemin 5. Gunu. Yarin ilk muayenem var. Yumurta takibi icin. Ignelerden mi bilmiyorum adetim cok kisa surdu zaten. 3.gün kesildi. Bugunde afedersiniz ama idrarimi yaptıktan sonra sildigimde elime sag tarafta bir şişlik geliyor. Sizde de boyle seyler oldumu?? Kafama takıldı
Clexane doguma kadarmis proluton uc aymis. Dokuz ay her gun nasil gecer yagerçekten iğneler zor. hamileliğin sonuna kadar kullananları okudum. banada doktor kullanacaksın demişti. tutmayınca bıraktım. allah kolaylık versin.
Hadi ya şimdilik kaşıntı yok. Bende kist ten korkuyorum açıkçası. Yarin muayenem var bakalım hersey belli olur. Ins onemli birsey degildircanım mantar enfeksiyonun varsa ondan oluyor şişlik diye biliyorum.
İnsallah canm yoktur birşey bende yoldayum istanbula gidiom çok heyecanliyimHadi ya şimdilik kaşıntı yok. Bende kist ten korkuyorum açıkçası. Yarin muayenem var bakalım hersey belli olur. Ins onemli birsey degildir
Cnm simdi muayene oldum. O şişlik normalmis yumurtaliklarim büyüdüğü icin baski yapıyormuş. Cok şükür bir sorun yok. Puregon gobek ignesi bitti. Bugun ve yarin bi kalcadan bi de koldan igne vurulacak. Persembe muayene var yine. Kalca ignesi cok acidi ya cnm sen istanbul dami olacan tedavini. Ins herşey istedigin gibi olurİnsallah canm yoktur birşey bende yoldayum istanbula gidiom çok heyecanliyim
Haklısın canım. benim derimde çürüme ve morarma yapmıştı clexane. martta tekrar deneyeceğim ve doktor bana da kullanmamı söyleyecek. allah kolaylık versin bize. benide bunalıma sokuyor o iğneler. gerçekten gerek varmı iğnelere bilmiyorum. onu araştırayım ben en doğrusu.Clexane doguma kadarmis proluton uc aymis. Dokuz ay her gun nasil gecer ya
Kam[/QUOTE]Kan pıhtılaşmam olmadığı halde kullanıyorum ben de gerekli görmüyorum ama riske atmayalıö inşallah olumlu olur canım senin de bebeklerimiz olur bol bol
OTE="ICEGUL, post: 39345041, member: 500645"]Haklısın canım. benim derimde çürüme ve morarma yapmıştı clexane. martta tekrar deneyeceğim ve doktor bana da kullanmamı söyleyecek. allah kolaylık versin bize. benide bunalıma sokuyor o iğneler. gerçekten gerek varmı iğnelere bilmiyorum. onu araştırayım ben en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?