allah razı olsun.. çok çok geçmiş olsun..en yakın zamanda sağlıklı.hayırlı evlatlarımıza kavuşmak dileğiylesana da çok geçmiş olsun tekrar başlamak zor bir karar eşimde varikosel var ameliyat olacakmış 6 aya düzeliyormuş sperm sayısı onu beklerim heralde tüp bebekti bizim genetik tahlil vermiştik sonuç çıkmadı diye aradılar tekrar kan istediler o arada hamile kaldım diye vermemiştik ama baktırırm ben de sana da bana da çokm güzel haberler diliyorum
o ne için yapılıyordukızlarrr....hitereskopi yaptrcam
ben napıyım yaaa bebek öldü karnımda dondurulmuşlar var ama eşim varikosel ameliyatı olayım diyor öff çok bunaldım
dondurulmuşları dene cnm(bnmde bebek öldüüüüüü
benm 5 haftalığın içiindeydi kürtaj oldum ..hapla düşüremedim..6 tane dondurulmuşum war.bende korkuorm..senin ne kadarlıktı kalbi mi durdu erken diiil mi yaa donmuş tutmazsa diye de korkuyorum
tebrik ederim canım...Kızlar ilk tüp bebek denemem ve hamileyim şükürler olsun. 12. Gun test sonucum 527. Çarşamba tekrar test yapılacak. Inşallah degerim artar bir sorun çıkmaz
donduruulmuşlarda şans daha fazla diye biliyorum benim il denemem başarısız adetten hemen sonra dondurulmuşlarla denedim şuan 11 haftnın içindeyizsenin ne kadarlıktı kalbi mi durdu erken diiil mi yaa donmuş tutmazsa diye de korkuyorum
Merhaba kızlar, bende ilk defa tüp bebek yaptırdım ve 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim:)günaydın.
tebriklerMerhaba kızlar, bende ilk defa tüp bebek yaptırdım ve 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim:)
2013'te korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ancak kimyasal gebelik geçirdim. sonrasında 1 yıl içinde tekrar gebe kalamadım.tedaviye başladığımızda çikolata kistim olduğunu öğrendim rahim filmi çekindim herşey normal çıktı bir aşılama negatif 1 tüp bebek negatif sonrasında uludağ üniversitesine gitmeye karar verdik ve uzun protokole aldı prof.gürkan uncu. 6 ay boyunca visanne kullandım ve geçici menapoza girdim sonra hiç ara vermeden hemen iğnelerime başladık mikroenjeksiyon yapmaya karar verdi doktorum. 12 yumarta toplandı 5i döllendi sadece 1 tanesi 1.kaliteydi 5.gün transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi ve geçen hafta sonucumu aldım 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolümüz var. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. hamile arkadaşlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYaşadığınız sorunlar nelerdi.. Kaç yumurtanız oluştu. Kaçı döllendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?