2015'de tüp bebek yaptıranlar...

allah razı olsun.. çok çok geçmiş olsun..en yakın zamanda sağlıklı.hayırlı evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım bu gün transferin 11. günü 2 gün öce b hcg 1.2 çıktı bu nedemek birde bende hiç belirti yok zaten transferden sonra hiç yatamadım 2 gün hariç

ben napıyım yaaa bebek öldü karnımda dondurulmuşlar var ama eşim varikosel ameliyatı olayım diyor öff çok bunaldım

senin ne kadarlıktı kalbi mi durdu erken diiil mi yaa donmuş tutmazsa diye de korkuyorum

ben de 7 haftalık kalbi durmuş 11. haftada anladık kürtaj oldum düşürmeyi denemedik bile

Yaşadığınız sorunlar nelerdi.. Kaç yumurtanız oluştu. Kaçı döllendi...
2013'te korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ancak kimyasal gebelik geçirdim. sonrasında 1 yıl içinde tekrar gebe kalamadım.tedaviye başladığımızda çikolata kistim olduğunu öğrendim rahim filmi çekindim herşey normal çıktı bir aşılama negatif 1 tüp bebek negatif sonrasında uludağ üniversitesine gitmeye karar verdik ve uzun protokole aldı prof.gürkan uncu. 6 ay boyunca visanne kullandım ve geçici menapoza girdim sonra hiç ara vermeden hemen iğnelerime başladık mikroenjeksiyon yapmaya karar verdi doktorum. 12 yumarta toplandı 5i döllendi sadece 1 tanesi 1.kaliteydi 5.gün transferi yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi ve geçen hafta sonucumu aldım 12.gün kanda 739 çıktı haftaya kontrolümüz var. Rabbim isteyen herkese yaşatsın. hamile arkadaşlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…