- 15 Ocak 2015
- 225
- 91
- 53
- 39
hayırlı olsun özellkle kafanıhiç kaldırma dua et bol bol tutunur inşallahMeraba kızlar. yarim saat önce transferim yapıldı. 1 embriyo konuldu. Simdi hastanede yatıyorum. 3 embriyom da donduruldu. Ins. Bebegim sıkı sıkı tutunur annesine.
canımm işlah tutunur bebeğn.ananas ye günde bi kaç dilim havuç cewz kayısı tüket kabız olma kesinlikle.2-3 lt su tüket.bide bol bol dua et.benmkisi tutundu çok şükür.bu mutluluğu hepiniz yaşayın :)Meraba kızlar. yarim saat önce transferim yapıldı. 1 embriyo konuldu. Simdi hastanede yatıyorum. 3 embriyom da donduruldu. Ins. Bebegim sıkı sıkı tutunur annesine.
inş.tutunur canım benim de bi tane idi tutundu.Rabbim sana da nasip etsin.ben iki hafta hiç kalkmadım.yemeği bile yatakta yedim.çorba ağırlıklı beslenir bol su içtim kayısıyı yanımdan eksik etmedim ve tabii ki bolca dua ile sen de bu duyguyu yaşarsın inş.Meraba kızlar. yarim saat önce transferim yapıldı. 1 embriyo konuldu. Simdi hastanede yatıyorum. 3 embriyom da donduruldu. Ins. Bebegim sıkı sıkı tutunur annesine.
tebriklerr aslında 2 gün sonra tekrar değere bakıyorlar ama seni kese görmek için çağırmışlar değer gayet yüksek olduğu için tekrar test yapmaya gerek görmediler benceMrb kizlar 14. Gün degerim 271 çıktı. 3 hafta sonra gel dedi.uzun bi sure mi.bu arada doktora gtsem mi.tavsiyelernizi bekliyorum.
tebrikler değer baya yüksek ikiz mi acabaKızlar 5. Gün 2 tane 1. Kalite embriyo transfer esildi 13 şubatta bugun test yaptırdım 552 çıktı çok şükür kızlar allahım herkesin gönlünün muradını versin çok mutluyumm
cnm tutunma belirtisi olabilir... inş yavrKizlar meraba. Bugün transfer günümü de sayarsak 3. Günüm. Bugün akintim başladı biraz. Bu normal mi. Sizde de olmus muydu ?
mrb ben 4. gün duş almştım.ılık suyla duş al. kesinlikle sıcak suyla değilKizlar transferin kaçıncı günü banyo yaptiniz. Benim transfer persembeydi bugun yapayim diyorum. Artik kendimi kirli gibi hissetmeye başladım.
cnm tutunma belirtisi olabilir... inş yavr
mrb ben 4. gün duş almştım.ılık suyla duş al. kesinlikle sıcak suyla değil
Cnm test tarihim 12. Gun yani pazartesi. Acaba yarin gidip test mi yaptirsam. Belli olurmu ki. Hayir hamileysem belki baska çözümü vardir bunun jele falan gecerim. Hamile degilsemde artik şu igneyi vurulmak zorunda kalmam. Ya niye bu ağrı bnm adet sancilarim hic boyle siddetli olmazki hatta hic agrim olmazdibende hiç ağrı olmamıştı sen tahlil yaptırdın mı bana dr 9. gün yaptırmıştı keşke yaptırmasaydı gerçi progestan iğne çok acıtıyormuş ama ondan olabilir
hazır enjektesi varsa sıkıntı olmaz ama miktarı uyuyor mu sanaArkadaslar merhaba bana cevap verirseniz sevinirim bugun gonal f e basladim hemsire bana toz ve su karisimini anlatti ilaclarin adini esime verdim gekirken alsin diye hazir enjekte almis bi problem olurmu dr aradim ama ulasamadim mecvuren yaptim igneyi nolur bilen biri bisi desin aglicam zor tutuom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?