hayırlı olsun canım. allah bebişlerine kavuştursun inş. hayırlısıyla.Tedaviye başladık bakalım hadi bismillah hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım. allah bebişlerine kavuştursun inş. hayırlısıyla.Tedaviye başladık bakalım hadi bismillah hayirlisi
Malesef canım o günleri göremedik henüz. senin için pozitiftir inş. hayırlı haberlerini paylaşırsan seviniriz.kızlar bugün trasferimin 4. günü rahmimin üstünde ağrılarım oluyor.ilk denememde böle olmamstı.bnm gibi olan war mi.
işlh canmm hemizin pozitif olur.burda güzel haberlerimizi paylaşrzMalesef canım o günleri göremedik henüz. senin için pozitiftir inş. hayırlı haberlerini paylaşırsan seviniriz.
Kızlar doktor bana yasmin doğum kontrol hapı verdi bide lucrin koldan iğne uzun protokol uygulucakmis bunları kullanirken bi adet daha gorcekmisimm böyle yapan var mi
Kızlar doktor bana yasmin doğum kontrol hapı verdi bide lucrin koldan iğne uzun protokol uygulucakmis bunları kullanirken bi adet daha gorcekmisimm böyle yapan var mi
Ayyy ağzını öpeyim senin çok saol arkadaşım çok teşekkür ederim banada moral oldu insallahhhhh yaaevet canım ben de uzun protokol tedavi oldum Yasmin ve koldan iğne kullandım.zamanım gelince adet oldum ve tedaviye başladık. ilk denememde tuttu çok şükür. inşallah senin de pozitif sonuçlanır
canım moral bozmak yok bebek için bi yurmurta bi sperm yeterli zatn.bol bol dua et işlh bebeğne kavuşrsunKızlar muayeneden geliyorum. Bugun aksam catlatma ignem Vurulacak. Cumartesi sabah yumurtalarim toplanacak. Kac yumurtam oldugu o gun belli olurmus. Dr sol tarafin cok gelişmemis dedi moralim bozuldu kızlar ya. Bazi ilaclar yazdi. Cumartesi gelirken bu ilaclarida yaninda getir demis. 3 cesit igne degil hap seklinde ilaclari aldim
Amin canim benim. Ins. Isteyen herkes kavuşurcanım moral bozmak yok bebek için bi yurmurta bi sperm yeterli zatn.bol bol dua et işlh bebeğne kavuşrsun
tebrik ederim ben de bugün kalp atışlarını duydum ağlıycaktım mutluluktan sağlıkla kucağımıza da alırız inşbugün kese göründü çok şükür.ben ikiz olmasını çok istiyodum ama buna da binlerce defa elhamdülillah.doktor bir hafta geri dedi.üzüldüm inşallah birşey olmaz.onca meşakket ve hasretten sonra sağlıkla kucağıma alnayı çok istiyorum.rabbim herkesin kucağına sağlıklı bebekler versin bu yıl.amin![]()
senin adına çok sevindim canım.inşallah ben de tatlı meleğimin kalp atışlarını duyarımtebrik ederim ben de bugün kalp atışlarını duydum ağlıycaktım mutluluktan sağlıkla kucağımıza da alırız inş
inşallah hepsi sağlıklıdır ve tutar. benim 11 tane idi bir tanesi 3.gün gelişti biri az gelişti diğerleri yaşamadı ama o bir tane sağlam yetti hamile olmama sayı değil kalite önemli canım.Allah yardımcın olsunKızlar bu Yarin arayip bilgi vereceklermis kac tanesinin tutup tutmadigini. 9 yumurta sizce nasıl?? Bana biraz az gibi geldi. Birde kızlar ayaga kalkarken ayaktayken karın bolgem kasıklarım cok ağrıyor normalmis ama. Ins. Yumurtalarim tutar hepsi
canm önmli olan kaç tanesinin kaliteli olduğu işlh hepsi kaliteli olur.benm 18 tane toplandı ama 6 tanesi kaliteli olmuştu.sayıyı çok kafana takma.ağrılarda normal herkeste oluyorKızlar bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 9 yumurtam olmuş. Yarin arayip bilgi vereceklermis kac tanesinin tutup tutmadigini. 9 yumurta sizce nasıl?? Bana biraz az gibi geldi. Birde kızlar ayaga kalkarken ayaktayken karın bolgem kasıklarım cok ağrıyor normalmis ama. Ins. Yumurtalarim tutar hepsi
inşallah kalır hepsi de dondurmak için de yumurtaların olur.bu süreçte sana bolca dua edeceğimKızlar bugun aradilar. 9 yumurtadan 6 si tutmuş. Yarın yine arayacaklar. Sizce nasil?? 5. Gune kalma olasılığı varmıdır? ?