• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Evet simdi ciktim yaninda. Aksam ignelerimi olacagim persembetoplanacak. Buyumelerini istedim dedi. E2 1789 pg, progesteronda 0.3 cikmis. Her sey yolunda dedi. Insallah guzel olur hepimiz icin her sey.

Evet simdi ciktim yaninda. Aksam ignelerimi olacagim persembetoplanacak. Buyumelerini istedim dedi. E2 1789 pg, progesteronda 0.3 cikmis. Her sey yolunda dedi. Insallah guzel olur hepimiz icin her sey.
İnşallah pozitifi görürüz hepimiz,bugün biraz moralim bozuk sanki olmamış gibi hissediyorum,bakalım..

Gelgitler hepimizde var cnm. Bak ne guzel 2 gun kaldi. Hayirlisiyla bunlarda gececek , pozitifi gorecegiz. Az daha sabir. Olumlu dusunelim, olumlu olsun.

Berna sonucunu öğrendinmi. nasıl son durum bizi bilgilendirirmisin. benim cuma günü belli olacak.

Merhaba benimde 14 yumi toplandı. 10 tanesi işlem gördü 9'u döllendi. 6 tanesi blast oldu. 2 tanesi transfer 4 tanesi donduruldu.

doktor doğal yoldan hamile kalmamın çok düşük ihtimal olduğunu söyledi. bende zaman kaybatmek istemedim doğrusu.
Bende yumurta tembelligi var canim ,pko oldugum icin adetlerim duzensiz dogal olarak da yumurtlamam.. yumurta rezervim cok iyiymis, rahim filmim de iyi, tupler acik., klomen tedavisi gordum yumurtalalar buyup olgunlasip catladi ,kalitesi de iyiymis ama olmadi maalesef ;( esimde de morfoloji dusuklugu var %1. Morfoloji yuzunden normal yolla hamile kalamazsin dedi dr um, bizde tup bebege basladik iste, aşılamayla da vakit kaybetmek istemedik. 28 yasindayiz. pko avantajdir,yasiniz genc,yumurtalik rezerviniz iyi, ICSI yontemiyle hamile kalma olasiliginiz cok yuksek dediler. Insallah göz boyamak icin dememislerdir. Sizin olmama sebebi ne? Yaş, rezerv, esten kaynakli problem?

Merhaba benimde 14 yumi toplandı. 10 tanesi işlem gördü 9'u döllendi. 6 tanesi blast oldu. 2 tanesi transfer 4 tanesi donduruldu.
Masallah canim insallah tutar ve saglikla dogurmayi nasip eder allah im.. stresten uzak dur, minigin seninledir insallahhh

hayırlı olsun. test günün ne zaman. birde transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsun.

Canım test günüm pazar ama ben cts sabah kan vereceğim. 5 gün arayla proluton iğne oluyorum, her sabah crinone jel, sabah akşam estrofem ve günde bir kere folio kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bende yumurta tembelligi var canim ,pko oldugum icin adetlerim duzensiz dogal olarak da yumurtlamam.. yumurta rezervim cok iyiymis, rahim filmim de iyi, tupler acik., klomen tedavisi gordum yumurtalalar buyup olgunlasip catladi ,kalitesi de iyiymis ama olmadi maalesef ;( esimde de morfoloji dusuklugu var %1. Morfoloji yuzunden normal yolla hamile kalamazsin dedi dr um, bizde tup bebege basladik iste, aşılamayla da vakit kaybetmek istemedik. 28 yasindayiz. pko avantajdir,yasiniz genc,yumurtalik rezerviniz iyi, ICSI yontemiyle hamile kalma olasiliginiz cok yuksek dediler. Insallah göz boyamak icin dememislerdir. Sizin olmama sebebi ne? Yaş, rezerv, esten kaynakli problem?
benim eşimde sperm sayısı ve harekette düşüklük vardı. bende de pcos. tüp bebekte şans daha yüksek. aşılama vakit kaybı. çünkü bende üç aşılama negatif sonuçlandı. inş. bebişlerinizi kucağınıza alırsınız en kısa zamanda.

Canım test günüm pazar ama ben cts sabah kan vereceğim. 5 gün arayla pruloton iğne oluyorum, her sabah crinone jel, sabah akşam estrofem ve günde bir kere folio kullanıyorum.
ben prolutan kullanmıyorum. oksapar deri altı 4000likten kullanıyorum. kan sulandırıcı. bazıları hamilelik sonuna kadar kullanıyorlarmış. umarım bende öyle olmaz. şimdiden derimde morarmalar çürümeler başladı. prolutan ne amaçla kullanılıyor peki.

ben prolutan kullanmıyorum. oksapar deri altı 4000likten kullanıyorum. kan sulandırıcı. bazıları hamilelik sonuna kadar kullanıyorlarmış. umarım bende öyle olmaz. şimdiden derimde morarmalar çürümeler başladı. prolutan ne amaçla kullanılıyor peki.

Canım proluton tutunması için progesteron içeren bir iğne. Ben transferden önce kullanmaya başladım opunun ertesi günü ilkini vuruldum. 5 gün sonrası tam transferimin ertesi gününe denk geliyordu. Son iğnemde yarına denk geliyor.

Son düzenleme:
hımmm. crimone jel de aynı amaçla kullanılıyor diye biliyorum. ben iki sefer günde crimone kullanıyorum. neyse canım hayırlı olsun. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

canım bende çok heyecanlandım. umarım güzel haberler alıp mutlu oluruz bugün. ve cuma günüde ben mutlu olurum. bernacım bu arada hiç hamilelik belirtisi hissettinmi. bende hiçbir belirti yokta. normal mi bilemedim doğrusu.

hımmm. crimone jel de aynı amaçla kullanılıyor diye biliyorum. ben iki sefer günde crimone kullanıyorum. neyse canım hayırlı olsun. allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Evet ama iğne en etkilisiymiş canım daha doğrusu her doktorun uygulaması farklı diyelim ben ikisinide kullanıyorum. Arkadaşım normal yolla kaldı düşük tehlikesi vardı bu iğneyi kullandı kanaması durdu. Bildiğim kadarıyla düşüğü engelliyor.

canım bende çok heyecanlandım. umarım güzel haberler alıp mutlu oluruz bugün. ve cuma günüde ben mutlu olurum. bernacım bu arada hiç hamilelik belirtisi hissettinmi. bende hiçbir belirti yokta. normal mi bilemedim doğrusu.

Bugün kaçıncı günün?

Back
X